lo1ma Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 Od mene pa nič. Pa še prijazen je bil dečko na meji. No saj jih niso dobili... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno September 6, 2007 Deli Objavljeno September 6, 2007 No saj jih niso dobili... :whistle: hehehe, a misliš, da jih ne bi izterjali od tebe, če bi jih res moral plačat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Vstop v Albanijo (Ohrid). Taksa - 1 € - piše na oglasni deski pri šalteru!! Bilo na meji nekaj več avtomobilov, pa nas je PRIJAZEN policaj lepo poslal mimo vrste na čelo kolone. Vse BP!! Pri izhodu (Skader) prav tako vse BP. Uslužbenci na meji prijazni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Seos, jaz sem tudi pri izhodu plačal 1e po osebi.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pudla Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Seos, jaz sem tudi pri izhodu plačal 1e po osebi.lp Ja sam bio sam na motoru pa sam platio 2 Eura, na drugom motoru su bili kolega + žena i oni su također platili 2 Eura (6. mjesec ove godine). :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Seos Pudla. Moja boljša polovica in jaz sma prečkala Albanijo 04.9.07,in plačala skupaj 4€.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladen Objavljeno September 13, 2007 Deli Objavljeno September 13, 2007 Jaz in moja enakovredna polovica sva prečkala Albanijo letos avgusta in sva plačala 10EU ob vstopu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CHHD Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Pot iz Grčije, preko Albanije v Črno Goro in sicer: Igoumenitsa po E90 do Ioannina, nato na sever po cesti E90 do Kalpakion, nato levo po E853 do albanske meje mestece Kakavija. Nadaljevanje po Albaniji do Sarande,Vlore,preko Elbasane in Tirane do Skadarja, nato pa na Ulcinj in ne na Podgorico. Če se je letos kdo vozu, me zanimajo najnovejše informacije kakšne so ceste po tej ruti v Albaniji, kakšna je obala, ali je OK prespati v Vlore in ostali vtisi. Če so dobre informacije, mogoče pade kakšna runda v zimskih časih, ki prihajajo. :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Za prvomajske praznike se mi2 odpravljava v Albanijo....Sla pa bova Preko Sarajeva in potem v Crno Goro preko Durmitorja. Mi lahko kdo pove kje se splaca it. Prilagam zemljevid. LP Bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pudla Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Za prvomajske praznike se mi2 odpravljava v Albanijo....Sla pa bova Preko Sarajeva in potem v Crno Goro preko Durmitorja.Mi lahko kdo pove kje se splaca it. Prilagam zemljevid. LP Bica Evo moj RR sa iste rute: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=243240 Imam kompletan GPS log, javi ako ga trebaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 7, 2008 Deli Objavljeno April 7, 2008 Evo moj RR sa iste rute: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=243240 Imam kompletan GPS log, javi ako ga trebaš. I on ima Zumo 550 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Tudi js bom letos prvomajske preživel v Grčiji. Računam, da bom v petek 25.4. proti večeru v Meteori, potem en krog okoli in v četrtek 1.5. na trajekt za nazaj. Tako, da če kdo sreča belega Hyundai-a s CE tablico, naj se javi, pa dobi kako "prvo pomoč" B) Moj GSM pa je v profilu. Srečno pot! M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 Tudi js bom letos prvomajske preživel v Grčiji. Računam, da bom v petek 25.4. proti večeru v Meteori, potem en krog okoli in v četrtek 1.5. na trajekt za nazaj. Tako, da če kdo sreča belega Hyundai-a s CE tablico, naj se javi, pa dobi kako "prvo pomoč" B) Moj GSM pa je v profilu. Srečno pot! M. Zakaj ne greš na Epidavros pa pol na Naplion in pol na Argos :worship: Pa fajn se imej... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) Zakaj ne greš na Epidavros pa pol na Naplion in pol na Argos :worship: Pa fajn se imej... :yea1: Hvala za popravek. :worship: Bom imel v rezervi če bo dovolj časa. Pa tudi, če se mi bo še dalo gledat tisto kamenje ;) Popravljeno April 11, 2008. Popravil matjazek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 11, 2008 Deli Objavljeno April 11, 2008 Hvala za popravek. :worship: Bom imel v rezervi če bo dovolj časa. Pa tudi, če se mi bo še dalo gledat tisto kamenje ;) Je lepše kot Mikene... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Letos maja gremo spet v GR, :naughty: pa me zanimajo prenočišča,ker ne mislimo šotorit. :hmm: Ali mogoče gdo ve kakšne so cene:apartma,sobe ,moteli. :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Letos maja gremo spet v GR, :naughty: pa me zanimajo prenočišča,ker ne mislimo šotorit. :hmm: Ali mogoče gdo ve kakšne so cene:apartma,sobe ,moteli. :kva1: Ali mogoče gdo ve za prenočišče v AL-v okolici VLORE? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
L3v Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Zdravo, letos imam namen potovati v Grčijo. Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje s prenočišči? ali hodite po kampih in apartmajih, ali kdo tudi prenoči na kakšni divji plaži(je to spoloh dovoljeno). Že vnaprej se zahvaljujem Hvala in lp, kristian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Zdravo, letos imam namen potovati v Grčijo. Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje s prenočišči? ali hodite po kampih in apartmajih, ali kdo tudi prenoči na kakšni divji plaži(je to spoloh dovoljeno). Že vnaprej se zahvaljujem Hvala in lp, kristian Nazadnje smo kampirali,kampov je dosti ampak sredi maja je še veliko zaprtih.Letos bomo iskali sobe-bungalove...Za divje kampiranje pa ne vem,čeprav so Grki izredno prijazni ljudje. Gdaj pa nameravaš odpotovat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
L3v Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Gdaj pa nameravaš odpotovat? odpotovati nameravam 2.7... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 odpotovati nameravam 2.7... Vroče.vroče :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Evo, js nazaj...če se sploh še lahko štejem med motoriste ;) Več o mojem izletku po Grčiji na www.matjaz.tk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Ali mogoče gdo ve za prenočišče v AL-v okolici VLORE? :hmm: Vlora - hotel Bologna - cisto na koncu glavne ulice, sobe s pogledom na morje, srednja varianta, ampak cisto, 30eur za sobo za 2 + zajtrk. Motor varen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Vlora - hotel Bologna - cisto na koncu glavne ulice, sobe s pogledom na morje, srednja varianta, ampak cisto, 30eur za sobo za 2 + zajtrk. Motor varen. hvala za info :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 hvala za info :beer2: Ce bos v Vlori, se zapelji do Sarande...Prava avantura...80 km dolgo gradbisce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se