tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 uf to je mal douga za mene.. pa mojo rit pa jajce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Heh, se mi je zdelo. Pa ti predlagaj kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 logarska d. pa potem po avstrijski strani do golice.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Sem bil ravno včeraj na Golici. Nekaj smo se menili s HyperJackom, da bomo šli do posočja in čez Vršič do Kranjske Gore, pa potem naprej čez Kamnik do Mozirja itd. Ne vem pa še, kaj bo iz tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 To vijiš.. Mozirje :krneki: Samo javite :) //Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 (popravljeno) če ti delaš te tak ni doma :P Nejc edit: mogoče pa bom :) Sej pravim SMS Popravljeno Junij 26, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Za posočje, pa vršič, pa do kranja bi bil jest tud zravn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Deli Objavljeno Junij 26, 2008 Bom jutri pozno popoldne nalimal sliko predvidene trase, pa štart itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Če je kdo za, predlagam tole. Lahko pa seveda tudi skrajšamo. Pride približno 570km. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Amm, to za en dan??!! //NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Če je kdo za, predlagam tole. Lahko pa seveda tudi skrajšamo. Pride približno 570km. LP Lepa tura smo js se morem še do starta pripet (tam ko si enko napisal) do tja mam pa še 200km :BUA: zajebana koroška...preseliv se bom :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Sej se pa drugje prključiš, tam ko ti je najbližje.. //NejcZ Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Sej se pa drugje prključiš, tam ko ti je najbližje.. //NejcZ ja najbližje mi je tam v Celju al pa tam v bližini kje...ja smo kaj pa če vi grete proti koncu na Celsko stran se mi pa pol nesplača... bi pa šel enkrat v Dolomite ja smo za 2 al pa 3 dni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Amm, to za en dan??!! //NejcZ Jah kaj pa? Okoli devetih štart in proti večeru nazaj. Lahko pa seveda traso prilagodimo oz. čisto spremenimo. Po želji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Fantje kaj stokate.....Bomo šli kakor bomo zmogli. Če ste preveč oddaljeni, se sproti priklopite skupini. Lep dan Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 na tole ttraso bi pa šou še jst iz jackom se dubiva in greva na štar!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Sigurni udeleženci: HyperJack Igorr TADEJ46 Morebitni: Fingi? tomazin? (se pridruzi v Celju??) sonda? (lahko se priključiš v Celju?) Še kdo? Jaz štartam približno ob 8.15 z Vrhnike. Ob 8.30 se dobim s HyperJackom in s TADEJEM46 na Kalcah (Logatec) (šla bosta čez Cerknico s Kočevske smeri), potem pa gremo naprej. Kdor se misli priključiti, naj napiše kje bi se priključil. Fingi, če boš šel, se pa midva itak na Vrhniki dobiva. P.S.: Ura štarta ni fiksna. Jo lahko mirne volje prestavimo, če komu ne ugaja. Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 js predlagam namest da grete čez cele.. da grete čez marijo reko pa na trbovle pa potem proti krškem naprej.. je bol zanimiu.. :D mogoč se bom pridružu temu delu poti.. odvisn kdaj bote se pelal tuki mimo.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Tudi lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 potem se bi js pridružu v preboldu.. sam bi blo fajn tak da bi me ene pou urce predn bote tam en poklicu, da vem kdaj morm pridet tja ne.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 Pusti mi številko v PM-ju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonda Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 -1...mene ne bo...se pa zdej vkratkem (med počitnicami), ko boste šli na kakšno turco 99% udeležim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Smo speljali zastavljeno. Sicer z malo spremenjeno traso, ampak je bilo čist fejst. Bo HyperJack naložil še kakšno fotko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KuC Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 jebemti, ko bi šli v nedeljo bi šel še jaz od Logatca pa do kranja z vami ampak šiht je pač šiht (bencin je drag ratu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Pa drugič. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se