k0ci Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 kdaj in do kdaj mislite biti dol (govorim za raceland) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 kdaj in do kdaj mislite biti dol (govorim za raceland) :hmm: Jaz bom gor od 9.00 pa dokler bom zdržal. Upam, da do 16.00. :) HiperDžek bo prišel enkrat vmes, oz. že z mano, če bo tudi on vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 no pridem dol tudi jaz, malo pogledat vas umetnike :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 pol če vas bo pa tulk dol pa še js mogoče uletim mal pogledat popoldan.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Jaz grem zdaj na Hrvaško, če še kdo gre naj hitro reče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Jaz tudi priletim na Raceland okrog 9 ure, probal bom pa bit čim dlje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Kaj je zdej k0ci, kje si bil? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 jebo vas softiči :P , sem prišel, ob 3h, matex pa tony sta še bla dol, je tony reku da ste pred prejšnjo rundo vsi šli, da ste bli trikrat gor pa ste pocrkal :lol1: nisem mogel prej ker smo pri kolegu šiptarje špilal (škarpo smo zidal)....sem slišal da ga je punisher nekaj sral po zemlji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) jebo vas softiči, sem prišel, ob 3h, matex pa tony sta še bla dol, je tony reku da ste pred prejšnjo rundo vsi šli, da ste bli trikrat gor pa ste pocrkal :lol1: nisem mogel prej ker smo pri kolegu šiptarje špilal (škarpo smo zidal)....sem slišal da ga je punisher nekaj sral po zemlji :D Jaz sem bil petkrat, pa mi je po tretji rundi vse dol padlo. Zakaj? Ne bom povedal. :krneki: Jah, smo se odpravli še mal prelepe konce Slovenije pogledat. Smo misnli, da boš prej uletel... :) P.S.: Punisher da ga je sral po zemlji? Hm... Ne da bi jaz vedel. P.P.S.: Peljal sem 59:XX Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 jebo vas softiči :P , sem prišel, ob 3h, matex pa tony sta še bla dol, je tony reku da ste pred prejšnjo rundo vsi šli, da ste bli trikrat gor pa ste pocrkal :lol1: nisem mogel prej ker smo pri kolegu šiptarje špilal (škarpo smo zidal)....sem slišal da ga je punisher nekaj sral po zemlji :D Malo napačna informacija, The punisher je ostal cel. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 sej je ostal cel, sam baje je šel po zemlji in nato spet na polno po asfaltu pa ga je mal spigalo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 sej je ostal cel, sam baje je šel po zemlji in nato spet na polno po asfaltu pa ga je mal spigalo :) Ja, to sem pa videl, da je malo offroada udaril. (na ciljni, če se ne motim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Ja na cilni me je mal zaneslo vn iz asvalta, torej po zemlji in v naslednem ovinku je mal motor zaplesal. Lepa izkušnja. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TASH Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 ja sm bla pa 2x natleh :krneki: :whistle: luna kriva.. kn ninđa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 ja sm bla pa 2x natleh :krneki: :whistle: luna kriva.. kn ninđa :D Pfuf...Luna sevala na polno....Nekateri res niste imel sreče.... Bo naslednjič bolš... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 ja sm bla pa 2x natleh :krneki: :whistle: luna kriva.. kn ninđa :D Dobrodošla na forumu :). Ti pa res nisi mela sreče tist dan, sta s Henrijem zrihtala kej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rugi Objavljeno Julij 27, 2008 Deli Objavljeno Julij 27, 2008 Evo leto je okrog in spet grem s svojim zvestim MZ-jem v dalmacijo. Lani sem šel v Pakoštane, tam prespal in odšel na Brač letos pa mislim celotno traso odpeljati v enem dnevu. Če ima kdo že kakšne izkušnje s cesto od Knina do Splita se lepo priporočam za kakšne informacije ker se še ne morem odločit po kateri cesti bi raje šel. Sicer malo pozno pišem to, ker že jutri odhajam sam kaj čmo :) Rugi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) V soboto in nedeljo bo sončno in vroče, popoldne bodo predvsem v severni polovici Slovenije nevihte. IgoRR in ostali kam kej greste, se vam pridružim :yea1: Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil Prevtzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Zaenkrat še nikamor, ker še vedno nisem dobil ketne. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) Zaenkrat še nikamor, ker še vedno nisem dobil ketne. :headbang: Jaz tud svojo čakam :rolleyes: (zlato Regino :) ) Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil Prevtzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Jaz tud svojo čakam :rolleyes: (zlato Regino :) ) Kje si jo pa naročil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Kje si jo pa naročil? Motor Jet iz MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 js ju3 pičim s tomosom na Krk.. upam da bo na poti vse vredu kr grem sam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
payback Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 bi sou ju3 mogoc ker iz blizine celja al pa kej na ksn ride O:-) mal okrog ce bo seveda vreme temu primerno:P???? :ninja: B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 6, 2008 Deli Objavljeno Avgust 6, 2008 Oni Grossglockner al kaj je.. druga polovica avgusta anyone? :whistle: Za 2 dni najmanj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se