Skoči na vsebino

Albanija, Grčija

Noise

Priporočene objave

Priprave se začenjajo. Poklical sem SLO agencijo z obale, da se pozanima za karte za trajekt za Grčijo.

Dobil sem tele cene za povratne karte

Oseba - palubni potnik 22.600

Motor 14.650

Doplačilo za gorivo 11.500 :eek: :eek: :eek:

:devil:

Pošljem E-pošto na ANEK v Grčijo. Čez 20 minut dobim odgovor, ki ga prilagam v celoti :worship:

Thank you for visiting ANEK LINES website.

Dear sir / madam

In reply to your e-mail we would like to inform you that if you wish to travel 2 passengers on deck seat and motorcycle from Venice / Igoumenitsa / Venice in low season the cost will be :

2 x 50 ( price for passengers for departure )

2 x 35 ( price for passengers for return )

29 ( price for motorcycle for departure )

20 ( price for motorcycle for return )

Please notice that to the above price list there is no other extra cost.

Moreover, we kindly inform you that usually there is no availability problem for deck seats. If you wish to secure your accommodation you can make your reservation by internet debit your credit card. Our URL is www.anek.gr. If this way is not helpful be kind enough to re-contact to inform us from which area you are in order to suggest you a representative travel agency.

Pleased to be of any help and call us for any assistance.

Best Regards

ANEK LINES / International Booking Department

Xenaki Vicky

Torej namesto 71.350 v SLO, je cena v Benetkah cca 48.000 SIT :eek: :eek: :eek:

Pa še to. Pri naročilu kart v SLO (govorim samo za agencijo s katero sem kontaktiral) je potrebno vnaprej določiti datum odhoda ???

Torej bomo € odnesli direkt v tujino. :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Priprave se začenjajo. Poklical sem SLO agencijo z obale, da se pozanima za karte za trajekt za Grčijo.

Dobil sem tele cene za povratne karte

Oseba - palubni potnik 22.600

Motor 14.650

:devil:

Pošljem E-pošto na ANEK v Grčijo. Čez 20 minut dobim odgovor, ki ga prilagam v celoti :worship:

Thank you for visiting ANEK LINES website.

Dear sir / madam

In reply to your e-mail we would like to inform you that if you wish to travel 2 passengers on deck seat and motorcycle from Venice / Igoumenitsa / Venice in low season the cost will be :

2 x 50 ( price for passengers for departure )

2 x 35 ( price for passengers for return )

29 ( price for motorcycle for departure )

20 ( price for motorcycle for return )

Please notice that to the above price list there is no other extra cost.

Moreover, we kindly inform you that usually there is no availability problem for deck seats. If you wish to secure your accommodation you can make your reservation by internet debit your credit card. Our URL is www.anek.gr. If this way is not helpful be kind enough to re-contact to inform us from which area you are in order to suggest you a representative travel agency.

Pleased to be of any help and call us for any assistance.

Best Regards

ANEK LINES / International Booking Department

Xenaki Vicky

Torej namesto 71.350 v SLO, je cena v Benetkah cca 48.000 SIT :eek: :eek: :eek:

Pa še to. Pri naročilu kart v SLO (govorim samo za agencijo s katero sem kontaktiral) je potrebno vnaprej določiti datum odhoda ???

Torej bomo € odnesli direkt v tujino. :doze:

jaz sicer še nisem nič bolj spraševal ampak tudi račuamo da bomo karte kupili kar v igumenitsi za pot proti benetkam...

BMWSLO imaš kakšen plan poti kam imate namen iti?? Mogoče se kje srečamo??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si mogoče zvedel, kaj mislijo s tem doplačilom za gorivo :?

Ker meni se res niti pod razno ne sanja, kaj bi naj to pomenilo <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam sem kar nekajkrat zdruzil turo skupaj s plovbo, svetujem vam kontakt z agencijo ATLATIS (turizem@amzs.si) 01/5305306, oni imajo direktne dilerje s prevozniskih firm, tako da tud zadnje dni pred odhodom dobis plac. Za grcijo predcasno rezerviraj samo ob uporabi kabine, ce bos sel z mopedom se vedno najde plac!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V predsezoni ne rabis rezervirat. Prides, placas, zapeljes moped gor, spijes pivo, 2, 3, zaspis in se zjutraj zbudis v Igumenitsi. Takole je blo z Ancone, ze 2x.... z Benetk se pa predolgo vlece, pa se trajekti so manjsi, posacnejsi in ne tko luksuzni.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sicer še nisem nič bolj spraševal ampak tudi račuamo da bomo karte kupili kar v igumenitsi za pot proti benetkam...

BMWSLO imaš kakšen plan poti kam imate namen iti?? Mogoče se kje srečamo??

Ja plan je začeti v Igoumenitzi in potem čez Patras na Peloponez do juga, in po vzhodni strani proti Atenam. Atene so še pod vprašajem. Nadaljujemo pa čez Delfe... Meteoro in nazaj na trajekt. Ustavljali se bomo pri vseh glavnih znamenitostih (mamo dobrega poznavalca Grčije sabo (Slavc Marin)), in vmes sem vsaj jaz moji boljši polovici obljubil 1 dan izležavanja na plaži.

Predvidevamo 8-12 dni, koliko bo pač potrebno, spanje kombinacija kamp-hotel, zaenkrat pa smo več ali manj 3 motorji 2 x juzerja (ne luzerja) mogoče še kakšen zraven.

Planiram cca 2000 km po grčiji +- par 100 in stroški cca 1000 € na motor (+ dve osebi) spet +- par 100 € :OK:

Odhod bo najverjetneje okoli 21.04., ker bi radi ulovili trajekt ob 12.00 iz Benetk, pa tudi zaradi dopustov je ugodneje za tiste, ki so v službah (prav jim je :devil: )

Evo tak je plan, zaenkrat je bolj ohlapen. Upam, da bo tudi vreme primerno, ker zmrzoval nebi rad. Bomo pa zamaknili odhod za 1 teden če bo potrebno.

Pa ti ?? Plan , osebje ...

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naš okviren plan je odhod najbrž 27 je še pod vprašajem, 29 sigurno, štart v zgodnjih urah, pot do beograda, tam spanje, naprej do makedonske meje, tam spanje, ogled ohrida, spanje v grčiji, potem pa znamenitosti, meteora, delphi, in če bo čas dopustil še do aten, drugače pa na trajekt pa domov.

Točen plan bom delal konec naslednjega tedna po 14.4, tko da ga sporočim..

Gremo pa 3-4 motorji. 5-6 oseb...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

naš okviren plan je odhod najbrž 27 je še pod vprašajem, 29 sigurno, štart v zgodnjih urah, pot do beograda, tam spanje, naprej do makedonske meje, tam spanje, ogled ohrida, spanje v grčiji, potem pa znamenitosti, meteora, delphi, in če bo čas dopustil še do aten, drugače pa na trajekt pa domov.

Točen plan bom delal konec naslednjega tedna po 14.4, tko da ga sporočim..

Gremo pa 3-4 motorji. 5-6 oseb...

Pozdrav svima!

Da se i ja malo priključim!Naime javljam se glede Aneka!2002. i 2003. smo žena i ja išli brodom u Grčku i u oba navrata mije bilo nikvih rezevacija(kupili smo karte dva sata prije polaska u luci u Trstu),a išli smo u augustu,tako da mislim da nije potrebno unaprijed rezervirati karte!E sad prvi puta i nije bilo tako loše,ali od povratka i nadalje nismo baš uživali!Naime dosadno je za popi....!Žena i ja smo bili sami,ukoliko je društvo onda je podnošljivije!Trieste-Igoumenitsa 24 sata puta,a povratak iz Patre čak 36 sati puta!Preporučam svakome da se kupi barem karta za Air seats(puno je konfornije od palubne karte) ili da se unaprijed rezervira karta sa kabinom(ukoliko vas je četvero najjeftinija je solucija uzeti kabinu unutar broda bez prozora)!Ukoliko se dovoljno unaprijed rezervira ne poskupljuje put više od 20 posto!

2005. samo išli također u Grčku i Tursku,ali ovaj put preko Dubrovnika,Crne Gore,Albanije,MAkedonije(Ohrid),pa na Solun i bilo je više nego zanimljivo!Tako da ukoliko niste ograničeni vremenom svakako preporučam tu rutu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Zgleda,da nas bo letos v Grčiji kar nekaj z Slovenskimi tablicami,no mi gremo 27.04 z ladijo do Igoumenitse,potem pa klasika;Meteora,Delpfi,Korinth,dva dni ostanemo v mestecu Tolo,do povratka oziroma vkrcanja v Patrasu pa skočimo še do Šparte,Olimpije in ostalih zanimivih krajev,če bo čas in volja seveda.V Benetke se vrnemo 04.05.,na pot nas pa odrine 16 na devetih motorjih.

Zanima me ali ima morda kdo mail od Alena Štimca,že en čas nisem zasledil nobenega njegovega oglašanja?Alen,če tole bereš,častim pivo nekje tam doli,če utegneš.

Poprebiranju tega foruma sem ugotovil,da ste nekateri skeptični glede Makedonije,nikar,idite dol,se splača.Ljidje so čudoviti,ceste kar v redu,cene super,edino bencin je kot pri nas,drugač pa milina,če kdo rabi kontakt za spanje,naj se javi(5€ po osebi),v bližini Ohrida vasica Peštani.Ohrid je čudovit.

Pozdrav

HRC

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mmmmmmmmmmmmmmm

Ohriddddddddd............. B)

post-5241-1144406431_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljena Slovenija!

Konec aprila me ne bo v Atenah, ker se bom potikal z bikeom po Kreti.

V primeru, da bom prelozil potovanje...se vedno na razpolago za Guide-tour po atenah..z najboljsim girosom in pivo v mestu :)

Za vse info ..sem tu :)

p.s. hvala Rokovnjaci, da me spomnete, da pogledam malo po forumu :)

giasou!

Alen

Pozdravljeni!

Zgleda,da nas bo letos v Grčiji kar nekaj z Slovenskimi tablicami,no mi gremo 27.04 z ladijo do Igoumenitse,potem pa klasika;Meteora,Delpfi,Korinth,dva dni ostanemo v mestecu Tolo,do povratka oziroma vkrcanja v Patrasu pa skočimo še do Šparte,Olimpije in ostalih zanimivih krajev,če bo čas in volja seveda.V Benetke se vrnemo 04.05.,na pot nas pa odrine 16 na devetih motorjih.

Zanima me ali ima morda kdo mail od Alena Štimca,že en čas nisem zasledil nobenega njegovega oglašanja?Alen,če tole bereš,častim pivo nekje tam doli,če utegneš.

Poprebiranju tega foruma sem ugotovil,da ste nekateri skeptični glede Makedonije,nikar,idite dol,se splača.Ljidje so čudoviti,ceste kar v redu,cene super,edino bencin je kot pri nas,drugač pa milina,če kdo rabi kontakt za spanje,naj se javi(5€ po osebi),v bližini Ohrida vasica Peštani.Ohrid je čudovit.

Pozdrav

HRC

Pa se to sem pozabil

Za vse rezervacije trajektov si oglejte sledece linke

Italia-grcija:

http://www.anek.gr/

http://www.minoan.gr

Lokalno po grcij:

http://www.openseas.gr/OPENSEAS/servlet/Op...g=en&show=index

apartmaji:

http://www.bookings.gr/

tu sem jaz rezerviral sobo z zajtrkom na Kreti (Hania) za dva za 25E

malo je treba pobrskat.

Pozdravljena Slovenija!

Konec aprila me ne bo v Atenah, ker se bom potikal z bikeom po Kreti.

V primeru, da bom prelozil potovanje...se vedno na razpolago za Guide-tour po atenah..z najboljsim girosom in pivo v mestu :)

Za vse info ..sem tu :)

p.s. hvala Rokovnjaci, da me spomnete, da pogledam malo po forumu :)

giasou!

Alen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No pir bomo pili verjetno ob drugi priliki,vseeno hvala za naslove ladjarjev in namestitve.Hvala bogu,s tem problemom se nam ni treba ukvarjati,ker imamo znanko na turistični agenciji in nam je ona vse zelo ugodno uredila.To temo sem večkrat prebiral in za vsako ugotovim,da plačujete za trajekt velike cifre,za primerjavo naj povem,da nam je prej omenjena gospodična zrihtala ful ugodno varijanto:410€ za dve osebi in motor ,cena vklučuje povratno karto Benetke-Patras kot palubni potnik in 4x spanje v Grčiji z zajtrkom,v hotelu se razume.Če pa ima kdo zveze na sončni upravi bi pa blo fajn,da jih malo "podrega" naj bolj zakurijo,počasi se bliža čas odhoda temperature so pa še zmiraj zimske,pa saj ne,da sem zmrzljiv,pa vendar.Pozdrav vse skupaj,siguren pa sem,da se nas bo nekaj tam doli sigurno srečalo.

Jamas! :beer2:

HRC

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ravnokar sem rezerviral hotel.. v atenah bom po 26.4. tako, da ce se bo potikal okrog...mu dam tel.mobi za sms.

za vreme pa si oglejte http://www.meteo.gr

Vreme za pasho v Grciji zna bit muhasto..se vedno je padla kaksna kapljica :)

lp,

Alen

No pir bomo pili verjetno ob drugi priliki,vseeno hvala za naslove ladjarjev in namestitve.Hvala bogu,s tem problemom se nam ni treba ukvarjati,ker imamo znanko na turistični agenciji in nam je ona vse zelo ugodno uredila.To temo sem večkrat prebiral in za vsako ugotovim,da plačujete za trajekt velike cifre,za primerjavo naj povem,da nam je prej omenjena gospodična zrihtala ful ugodno varijanto:410€ za dve osebi in motor ,cena vklučuje povratno karto Benetke-Patras kot palubni potnik in 4x spanje v Grčiji z zajtrkom,v hotelu se razume.Če pa ima kdo zveze na sončni upravi bi pa blo fajn,da jih malo "podrega" naj bolj zakurijo,počasi se bliža čas odhoda temperature so pa še zmiraj zimske,pa saj ne,da sem zmrzljiv,pa vendar.Pozdrav vse skupaj,siguren pa sem,da se nas bo nekaj tam doli sigurno srečalo.

Jamas! :beer2:

HRC

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljubitelji Grčije,sedaj že pa počasi odštevamo dneve do odhoda"prve ture",vreme baje bo...

Tako pa zgleda naš plan;

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vidm nobenga plana??

robbert Seveda ga ne vidiš,bemti ne vem zakaj ne potegne priponke gor :hmm: ,no pa saj sem par tekstov nazaj napisal kam,koliko in za kako dolgo.Jebiga bolj mi laufa balanca kot tipkovnica :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ljubitelji Grčije,

Tako pa zgleda naš plan;

Dej mal se pomatraj, pa prilimaj že ta plan gor, ali vsaj ko se vrneš :OK:

Naša skupina gre tut v juniju :OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čekiram vreme, in zgleda da bo boljše it v nedeljo 23. iz Benetk. :BUA:

Napovedi niso preveč obetajoče.

Ma,kar se tiče napovedi se ne sekiramo preveč,kolikokrat so pa že to sezono pravilno napovedali vreme??!! :oops:

Mi gremo iz Benetk 24.04,pa tudi,če sekire padajo z neba :OK:

Dej mal se pomatraj, pa prilimaj že ta plan gor, ali vsaj ko se vrneš :OK:

Naša skupina gre tut v juniju :OK: :OK: :OK: :OK:

Opis in vtise iz potovanja bom zagotovo prlimal gor O:-) ,ko¸se vrnemo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne nooo dej prej da mal vidm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma,kar se tiče napovedi se ne sekiramo preveč,kolikokrat so pa že to sezono pravilno napovedali vreme??!! :oops:

Mi gremo iz Benetk 24.04,pa tudi,če sekire padajo z neba :OK:

Danes pridem v rogaško pa mi lahko pokažeš... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pridem v rogaško pa mi lahko pokažeš... :kva2:

Super,pokliči ko prideš,mi se itak nocoj dobimo glede "ture" v eni od Slatinskih pizzerij

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!