3nity Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 pred 3 urami, Akito pravi: ...sej ok in super??..sam a pr' vas sam to marmelado delate? ? Bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno. Pri nas razen grozdja letos ni drugega sadja, o marmeladi niti sanjat! Breskev in marelic na Primorskem ni bilo, jagode zeelo svoh, enako slive in fige. Kaki...prehiteva čas, eni so ga že komplet obrali, sicer pa so na drevesih ali popolnoma zeleni ali popolnoma zreli plodovi in še ti so stolčeni od burje. Nobeno sadje ni dozorelo naenkrat, tako da bi ga lahko pobral in zakuhal; en dan je bilo 20 fig, naslednji dan ena, še naslednji 4,... Da ne bom OT, ta je samo za @Spasku-ja ???? Lp, Ana ?? RobiRoberto, Akito, SAR-Solo Adventure rider in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 pred 3 urami, Akito pravi: ...sej ok in super??..sam a pr' vas sam to marmelado delate? ? Marelice sem zamudil, ker sem bil na turu z motorjem. Zato sem delal,samo eno rundo iz bele in eno rundo iz rdeče jurke. Meni osebno je boljša od marelic. Ajde! Kam ti dostavim en glažek? ZS? Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 pred 5 urami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Marelice sem zamudil, ker sem bil na turu z motorjem. Zato sem delal,samo eno rundo iz bele in eno rundo iz rdeče jurke. Meni osebno je boljša od marelic. Ajde! Kam ti dostavim en glažek? ZS? ...hvala za velikodušno ponudbo?...sem dobila pred dnevom nazaj ? VS800, ligenjček, Spasku in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 Je ni čez Polanske jurke? Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 15, 2021 Deli Objavljeno Oktober 15, 2021 ligenjček, Kawasaki_rider, Grut in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 15, 2021 Deli Objavljeno Oktober 15, 2021 Evo. Rečeno storjeno. Priprava kvasca za Pizza Dought??? 8E1A4953-6D18-4DFD-820D-93757249F167.MOV Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 15, 2021 Deli Objavljeno Oktober 15, 2021 pred 45 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Evo. Rečeno storjeno. Priprava kvasca za Pizza Dought??? 8E1A4953-6D18-4DFD-820D-93757249F167.MOV Vsebina, ki si jo želite ogledati ne obstaja. nč nou s pico Mavti, Kawasaki_rider in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 15, 2021 Deli Objavljeno Oktober 15, 2021 Bo, bo. 16 do 24 ur vzhajanja in jutri pizza party?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 15, 2021 Deli Objavljeno Oktober 15, 2021 pred 51 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Bo, bo. 16 do 24 ur vzhajanja in jutri pizza party?? ...z dokazi ? SAR-Solo Adventure rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2021 Sobota je dan za ribo maxxa, mladench, Spasku in 11 others 3 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2021 pred 3 urami, Bmflar pravi: Sobota je dan za ribo ...res je ? RobiRoberto, VS800, Mavti in 7 others 8 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 16, 2021 Deli Objavljeno Oktober 16, 2021 A,paradajz ti pa ne gre??? ? VS800, Mavti, ligenjček in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 16, 2021 Deli Objavljeno Oktober 16, 2021 pred 28 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: A,paradajz ti pa ne gre??? ? A veš kolk ga je bilo...več kot ribe ...pa še domač ?... VS800 in SAR-Solo Adventure rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 16, 2021 Deli Objavljeno Oktober 16, 2021 Dobra ko šus? PIZZA.mp4 VS800, RobiRoberto, Grut in 5 others 6 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 17, 2021 Deli Objavljeno Oktober 17, 2021 Ufff! Danes pa bo “borova gljiva” z jajčkami na krožniku ??? Kawasaki_rider, Spasku, 3nity in 5 others 5 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 17, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2021 Slivovi cmoki (krompirjevo testo) mešana solata, slatina z Jezrskega, mandarine za posladek. Več kot dovolj za danes. 3nity, DAMI34, notranc in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 17, 2021 Deli Objavljeno Oktober 17, 2021 ??... Mavti, Spasku, Bmflar in 6 others 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 17, 2021 Deli Objavljeno Oktober 17, 2021 Ob 16. 10. 2021 ob 18:21, Akito pravi: ...res je ? Moje so blokusne ! Grut in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 Ob 14. 10. 2021 ob 15:53, 3nity pravi: A mi lohka en razloži, kaj tole sploh je? Tist okroglo votlo predvidevam da je konc kosti brez mozga...al... 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 pred 3 urami, Buschi pravi: A mi lohka en razloži, kaj tole sploh je? Tist okroglo votlo predvidevam da je konc kosti brez mozga...al... Pire črnega krompirja na hrustku s pinjolami, smrekovimi vršički, inčuni in prekajenim kostnim mozgom Ni to za nas ? Ker je Roševa vrgla kost, sem jo morala zašpecat Spaskuju, seveda v pričakovanju, da ga bo to zelo razjezilo, pa sem se na mojo veliko žalost uštela ? -- Moje nejc74, ligenjček, Mavti in 7 others 7 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 pred 1 uro, 3nity pravi: Pire črnega krompirja na hrustku s pinjolami, smrekovimi vršički, inčuni in prekajenim kostnim mozgom Ni to za nas ? Ker je Roševa vrgla kost, sem jo morala zašpecat Spaskuju, seveda v pričakovanju, da ga bo to zelo razjezilo, pa sem se na mojo veliko žalost uštela ? -- Moje a to ješ s pinceto Akito, Mavti, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 (popravljeno) pred 23 minutami, DAMI34 pravi: a to ješ s pinceto 23 hodov na žlico pa bi bilo preveč, a ne? Nič vam ni prav! ? No, jaz sem s slike mislila, da gre za fižol, sem bila potem tudi sama presenečena nad pinjolami ? Popravljeno Oktober 18, 2021. Popravil 3nity Grut, Akito, DAMI34 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 1 hour ago, 3nity said: Pire črnega krompirja na hrustku s pinjolami, smrekovimi vršički, inčuni in prekajenim kostnim mozgom Sem mislil, da so fermentirani klopi na čipsu iz osmojene krvi, zdaj pa vidim, da je zadeva precej vsakdanja . Mora Ana se malo truda vreči v tole! 3nity, VS800, Erikcslo in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 Jst bi se zmatral psihično že pri desetem hodu... Erikcslo in ligenjček 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 18, 2021 Deli Objavljeno Oktober 18, 2021 pred 2 urami, 3nity pravi: Pire črnega krompirja na hrustku s pinjolami, smrekovimi vršički, inčuni in prekajenim kostnim mozgom Ni to za nas ? Ker je Roševa vrgla kost, sem jo morala zašpecat Spaskuju, seveda v pričakovanju, da ga bo to zelo razjezilo, pa sem se na mojo veliko žalost uštela ? -- A kost je namest talarja, al za goste z pesi? Erikcslo, Mavti, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se