Jump to content

Albanija, Grčija

Noise

Recommended Posts

pred 25 minutami, bankir pravi:

evo, prišli predčasno iz dopusta. 3 dan, ko sva z ženo prispela v igumenitso, se nama je pripetil  neljubi dogodek. V podvozu so stali policaji, kontrola.Ko sem se vstavil, mi je zaradi spolzkega cestišča in nagnjenosti ceste, spodneslo desno nogo in sva se z ženo složila točno pred policaji. Žena je tako nesrečno posredovala, da si je nalomila oz. zlomila koščico v komolcu.Kljub bolečini in šoku sva nadaljevala do  Nikiane.lefkada, kjer smo poklicali zdravnika. Odpeljal naju je do klinike, kjer so naredili slikanje . Želeli so , da se opravi operativni poseg in to v Atenah, vendar smo se po konzultaciji odločili, da potuje naslednji dan z letalom domov, jaz pa se pripeljem z motorjem. Odša je na urgenco, kjer je mnjenje: brez operacije, dobila gips in 6-8 tednov mirovanja.n tako se nama je zaključil dopust, še predno sva ga sploh začela.

Pa drugo leto

jop grški asfalt je boga mati. sem takoj opazil. Tule sem zapisal:

Pa sem mislil prej, da je albanski bolj tk tk...ampak je F1 napram grškemu :D

Važno, da se vama je izšlo pozitivno...čimmanj šraufov :P (preverjeno)

• 1 month later...

kost se je zacelila, sedaj so na tapeti razgibalne  vaje in do novega potovanja v septembru bo roka OK,😀

greva na Hvar

jupiiiii

• 2 months later...