maus Objavljeno Avgust 4, 2021 Deli Objavljeno Avgust 4, 2021 pred 58 minutami, Grut pravi: pražene ne vem,če majo,drugač pa mi hodmo na pohane jajčka na Slavkov dom.... sto miljonov let, al še kakšen dan več, nisem biu tam Grut in Erikcslo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 4, 2021 Deli Objavljeno Avgust 4, 2021 Pohane majo vsepovsod. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2021 Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 pred 15 urami, Buschi pravi: Fantje, resno, kam naj peljem Gospo na bikove prašnike? Pražene s čebulo. Nobenih gob, jajc in podobne navlake noter. Hvala. prvič slišim za pražene .. pred 13 urami, Buschi pravi: Pohane majo vsepovsod. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 5, 2021 Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 pred 15 urami, Buschi pravi: Pohane majo vsepovsod. pejt pol ke pa reč brez druptin pa je..... Akito, maus, Erikcslo in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Avgust 5, 2021 Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 Ob 4. 8. 2021 ob 15:51, maus pravi: sto miljonov let, al še kakšen dan več, nisem biu tam bogi,bogi VS800, maus in Erikcslo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 @Akito, si morda kaj pomagala pri rezbarjenju te žličke... Akito, Erikcslo, Dark in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 16, 2021 Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 pred 9 urami, izibajker pravi: @Akito, si morda kaj pomagala pri rezbarjenju te žličke... ...u madonca? ?...sem imela v planu nekaj takega ja ...pa so me prehiteli ??... Erikcslo, izibajker, VS800 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Avgust 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 DAMI34, Dark, Erik99 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 16, 2021 Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 pred 29 minutami, Bmflar pravi: Lokacija? Če malo ugibam, bi to lahko bilo "Pri Ančki" Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 16, 2021 Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 pred 1 uro, izibajker pravi: Lokacija? Če malo ugibam, bi to lahko bilo "Pri Ančki" Definitivno Šenčur ? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 16, 2021 Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 pred eno uro, Bmflar pravi: Definitivno Šenčur ? Bi ti reku zakaj se nisi oglasu, a so nas pred parimi meseci vrgli iz Cubisa. ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Avgust 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 pred 9 minutami, Frenk 67 pravi: Bi ti reku zakaj se nisi oglasu, a so nas pred parimi meseci vrgli iz Cubisa. ? Hvala vseeno za povabilo ... Dones pa prvi dan po dopustu in sva mogla s kolegom sama malco uštimat ? ligenjček, Akito, Dark in 10 others 2 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Avgust 16, 2021 Deli Objavljeno Avgust 16, 2021 Mimo nas se vse živo pelje samo takle uporaben tovor nikoli pred 2 urami, Bmflar pravi: Hvala vseeno za povabilo ... Dones pa prvi dan po dopustu in sva mogla s kolegom sama malco uštimat ? Mimo mene se vse živo vozi samo kaj takole uporabnega pa nikoli pa, da bi še kaj dol s palce padlo pred 2 urami, Bmflar pravi: Hvala vseeno za povabilo ... Dones pa prvi dan po dopustu in sva mogla s kolegom sama malco uštimat ? Jebote, vse sem zmešal čim vidim kaj za pojest Spasku, thumper, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 17, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2021 Svetilnik .. kosilo Mavti, Akito, Erikcslo in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 17, 2021 Deli Objavljeno Avgust 17, 2021 pred 54 minutami, maus pravi: Svetilnik .. kosilo Dober tek ... Vidim, da razmišljaš o novem kombinezonu maus in Erikcslo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Avgust 17, 2021 Deli Objavljeno Avgust 17, 2021 Za prvič ni blo slabo.. lahko bi blo edino več ? Mavti, Akito, RobiRoberto in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 17, 2021 Deli Objavljeno Avgust 17, 2021 povabiš sorodnike na kosilo. pa ne vedo da so za kosilo.. VS800, Erikcslo, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 18, 2021 Deli Objavljeno Avgust 18, 2021 Ne vem zakaj me tako čudno gleda ??? Frenk 67, Dark, ligenjček in 6 others 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 18, 2021 Deli Objavljeno Avgust 18, 2021 pred 3 urami, Bmflar pravi: Ne vem zakaj me tako čudno gleda ??? A ti se nebi. če bi biu namest njega? thumper, RobiRoberto, ligenjček in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Avgust 18, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2021 pred 44 minutami, VS800 pravi: A ti se nebi. če bi biu namest njega? Nope, jest bi glavo skril u juho ? Njam-Njam.... again VS800, ligenjček, RobiRoberto in 9 others 9 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 19, 2021 Deli Objavljeno Avgust 19, 2021 Ob 18. 8. 2021 ob 10:13, Bmflar pravi: Nope, jest bi glavo skril u juho ? Njam-Njam.... again kapesanta mi edino deluje malo prepečena.... morda se motim in je bila sočna drugače pa... i tata bi sine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2021 pred 2 urami, motozajebant pravi: kapesanta mi edino deluje malo prepečena.... morda se motim in je bila sočna drugače pa... i tata bi sine Ne, je bila kar lepo očna, na pogled pa res deluje, kkhhhhhmmmmm... Dark, maus, Grut in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Avgust 19, 2021 Deli Objavljeno Avgust 19, 2021 Sam svoj mojster v kuhinji: Akito, Mavti, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 19, 2021 Deli Objavljeno Avgust 19, 2021 Ob 18. 8. 2021 ob 5:39, Bmflar pravi: Ne vem zakaj me tako čudno gleda ??? eni imajo rajš da jih žlahta požre kot pa bmflar.. pred 6 urami, Erikcslo pravi: Sam svoj mojster v kuhinji: no ja.. lepo je na kocu ko reče "ok lahko naredite drugače ampak jaz to delam tako" .. če pogledaš video o carbonari ji je pa vseeno kaj da noter , čeprav je za original točno določeno. Erikcslo, Mavti, Akito in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Avgust 20, 2021 Deli Objavljeno Avgust 20, 2021 Rabim samo se kuharco da vse to sparvi v kozice Letos ni bla ravno najboljsa sezona ce sem lansko leto imel jajcevcev prek glave letos definitivno polovica ravno tako paprike in paradiznik medtem ko bucke rastejo kot plevel. Mehiske bucke so me pa nategnili milo receno zrasle so natanko 3 v velikosti olive,na ovitku semena je bilo prikazano v velikosti majseg jabolka Dark, Bmflar, Akito in 4 others 3 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se