TheMan Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 mene v avtošoli niso nikoli učili da se motorista pozdravi, pa še vseeno pozdravljam vsakega, ki se pripelje mimo mene(če je to le mogoče).Mislim pa da se motoristi MORAMO pozdravljati :rolleyes: Lp kristian se podpišem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 najbolj bedn pa je ko ti gre SS nasprot pa mislš da je skuter :whistle: Žarko, priporočam obisk pri optiku B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 pozdravla sejst pozdravlam še poštarje sam ne pozdravlam skuterje pa krose endure pa :krneki: letos so mi skor vsi pozdravl najbolj bedn pa je ko ti gre SS nasprot pa mislš da je skuter :whistle: jest tud... včas še kak traktor, he,he,he,he...hecam (no ja, razn, če pomaha...pol pa itak, da kt pečen mačk z nasmeškom do ušes pomahaš nazaj) itak pozdrawlam wse, sam vseh 4x kt sm jo lani mahnila v dolomite, mi cca 40% folka -predvsem večje skupine (solo se je mogoč nardil 2, alpa 3je vseskup)ni odzdravlala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Pozdravlam vse razen skuteristov in čoperistov (če oni prvi pozdravijo, odzravim drugače ne) najraje pa pozdravm SS motorje, ker ko se dva SSovca srečata tkrt je pa res posebn občutk, ker veš da so tvoji :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Še vedno večinoma samo odzdravljam, prvi pozdravim pa samo redke izbrance. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Res je, lepo je če pozdravš pa dobiš nazaj ! Tud jest ne pozdravlam skuterjev, čeprav sem jih že nekaj (eni so res "hudi" od spredaj) :slap: ostalo pa VSE. V Avstriji sem pa že nekajkrat naletel, da skupine tud slučajno niso odzravlal. Prav bedno se počutiš, ko pol ure držiš roko u luft....tko mal za hec, da jo mal hladiš ! :whistle: Sej je u hribih isto. Maš HLODE (kot je rekla mutika), ki misl, da je šel mim govoreči hlod, ko ga pozdravš ! Stvar človeškega značaja in vzgoje ! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Mal off topic, ampak vseeno: A se da kje dobit/kupit nalepko za na avto "Motorist v avtu", tko k majo za mularijo pa nevemzakajsevse ??? http://www.louis.de/_100bb2b9ceee67abf139d...6&anzeige=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Res je, lepo je če pozdravš pa dobiš nazaj ! Tud jest ne pozdravlam skuterjev, čeprav sem jih že nekaj (eni so res "hudi" od spredaj) :slap: ostalo pa VSE. V Avstriji sem pa že nekajkrat naletel, da skupine tud slučajno niso odzravlal. Prav bedno se počutiš, ko pol ure držiš roko u luft....tko mal za hec, da jo mal hladiš ! :whistle: Sej je u hribih isto. Maš HLODE (kot je rekla mutika), ki misl, da je šel mim govoreči hlod, ko ga pozdravš ! Stvar človeškega značaja in vzgoje ! :blink: hehe :D se podpišem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 http://www.louis.de/_100bb2b9ceee67abf139d...6&anzeige=0 jaz sem v lojziju videl samo senčnik "biker inside" :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 A se da kje dobit/kupit nalepko za na avto "Motorist v avtu", tko k majo za mularijo pa nevemzakajsevse ??? To bi blo full dobr ker lahko potem motorist pozdravi tistega, k je v avtu, ne pa obratno, ker ponavad ne vidis, ce te kdo pozdravlja iz avta ... Za nalepko ne vem, motorista v avto pa se da dobit...sam pol nisem siguren, če ima voljo te še pozdravit. Samo previdno, pa bo. Če si v avtu nisi motorist, te si lahko kar na avtobus nalimam "motorist v avtobusu" pa bojo vsi mahali :naughty: ...pozdravljanje med motoristi je pa izkazovanje spoštovanja, da smo še celi in živi ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Danes me je prvič v 7000km pozdravil skuterist. In to sam od sebe, prvi. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Pozdravljam vse :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Pozdravljam vse :) js tud ... če ne drugač pa samo pomižiknem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Jaz tut pozdravm, razn če sm sred ovinka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 js tud ... če ne drugač pa samo pomižiknem :naughty: včasih si pozdravljal s prdci, zdaj si pa še mežikat začel :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 včasih si pozdravljal s prdci, zdaj si pa še mežikat začel :rolleyes: Ah kakšno mežikanje! Če ne gre samo, se človek pomatra in je logično da zamiži zraven. :evilgrin: rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 vikend obeta polno pozdravov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 včasih si pozdravljal s prdci, zdaj si pa še mežikat začel :rolleyes: sj bi oboje hkrati, pa nisem multipraktik :lol1: Ah kakšno mežikanje!Če ne gre samo, se človek pomatra in je logično da zamiži zraven. :evilgrin: rrrr Če kakšno odzad peljem, je bolje samo pomižikniti :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dulek Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Pozdravljam vse brez izjem. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Pozdravlam :yes: ma se pol tok bolš počutim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Od danes naprej NE POZDRAVLJAM VEČ. To je ratal že višek, kolk je tega plehovja po cesti. Če bi hotel vsakega pozdravit, mam lahko levo roko skoz v luftu. Aja. Folk pa luči pržgite. Danes sem jih vsaj ene 10 srečal brez luči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Od danes naprej NE POZDRAVLJAM VEČ. To je ratal že višek, kolk je tega plehovja po cesti. Če bi hotel vsakega pozdravit, mam lahko levo roko skoz v luftu. Aja. Folk pa luči pržgite. Danes sem jih vsaj ene 10 srečal brez luči. Izdajalec. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Niko88 Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Pelem se proti mesti in pozdravim policaja......on pa nazaj odzdrav. Moj prvi pozdrav iz novega motorja ravno policaju. :naughty: Drgač je pa res, če bi hotel vsakega pozdravt, maš kar precej dela, saj srečaš motoriste povsod ffs. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Kriv sem :P Bom pa odzdravil, če bo ker pozdravil. Ker koliko vidim, je tok friških zunaj, nimajo nobene kulture :P. Mogoče pa tako tudi boljš, naj se koncentrirajo na cesto raje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 tut jst pozdravljam vse...dns je nekdo mahau na ridah da so policaji u planin:worship: še takih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se