PERO58 Objavljeno April 27, 2006 Deli Objavljeno April 27, 2006 Pips poslal SMS, da ekipa MSovcev (Motoristek, BMWSLO & co.) v Grčiji uživa maksimalno. Ali je PIPS zraven v GR :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 A so se še kej javli............... ker wreme imajo bolj takšno, takšno <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 29, 2006 Deli Objavljeno April 29, 2006 :yea1: Lep pozdrav iz Grcije :yea1: Zakljucili smo naso turo. Vreme OK, razen zadnjih dni. Jutri se vracamo s trajektom :worship: Grcija :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 Ali je PIPS zraven v GR :? :? :? Yap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 1, 2006 Deli Objavljeno Maj 1, 2006 PIPS je bil zraven :grim Prispeli smo danes, bilo je nepozabno. Obširnejše informacije čez par dni, da uredim slike in sebe :lol1: Srečali smo HRC-ja in kompanijo v Meteori, pa še eno grupo 4x moto (Pajer) na trajektu tja . Vreme OK, le zadnja dva dni je malo pršelo. Prevozili cca 2500 km od tega cca 1900 po GR. :yea1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlenStimec Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 PIPS je bil zraven :grim Prispeli smo danes, bilo je nepozabno. Obširnejše informacije čez par dni, da uredim slike in sebe :lol1: Srečali smo HRC-ja in kompanijo v Meteori, pa še eno grupo 4x moto (Pajer) na trajektu tja . Vreme OK, le zadnja dva dni je malo pršelo. Prevozili cca 2500 km od tega cca 1900 po GR. :yea1: :worship: no kaksni so bili vtisi v Grciji?...jaz sem se potepal po kreti, pa sem zadnje 3 dni zbolel..in obljezal v hotelu z vrocino :P jebiga ce se bo se kdo potikal po teh krajih..naj se kar javi..ce bom lahko bom kako pomagal. lp, Alen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Takoj, ko pridejo v Grčijo, hočejo privatizirat vsak svoj steber! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Takoj, ko pridejo v Grčijo, hočejo privatizirat vsak svoj steber! :lol1: nekdo ima videti rajši natepavanje kot privatiziranje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 Zdravo! Pravkar smo prispeli domov,prevozili skupno debelih 1800 km,v glavnem po mokrih cestah.Vseeno smo se imeli super na vreme pač nimaš vpliva zato se nismo kaj preveč sekirali,ceste pa tudi v glavnem niso (pre) spolske.Vse je potekalo kot smo si prej splanirali-razen pogostega oblačenja dežnih kombinezonov,z motorji nismo imeli nobenih težav,prebava pa tudi ni nobenemu zagodla,kar je verjetno posledica pogostega razkuževanja grl z raznimi borovničkami,slivovkami,jegri in seveda metaxo :drunk: :D . Zaenkrat toliko,kaj več napišem ob prvi priliki,pa tudi kakšna slikica se bo našla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 4, 2006 Deli Objavljeno Maj 4, 2006 :yea1: :yea1: Tukaj ste bili še suhi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KAL-EL Objavljeno Maj 5, 2006 Deli Objavljeno Maj 5, 2006 Lep pozdrav! vsem skupi, Pot: ljubljana-dubrovnik-ohrid-thesaloniki-athene-paros-patra-ioanina-skopje-beograd-zagreb-lj 12dni 4500km vreme: 2dni dež ostalo:sole občutki:fenomenalni hm... šel sam in spoznal ogromno ljudi definitivno vrnem mel srečo-brez vode v bencinu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 6, 2006 Deli Objavljeno Maj 6, 2006 No nekaj sličic z našega letošnjega potepanja po Grčiji se najde na linku Moja spletna stran pod fotogalerije. :yea1: Kritik ne sprejemam , pohvale pa ! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Najbolj se mi je dopadlo v Atenah podzemni železnici tole grško meso... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Najbolj se mi je dopadlo v Atenah podzemni železnici tole grško meso... :worship: :OK: Pljučna pečenka :kva2: Njam, njam... :whistle: Kritik ne sprejemam , pohvale pa ! :lol1: Lepo napisano in poslikano, zato si res zaslužiš pohvale :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Najbolj se mi je dopadlo v Atenah podzemni železnici tole grško meso... :worship: Naaaaaaajs :grim Si dobil pol focn, ko si škljocnil? :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Naaaaaaajs :grim Si dobil pol focn, ko si škljocnil? :hmm: :) Piča sploh ni opazila :OK: je bilo brez fleša :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Eni na potovanjih za spomin kupujejo spominke, drugi nabirajo kamne, motoristek pa na vsaki furi pritisne eno joškasto za spomin :P Ta je skor boljša kot una siciljanska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Eni na potovanjih za spomin kupujejo spominke, drugi nabirajo kamne, motoristek pa na vsaki furi pritisne eno joškasto za spomin :P Ta je skor boljša kot una siciljanska Tudi ta ni slaba :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 Tudi ta ni slaba :kva2: Heh hehehe ... cvajmal Dejvi Kroket :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 Lep pozdrav! vsem skupi, Pot: ljubljana-dubrovnik-ohrid-thesaloniki-athene-paros-patra-ioanina-skopje-beograd-zagreb-lj kot ste se pa peljali me Dubrovnikom in Ohridom :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 12, 2006 Deli Objavljeno Maj 12, 2006 kot ste se pa peljali me Dubrovnikom in Ohridom :? Zanimivo vprašanje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KAL-EL Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 lp dubrovnik-ohrid? dubrovnik-podgorica-schoder-tirana-ohrid lpm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 kot ste se pa peljali me Dubrovnikom in Ohridom :? Avantura!!! :blink: kot ste se pa peljali me Dubrovnikom in Ohridom :? Avantura!!! :blink: mac_c.g..bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Zivjo, pišem prvič, bral pa že .... Zato pa hvala vsem za poste, pa mnenja, pa nasvete - pomagalo na furi, ki sva jo z mojo pred enim tednom končala. Relacija: LJ - Rijeka - trajekt do Splita - Dubrovnik - Boka Kotorska - Lovčen - Bar - Ulcinj - Shkoder - Puke (na vzhod v hribe) - Rubik - Durres - Kavaje - Elbasan - Pogradec - Ohrid - Bitola - Kajmakčelan - Kičevo - Demir Kapija - Strumica - Skopje - Leskovac - Kraljevo - Užice - Sarajevo - Jablanica - Jajce - Bihač - Kočevje - Logatec Čas: 8 dni (9.-17.junij) Vreme: do srede vsak dan porcija dežja, potem sonček (na Lovčenu 3 cm sodre!) Občutki: super - v začetku velike pa malo prestrašene očke (predvsem v Alb hribih), potem čedalje bolj kul, zadnje dni je oba opominjala rit Pro et contra: Albanske ceste - v mestih motoplavanje čez ogroooomne luže, izogibanje vsemuživemu, glavne povezave (Durres - Ohrid) super, težava je v hribih in na lokalnih cestah - toliko in tako globokih lukenj na kupu še nisem videl, pa čeprav je cesta na karti vrisana kot magistralka. Brez dobrih fedrov in dolgih hodov bi bilo pestro (ali pa sploh ne bi bilo). Hvalabogu, da vsaj pogledi in razgledi odtehtajo tisto skakljanje od luknje do luknje. Težava so tudi posamične luknje na sicer dobrih cestah - teorija, da boš lukno obvozil, ne zdrži, ker je navadno raztegnjena čez celo cesto, ampak to vidiš šele, ko si že čisto tam, motor pa težak... Kajmakčelan - napaka, ker tam res ni nič, razen razsute včasih tlakovane, danes pa skalnate, zemljate in mivkaste ceste... no ja, pa razgleda. Hrana - mmm, roštilj, pa ohridska postrv (sicer na alb strani), pa rebrca ... sem dobil kakšno kilco... Ljudje - kjerkoli si, prijazni. Sploh v Albaniji. Za ponovit Dost je. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Lep pozdrav vsem iz Parge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se