solorider Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred eno uro, tomash pravi: Tole imam v planu za en dan. Cca 40 km. Je mogoče prehuda? Šavnik-Andrijavica malo čuvaj, ker je cesta slabše vzdrževana. DAMI34, tomash in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 (popravljeno) pred 24 minutami, solorider pravi: Šavnik-Andrijavica malo čuvaj, ker je cesta slabše vzdrževana. Če je šla ninđa z race vzmetenjem, pol se da edin ko te kakšn policaj ustau in ti reče .. ćoveće, pa ti si lud sa ovim motorrom ovde Popravljeno Marec 20, 2019. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: Če je šla ninđa z race vzmetenjem, pol se da edin ko te kakšn policaj ustau in ti reče .. ćoveće, pa ti si lud sa ovim motorrom ovde Mislil sem na kamenje, skale in podobno. Po deževju je tega napretek... MiNa, tomash, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Pravkar, solorider pravi: Mislil sem na kamenje, skale in podobno. Po deževju je tega napretek... če se šolaš na relaciji Logatec - Idrija - Tolmin ... pol je tam mala malca IF7 in farang 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 41 minutami, solorider pravi: Šavnik-Andrijavica malo čuvaj, ker je cesta slabše vzdrževana. Vleče se ku 100 mater je pa lušna in skoraj prazna, razen kake živalce, kamenja in trave ni skoraj nič na cesti. solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 Imam vprašanje . V kateri smeri je lepše prevoziti cesto SH20 . Sever via Jug ali obratno Jug via Sever ? ftp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 Pravkar, maxiscooter pravi: Imam vprašanje . V kateri smeri je lepše prevoziti cesto SH20 . Sever via Jug ali obratno Jug via Sever ? v obe jaz sem jo sever jug, pa se mi zdi da bi bila lepša kontra. Ampak točno tisti znani ovinki nad Grabom bi jih pa potem navzdol vozil. Kaj pa vem, bo treba še 1x. maxiscooter in Tex 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 (popravljeno) Jaz sem sel gor in dol in mi je bla lepsa jug-sever.. Serpentine pa sever-jug, so mi vzponi lepsi.. Valda pa ta del popeglas v obe smeri.. Popravljeno April 12, 2019. Popravil Tex DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 (popravljeno) 12 minutes ago, DAMI34 said: v obe jaz sem jo sever jug, pa se mi zdi da bi bila lepša kontra. Ampak točno tisti znani ovinki nad Grabom bi jih pa potem navzdol vozil. Kaj pa vem, bo treba še 1x. Aja, sem narobe razumel. Verjetno misliva isto, torej od juga na sever, na dnu serpentin obrnit, gor do razgledne ploscadi in nazaj dol ter naprej proti severu.. Ali ti rajsi serpentine navzdol vozis? Ker smer jug-sever so serpentine navzdol, če spomin še dela.. Popravljeno April 12, 2019. Popravil Tex maxiscooter 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 pred 8 minutami, Tex pravi: Aja, sem narobe razumel. Verjetno misliva isto, torej od juga na sever, na dnu serpentin obrnit, gor do razgledne ploscadi in nazaj dol ter naprej proti severu.. Ali ti rajsi serpentine navzdol vozis? Ker smer jug-sever so serpentine navzdol, če spomin še dela.. v klanec. Grabom so proti jugu/vzhod, ostalo pa hribi proti Gusinju na sever. Tex in maxiscooter 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 pred eno uro, maxiscooter pravi: Imam vprašanje . V kateri smeri je lepše prevoziti cesto SH20 . Sever via Jug ali obratno Jug via Sever ? da ne boš mislil, da je to cesta kot v Dolomitih... maxiscooter in BIF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno April 12, 2019 Deli Objavljeno April 12, 2019 V Albaniji (Drač) so vsaj palme ob cesti. Pri nas so se posušile, ker so jih pozabli zalivati amateur in igc1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorro Objavljeno April 28, 2019 Deli Objavljeno April 28, 2019 Živjo, Vsi moji pajdaši so scagal, jaz pa ne, in tako grem v ponedeljek, 6.5. do Grčije (peloponeza, ali pa kam drugam, kamor bo zaluštalo). Smer je okvirna, po jadranki do konca, nato preko albanije do Grčije (mogoče tudi čez Elbasan najprej v Makedonijo). Vožnja laganica, jaz grem z enduro, trajanje 1 teden. Če je kdo, ki bi šel, se mi lahko pridruži. Spali bi, kjer bi se ustavili, preko airbnb ali kako drugače (nimam namena vlačiti šotora s sabo, lahko pa tudi če je taka želja). Skratka, interesenti naj se javijo... Ajdi iz deževne LJ, Borut Kugelschreiber in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 2, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2019 Vsem lep pozdrav iz Crne Gore. Krenil vceraj zjutraj po stirih dneh cakanja na boljse vreme in mi ni zal. Celo pot do Mostarja me je samo enkrat malo poskropilo. Danes pa prijetnih 21 stopinj. Jutri pa napadem Albanijo in ce bo volja se Grkinje, ups, mislil sem Grcijo Pa malo za luste Luka66, skalar36, RobiRoberto in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 2, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2019 Evo, v gosteh pri Rusih Nov hotel, pa se nimajo dokoncanega parkinga. Pa so mi makino sparkirali na teraso. RobiRoberto, hitrii, bajkr88 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomash Objavljeno Maj 3, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 3, 2019 Oddelala turo na relaciji Griže, Zaton (Dubrovnik-Hr), Ksamil (Al), Kalampaka (Gr), Parga(Gr), Sarande (Al), Zaton (Hr), Griže. 3200 km, 6 dni. V planu je bilo sicer več Albanije in Makedonija vendar je vreme naredilo svoje. Izogibala sva se dežju in mrazu, kar nama je v glavnem uspelo. Prognoze so bile za Makedonijo in hriboviti del Albanije slabe, tako da sva obrnila nazaj do Grške obale. Meteora je fascinantna, grška obala prav tako. Ceste tako v Albaniji kot Grčiji svetovne. Črnogorci vozijo do 30 km na uro, kar je na mokri cesti predstavljalo problem. Kakorkoli Balkan tour 2019 uspel. Nasvet za ohranjanje zdravja pa je naslednji. Če te prezebe in si dovolj utrujen je sigurno zdravilo rakija in ene dva pira čez. Drug dan spet vse štima. Akito, MiNa, notranc in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 3, 2019 Deli Objavljeno Maj 3, 2019 tudi....pravljica pa tule: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 3, 2019 Deli Objavljeno Maj 3, 2019 (popravljeno) Evo, prispel v Vlore. Jutri pa SH8 ob Albanski obali do Grcije. Mislim da bom odpeljal enako kot Tomash, malo ob Grski obali in malo po notranjosti, potem pa nazaj. V Grciji bo vreme lepo, v Albaniji bo dva dni dez, zato se mi ne mudi prevec nazaj. Na povratku cez Albanijo pa zavijem se na SH21 do pricetka makedama. Upam, da ni snega. Do sedaj je padlo 1400 km. Popravljeno Maj 3, 2019. Popravil IZTOK Akito, Quest, ALEŠ M in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 4, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2019 Danes ponoci je dezevalo, sedaj je oblacno in bolj sveze, dez pa je ponehal. Zajtrk je bil res obilen in okusen. Soba zelo cista, govorijo anglesko. Edino lokalni cucki so imeli zvecer pevski zbor. Vseeno sem spal kot ubit. skalar36, RobiRoberto, ALEŠ M in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 4, 2019 Deli Objavljeno Maj 4, 2019 pred 15 minutami, IZTOK pravi: Danes ponoci je dezevalo, sedaj je oblacno in bolj sveze, dez pa je ponehal. Zajtrk je bil res obilen in okusen. Soba zelo cista, govorijo anglesko. Edino lokalni cucki so imeli zvecer pevski zbor. Vseeno sem spal kot ubit. Pazi se psov ob cesti, lani sem enega povozil, na srečo z avtom. Uživaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 4, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2019 (popravljeno) Evo, prispel v Kalabako. Danes je bilo ovinkov prevec celo za moj okus. Gume so bolj pobrusene po bokih kot po sredini. Vozim zgolj po lokalnih cestah. SH8 je lepa za vozit, nudi razgled cez morje do Krfa in Grske celine, pa skoraj prazna je bila. Potem sem ubral eno lepo razgledno cesto po Grskem gorovju, ki se nato prikjuci na E92. V gorovju je malo rosilo. Tukaj pa je suho in toplo. Jutri imam pavzo. @Scarabeo 500 brez skrbi, pazim na vse, tudi cucke. Sicer pa so na cestah tudi krave, ovce in konji ( stirinozni in v prenesenem pomenu). Vozim zmerno in uzivam, se mi nikamor ne mudi. Popravljeno Maj 4, 2019. Popravil IZTOK RobiRoberto, BIF, Mavti in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 5, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 5, 2019 Danes imam prost dan, malo sem bil utrujen po 1800 km. Razen tega je tukaj soncno in 25 stopinj toplo, pa veliko za pogledat. Albanija in gorat del Grcije pa dezuje. Jutri ga mahnem proti Grski obali in nazaj ob obali v Albanijo. Na ogledu minaretov sem se kar nasmejal. Nekaj se ne bo nikoli spremenilo, Japonci se vedno telovadijo naokoli z dvema ali tremi fotoaparati. Bil jih je cel bus in vsi oborozeni do zob. Pogovarjal sem se z Ruskim bikerjem, iz Moskve je privandral. J.a.m.e.s, Joker, DAMI34 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 5, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 5, 2019 Saj veste kaj sledi sodec po fotki MiNa, Akito, BIF in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 5, 2019 Deli Objavljeno Maj 5, 2019 pred eno uro, IZTOK pravi: Saj veste kaj sledi sodec po fotki A je zima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 A vozi kakšen trajekt iz Turčije (Marmaris ali okolica) na Rodos (Grčija)? Ne najdem nič pametnega, samo osebni prevoz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se