Skoči na vsebino

Ture 125-kubičniki

Stric Burek

Priporočene objave

Hi its a good idea to tour on a bike. I have a 125 cc bike. And how can I go to tour with this ? tell me people.

First you must have will and time. Then you just sit on bike and ride wherever your heart wants :D

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah tle sm skor ograjo pobrau, sm se morau kr odmaknt. -.-

hehe :D

kaj si p za ena šola ti?

p d nebova OFF, gdaj gremo eno turco.) če maš motor zdej?

pa ti znj, kaka tura pade? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj si p za ena šola ti?

Če se bom potikal kaj po vaših krajih rade volje pokličem(sam tvojo številko rabim :P) in gremo. Sam sem s primorske ampak če me kdaj pot zanese na dolenjsko rade volje grem na eno turco :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se bom potikal kaj po vaših krajih rade volje pokličem(sam tvojo številko rabim :P) in gremo. Sam sem s primorske ampak če me kdaj pot zanese na dolenjsko rade volje grem na eno turco :)

no le prid kej u nš konc :P zdej aprila mamo žegnanje p loh pridš oz pridete :D

št. p je 051-382-509 p kr poklič če boš kej u bližin nm-ja .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj si p za ena šola ti?

Splošna gimnazija :S :S Oh ja. -.-

Ehm motorja ni ... bo pa v kratkem :D tak da dokler bo vreme ... kadarkol hočeš :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Splošna gimnazija :S :S Oh ja. -.-

Ehm motorja ni ... bo pa v kratkem :D tak da dokler bo vreme ... kadarkol hočeš :D

uhh, pol p nis kr tko ti :P

a tko pol:D kaj boš p kupu rs-ko?

no k pa nabavš p napiš kej klele pa letimo :P:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uhh, pol p nis kr tko ti :P

a tko pol:D kaj boš p kupu rs-ko?

no k pa nabavš p napiš kej klele pa letimo :P:P

Stari bi RS ( to bi bla že moja tretja RS 125 :D ) jst bi pa GSX-R 600 :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kr tko tu:P

do kuk maš p izpit narjen?

Ni pomembno ;)

Dej ... če boš kei v šolo šel z motorjem se oglas kei tam na našem koncu. Magar skočva na pijačo k Cagivo tako kot je tvoja nism še nikol vidu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni pomembno ;)

Dej ... če boš kei v šolo šel z motorjem se oglas kei tam na našem koncu. Magar skočva na pijačo k Cagivo tako kot je tvoja nism še nikol vidu :D

hehe:P

zdej sm ob torkih hodm u šola k mam popoudne p pa takt k grem jst od hiše ni več tuk mrzlu;) sm če se p tole vreme porihta mal bom pa usak dan z motorjm u šoli najbrš:D tko d se lahko zmena.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pala je ena taka turca :Dnovo mesto-žužemberk-ivančna gorica pa nazaj za začetek letošne sezone bo dobra:D:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pala je ena taka turca :Dnovo mesto-žužemberk-ivančna gorica pa nazaj za začetek letošne sezone bo dobra:D:D

gdaj si pa šu tu, nis nc reku:trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gdaj si pa šu tu, nis nc reku:trance_33_sleep:

učerej sm šu :OK: mau probat pa je prov zakon zdej bo še za prot kočevju dober ku bo dš cesto sprav:D:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

učerej sm šu :OK: mau probat pa je prov zakon zdej bo še za prot kočevju dober ku bo dš cesto sprav:D:D

gume nove maš že gor?

ja zdle bi mogu pa en orng naliv bit d tole su dobr spere pa bi blu zakon:trance_27_notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gume nove maš že gor?

ja zdle bi mogu pa en orng naliv bit d tole su dobr spere pa bi blu zakon:trance_27_notworthy:

žeže tele m-racer se držijo orengi :naughty: kumej čakam da gremo mau prot kočevju pa čez gorjance eno osekat :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jest bom pršo, če ne bo že zjutri dež pado.:xx:

ja neki pravjo da naj bi biu sm mogoče so se pa zmotil pa da ne bo...drgač pa džen kombinezon pa prot miren peč

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes lepo štart v Ajdovščini, Vipava, Razdrto (slaba cesta za popizdit), Postojna(do Postojne lepi ovinki, ravnina) in nato na kačje ride :) Za nazaj pa lepo Postojna, v Postojni smo zavili za predjamski grad. Še preden smo prišli do njega smo zavili proti Bukovju. Tam je tudi lepa prazna cesta. Nadaljevali smo pot proti Podkraju( pozor! Če greste tukaj je pred Podkrajem cirka 5 km makadama). Od tukaj smo nadaljevali pot proti Colu in nato Ajdovščina. Moram omeniti, da je cesta od Podkraja do Ajdovščine najlepša cesta kar sem jih kdaj vozil. Dober asfalt, nič polimana cesta ali kaj, odprti ovinki, ravnina, žive duše nikjer :):worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!