purpleF Objavljeno Januar 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2006 aja pa na servis ga bom peljal pa je to to.. dajte mi nekaj nasvetov povedat, kako potem naj vzdžujem skuterja?? da ko bo enkrat zrihtan, da nebo več potem problemov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 a nebi malo Iskalnik uporabil? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
purpleF Objavljeno Januar 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2006 sem vse teme preletel.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 ko jih boš prebral boš vedel kako vzdrževat skuter...po modelih in nasplošno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Ej biv sem na servisu ampak so rekel da oni nimajo teh symjev da jih ne držijo :BUA: .....probi zrihtat digitalca .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugi men Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Ej biv sem na servisu ampak so rekel da oni nimajo teh symjev da jih ne držijo :BUA: .....probi zrihtat digitalca .) jow jst mam tud syma pa se vsak dan vozm tud zdj pozim kadi ti samo ce ga mas spravljenga kje na mrzlem drgac pa probi tko skuter vzgi ga pust ene 3-4 min pol pa mu ene 2 minutke gas dajej na mestu potem pa probi spelat z vec kot pol gasa pa ti bo encajta tko cuku dokler se orng ne segreje pol pa ko se bo segru ga pa orng preterej pa se ti ne bo nc vec kadil vem k mam tud jst syma pa mi je tak dela ce je mrzlo upam d sm ti kj pomagu mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 cisto ena taka spontana ce je gost beli dim in smrdi je cisto mozno da si tankal nafto...res, se je tud ze meni zgodilo. ce pa ni nafta problem probaj frgazer spihat,pa valjcke preveri. koliko kilometrov ima skuterj prevozenih brez servisa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Kako upaš tako zarit da natankaš not nafto :hmm: fregazer pa je mogoče ja....sam :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 se zgodi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Ja sej delmo napake :D sam nej proba spraznt benzo kar je še ostalo pa bi vidli ane :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 ja naj sprazni tak, sicer pa ce povoha pri tanku bo zavoho al je benz al ni, pol se pa tak ve kaj more nardit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Ja če povoha bi sigurn vedu... :) sam pomoje je prevč olja not :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Lohk da ma problem z oljno pumpo da mu preveč mešance dela :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se