bandy Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 štart u šmarju pr jelšah celje ,prti mozirju u velenje in nazaj u rogaško sam zvečer je že blo hladn sem mel sam majco spodi pod jakno brrr
šokac Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes v smeri Frama pri MB doživel čudež. "Okee" :eek: so mi skoraj padle "vun" kaj sem "vido". Ena gospa je čistila cestišče, ki ga je (predvidevam) z blatom iz bližnje njive navozil na cesto kdo od njenih bližnjih. Vsaka ji :worship: :worship:
bandy Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes v smeri Frama pri MB doživel čudež. "Okee" :eek: so mi skoraj padle "vun" kaj sem "vido". Ena gospa je čistila cestišče, ki ga je (predvidevam) z blatom iz bližnje njive navozil na cesto kdo od njenih bližnjih. Vsaka ji :worship: :worship: ej stari svaka ji čast to bi tud jaz rad vidu
exe`FZS Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Celje-Tuhinjska-Kamnik-Bled-Bohinj-Škofja Loka-Ljubljana-Trojane-Celje Ogromno motoristov, lepo vreme skratka popoln dan.. :OK:
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes super turca: Ljubljana-Kočevje-Dvor(zakon, pupil ovinke do konca :OK: )-Žužemberk-Trebnje-Litija-Moravče-Ljubljana. Upam, da bo še več takih dnevov. Je pa že kar precej peska na cestišču.
Robert Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 od petka do danes okol 600km....bil u Portorožu,Il. Bistrici,Idriji......nč druzga kot nabijanje kilomerov <_< no ja za dušo je pa blo......... Jaz pa 1260 :D Tile trije dnevi so bili zelo produktivni .) Današnja fura me je drugič v tem mesecu vodila na Karnische dolomitenstrasse. To pa zato, ker se mi je tudi danes pridružil prijatelj, včeraj pa sva se zmenila, da ga odpeljem na ogled teh krajev. Odrinila sva ob 8h iz N.Gorice in se danes glede na včerajšnji dan malo bolj oblekla .) Hja, spet po soški do Bovca, kjer dotočimo gorivo potem pa čez Predel, Anoldstain, Hermagor do Mauthena. Tukaj mal zajeb** in namesto levo proti Sillianu, zavijem desno za Oberdrauburg. Se lepo nekaj km-jev vspenjam preden ugotovim, da tle nekaj ne štima :P Zato obrnem in odhitim nazaj in uberem pot proti Plockenpassu potem pa pred njim desno za Liechtal. Zdaj mi je pa jsno da gremo prav :D Od Mauthena do Silliana je prava poezija. Pokrajina je res čudovita. Osebno se jo ne morem in ne morem naveličat. S prijateljem se veliko ustavljava in slikava. Na določenih delih sicer popravljajo cesto, vendar ni panike. Vreme je čudovito, zato uživancija še večja. Pred Sillianom se ustaviva ob poti, ker opazim klopco z mizo in izkoristiva ta plac za kosilo. Ura je že skoraj 13. Danes paninčki :P Ker je klopca na soncu izkoristiva čas kosila tudi za malo sončenja :D Sonce nas lepo greje in njegova toplota zelo prija, ker je na motorju po Avstriji vseeno mal frišno. Tako, da se izkaže, da je tistih par oblek več zelo koristnih :grim Po kosilu nadaljujeva za Sillian. Kmalu prečkamo mejo in po Innichenu zavijemo levo za Kreuzberg Pass. Vožnja po cesti do vrha prelaza je prava uživancija tako, da sva hitro gor. No preden se spustiva se tu še mal pretegneva, potem pa nadaljujeva za Sappado, od tu pa za Villa Santina in Tolmezzu. Tudi danes se odločim, da po Tolmezzu zavijem desno za Cavazzo in mimo jezera Cavazzo, Trasaghisa in Genove odhitim do Tarcenta. V Tarcentu ne zavijem za Uccejo, ampak s prijateljem nadaljujeva za Cividale .) Zmenjena sva bila, da v Cividalu greva kar po stari cesti za Gorizo, vendar tu ponovno nekaj zašuštram in namesto, da sledim tabli Udine, zavijem za Slovenijo in seveda po par km-jih spoznam, da namesto za Gorizo grem za Robič :slap: Skleneva da nadaljujeva in se ne vračava nazaj. Meni celo paše, ker po tej cesti se nisem vozil sigurno že dve leti :blush: Po Robiču pa nadaljujeva preko Kobarida, Deskl, Kanala in Nove Gorice lepo domov. V N.Gorici na pumpi se s friendom posloviva in odjadrava vsak na svoj konc :D Domov pridem skoraj ob sedmih zvečer, ravno pred trdno temo in za sabo imam 530 prevoženih km-jev. Danes sva srečala veliko motoristov. Pa tudi prometa je bilo relativno veliko. Zgleda, da nas je veliko izkoristilo lep sončen dan. Danes tudi nekaj slikc :) Pozdrav od Roberta
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 o ja danes pa je blo totalno orgazmičnih 167kilometrčkov :OK: temperatura je tud bla u štartu 17-19 neverjetnih 26 pa potem nazaj na 17-15,hitrost je tud bla, da sem mu dušo vadila,on pa men bencin obojestransko zadovoljstvo :D tud zanimivo je blo,skor malo manjk kot ženski striptiz v pred mano vozečem avtu :eek: ,na priljubljenem počivališču spet nekaj novih raznobarvnih kondomov,je moglo kr dogajat,cesta čista fantazija,zrak da se mu reče zrak :OK: družba fenomenalna, nasmejna in polna energije :naughty: za nazaj sem ji skoz sledila,dobr je vozila in skoz sem ji bila za petami,dokler je nisem prehitela in pustila nekje v sončnem zahodu nauk zgodbe:sanda ponovi čim prej :grim aja sm pa hecna nisem nč napisala kje sem to bla :slap: mislim da ne bo potrebno :photo: :D :OK:
cvetoo Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Popoldan po službi, na hitro 50 km okoli bajte, toliko, da popravim grenak priokus avtomobilističnega vikenda. Kakih orgazmov secer ni bilo .) , bilo pa je fletno, čeprav je kar nekaj ovinkov posutih s peskom ali zemljo z njive. Tudi jaz bom še ponavljal. LP Cvetoo.
Lowrenc Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Glavno, da so na Bukovškmu pol' vso koruzo požel!! :OK: Ampak kaj hudiča je zu3 tk frišno?? :hmm: 4°C je blo, če se ne motim :xx:
cvetoo Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Glavno, da so na Bukovškmu pol' vso koruzo požel!! :OK: Ampak kaj hudiča je zu3 tk frišno?? :hmm: 4°C je blo, če se ne motim :xx: Kar se mene tiče, bo Bukovšk pole počakal, da minejo volitve in tista megalomanska gradnja poleg Podlubnika II-I. Sem včeraj čakal 25 min da sem se privlekel skozi :BUA: Predlagam, da imamo v naslednjih 5 letih vsako leto lokalne volitve. Trpeli bomo kot hudiči, a ni vrag, da nam župani ne porihtajo cest in kanalizacije <_< LP Cvetoo
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 danes pa čist drug stil vožnje in sicer LT,122kilometrov predvsem ovinkaste ceste,rahlo tudi razdrapane :angry2: sicer v malo bolj hladnejše kraje z lepimi znamenitostmi :D spet je blo kr pestro :naughty: sredi belega dneva ob glavni cesti sta se dva dol dajala,čist brez sramu,uporabljala sta pozo doggy style,on je bil zelo možat al po domače curast,kaj ne bom :eek: vidla če je mel dolzga verjetn čez 30cm :hmm: pa ni bil črnc pač pa osel,ki mi je privabil nasmešek na usta še naslednjih nekaj 10 kilometrov,in ko sve s kolegico snele čelade dol ob prvi postojanki sve se kr pošteno narežale :lol1: . Kje sve bile pa ugotovite sami .)
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Danes dne 10.10.2006 smo se odpravili z prijateljem en krog po sloveniji. No sloveniji za dve 125 je to kar zadosti, šli smo od kopra - kozina - ilirska bistrica - kozina - koper. Bilo je kar zanimivo, še posebej po cesti Hrpelje- Kozina :OK: . Jaz na plavi TZR on pa na novi aprilia rs 125, obadva motorja njegova. Če naju je kdo videl naj pove da se malo spomnimo. Povejte še vi svoje izkušnje
Štrom Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Dons po službi Postojna-Rakek ( sprej za ketno )-Logatec-Kozina-Ilirska Bistrica-Postojna, vreme lepo :OK: , temperatura v redu, proti koncu sicer malo hladno, prometa kar nekaj :? ,užitki v vožnji pa fenomenalni :grim :grim .... treba je izkoristit vsak dan ni kej .) .
simonsi Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Ubogi kletkarji, ki so se zaglavili na gradbišču ceste pred Rakekom. Še z motorjem sem se komaj zrinil mimo. :wacko:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 nekaj dostkarat se tale Rakek omenja :D še mal pa štart iz RAKEKA :grim
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Danes furca. Lj.-,Sodražica, Nova vas, Cerknica, Planina, Vrhnika, Ljubljana. Lepo, proti večeru že mal hladneje. :OK: Upam, da bo tale vreme še mal zdržu. :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 in prihod v rakek po 107kilometrčkih :D danes pa sem se klatila in sončla po prečudovitem krasu,mal smo še kostanja nabral,sicer večina je še gor,se pozna, da je toplejši zrak dol,tko blizu pa tako lepša klima :grim hočem jit tja živet šlo je bl na izy k smo gumo ulavfavali no za nazaj je šlo pa mal bolj živahno k nas je scat tišal :blush: :D
šokac Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 (popravljeno) Danes dne 10.10.2006 smo se odpravili z prijateljem en krog po sloveniji. No sloveniji za dve 125 je to kar zadosti, šli smo od kopra - kozina - ilirska bistrica - kozina - koper. Bilo je kar zanimivo, še posebej po cesti Hrpelje- Kozina :OK: . Jaz na plavi TZR on pa na novi aprilia rs 125, obadva motorja njegova. Če naju je kdo videl naj pove da se malo spomnimo. Povejte še vi svoje izkušnje En krog po Sloveniji? Koper, Kozina, Ilirska Bistrica, Koper. Oštjaaa, a nas je kaka mona odcepila? :D Danes z Lumpo po čudoviti jesensko obarvani Prlekiji. Popravljeno Oktober 11, 2006. Popravil šokac
Dry Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Čez Karavnke in Lienz na hitro (razen Pustertaler Höhen- in Sonnenstraße) do Brunecka, potem Bolzano. Nato čez Penser Joch, Jaufenpass in Timmelsjoch proti severu, Sölden, Oetz, Wenns. Potek poti je tukaj. Cilj je bil drug dan prevozit tale krogec: Pillerhöhe, Ischgl, Silvretta Hochalpenstraße, Bielerhöhe, Schruns, Bludnez, Hochtannbergpass, Flexenpass, Arlbergpass in ob povratku še Kühtaisattel. :) Prelaze je v okolici že pobelil sneg, ceste so suhe, motoristov še kar veliko, temperature zjutraj komaj znosne, od 11:00 do 17:00 pa optimalne. Pokrajina je prekrasna! Dva dni, 1.450 km, čist zadost, verjetno zadnja resna tura letos. :) [attachmentid=83889][attachmentid=83890][attachmentid=83891][attachmentid=83892] [attachmentid=83894] [attachmentid=83895][attachmentid=83896] [attachmentid=83897] [attachmentid=83899][attachmentid=83901][attachmentid=83904] [attachmentid=83905] [attachmentid=83906][attachmentid=83907][attachmentid=83908]
Dry Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Slike te fascionirajo. Kako je bilo šele na turci :blush: Zlo fajn. :grim Temperatura asfalta ni več poletna, kakšna serpentina v senci zna tudi popoldan ostat vlažna, take stvari je že treba upoštevati. Sta mi pa avstrijska policista (ki sta bila tudi z motorjem naokoli) 65 km/h (omejitev v naselju 50 km/h) namerila... sem jo odnesel samo s prijaznim opominom in pojasnilom, da je na cesti veliko otrok, pešcev in kolesarjev... in da pozornost in prilagoditev hitrosti ne bo odveč. Sicer je vreme tut Ferrarije iz lukenj na 2509m visok Timmelsjoch zbezalo: :kva2: [attachmentid=83924]
Sanda7 Objavljeno Oktober 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 full lepe fotke sam za take podvige se mi zdi že mal premraz tako da jo jz raj ucvrem na obalo kjer je še prijetno toplo danes sicer samo do črnega kala kjer sva z dragim mal meditirala oz dremala furca je pasal :D in ni ga čez udobje na goldi,sm kr mal dremala zadi
Robert Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 (popravljeno) Odlično Dry, podobno furco in 12 dnevni dopust po Avstriji in deloma Nemčiji sem imel že splanirano, vendar mi letos žal ni uspelo it. Sneg, noroo, jst mona pa doma :D Ti kar mal zavidam :grim Ko vidim slikce teh predelov mi kar dvigne temperaturo :D A se mogoče spomniš kolk je potrebno plačat za Silvreto in Timmelsjoch? Na Timmelsjoch sem se dvignil samo iz italijanske smeri in se potem vrnil nazaj, tako, da na avstrijsko se nisem vrnil, Silvrete pa še nisem prevozil :blush: Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 12, 2006. Popravil Robert
Dry Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 A se mogoče spomniš kolk je potrebno plačat za Silvreto in Timmelsjoch? Na Timmelsjoch sem se dvignil samo iz italijanske smeri in se potem vrnil nazaj, tako, da na avstrijsko se nisem vrnil, Silvrete pa še nisem prevozil :blush: Timmelsjoch je bil 11 EUR, Silvretta pa 10,50 EUR. Tule je Silvretta, takoj za cestninsko postajo: [attachmentid=83980]
Sanda7 Objavljeno Oktober 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 danes furca,v smer kot skoraj vsak dan,na priljubljeno mesto se malo pomartinčkat :OK: za nazaj grede še skok do Lipice na divačo,sežano in čez ride domov,nabralo se lepih 157km :D :OK: :D
Priporočene objave