Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 6, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Tako, prispel nazaj v Vlore. Krenil iz Kalabake do Artasa in ob obali do meje, nato SH8. Dvakrat je bil na vrsti pralni stroj, cez gorovje v Grciji in na prelazu tik pred Vlore. Na vrhu prelaza na SH8 je tik pred mojim prehodom bliskalo kot za salo in nato je sledilo par km voznje po cesti posuti z toco pri 7 stopinj C. Pirelli drzi tudi po toci , se dobro da imam crne spodnjice in se ne vidi toliko ... Na prelazu v Grciji pa me je napadel edini hudi pes v Grciji. Z rokavico sem ga mlatil, da je izpustil hlacnico Za namecek so mi skornji po 4 letih maltretiranja premocili. Pridem pred apartma, komaj cakam, da se preobujem v suha in topla obuvala in mi ostane skupaj z kljucem v roki kljucavnica od kufra. Tako stojim na dezju z premocenimi tacami in z kljucavnico v roki pred zaprtim kufrom v katerem so suha obuvala. Dosti mam za danes, grem na pir. PS kufer sem le nekako odprl in klima greje, nastimal sem si motoristicno novoletno jelko krucymucy, Scarabeo 500, DAMI34 in 17 others 18 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankec Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Pozdravljeni, a je že kdo prevozil ceesto Debar proti morju. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 Danes spim v Kotorju. Jutri pa z trajektom cez Kotorski zaliv in ob obali v Zadar. @DAMI34 bom spil pir v Zadru namesto tebe. Iz Albanije sem ga urezal preko Skadarja v Podgorico, nato Cetinje, Njegoši in po panoramski cesti P1 v Kotor. Fenomenalen razgled. Priporocam vsem. BIF, DAMI34, MiNa in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 pred 10 urami, IZTOK pravi: Danes spim v Kotorju. Jutri pa z trajektom cez Kotorski zaliv in ob obali v Zadar. @DAMI34 bom spil pir v Zadru namesto tebe. Iz Albanije sem ga urezal preko Skadarja v Podgorico, nato Cetinje, Njegoši in po panoramski cesti P1 v Kotor. Fenomenalen razgled. Priporocam vsem. končno en k ga bo našel Uživaj, pa nikar ne hiti domol, tule je zima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IZTOK Objavljeno Maj 8, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 8, 2019 (popravljeno) Uzivam, koncno je toplo in soncno. V kratkih rokavih na terasi ob 8:30 Prva fotka je nastala ob spustu v Kotor po P1. Druga pa ob jutranji kavici na terasi hotela. Mislim, da bom poleti ponovil dopust v Crni Gori. Pred tremi leti sem bil pa je bilo lustno. Edino ob obali, predvsem Kotor, Budva je guzva. Je treba v notranjost pobegnit, npr Cetinje. Popravljeno Maj 8, 2019. Popravil IZTOK igc1, RobiRoberto, amateur in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 (popravljeno) @DAMI34 evo samo zate iz Zadra Popravljeno Maj 8, 2019. Popravil IZTOK krucymucy, Kugelschreiber, MiNa in 4 others 3 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 Jutri pa dez. ne vem, ce ne bom podaljsal in v petek napadel Jadranko. Ne ljubi se mi po dezju po AC. Moram se malo gume pobrusit na okroglo amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Maj 8, 2019 Deli Objavljeno Maj 8, 2019 Za deževne dni je fino izkoristit trajekt Trst-Drač Sam omenim, da obstaja Snečer in BIF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 pred 9 urami, Bostjan L pravi: Za deževne dni je fino izkoristit trajekt Trst-Drač Sam omenim, da obstaja Koliko pa to cca stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 pred 11 urami, Bostjan L pravi: Za deževne dni je fino izkoristit trajekt Trst-Drač Sam omenim, da obstaja Ja, ce ti je cilj prispet na destinacijo cim prej. Meni je vedno cilj nekaj odnesti od potovanja. Si ogledati kraje, pokrajino, popeglat ovinke. Sicer pa me je opralo v devetih dneh samo dvakrat na gorskih prelazih. Ostalo sem imel suho in toplo vreme, pravzaprav idealno, tam med 18 in 22 stopinj. Danes je pac dezevno in bom en dan pocakal. BIF in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 sobota zna biti lepa na jadranki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Maj 11, 2019 Deli Objavljeno Maj 11, 2019 Je bil petek kar idealen. Suho, soncno in 22 stopinj. Pa prazna cesta, prehitel sem morda tri avte in dva tovornjaka. To je bila uzivancija, ko lahko vozis svoj tempo. Skozj naselja seveda po omejitvah, v ovinke pa sem se omejitvam samo smejal. Iz Zadra do odcepa za Delnice dve in pol urce ? s tem da po ravninah nisem sel cez 100. RobiRoberto, ALEŠ M in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Junij 12, 2019 Deli Objavljeno Junij 12, 2019 Moj posnetek Albanije... nisem profi za izdelavo posnetkov, prav tako nimam kamere za 400€. Bo pa kmalu https://youtu.be/FHSZK0n9iw8 milan11, Dr.SPEED, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ssmiran Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 Se opravičujem, če sem spregledal! Nameravam iz Skadra po celi SH20 v Črno Goro- Gusinje,Plav in naprej Berane,Mojkovac.... Kako je z mejnim prehodom med Albanijo in Črno Goro? Je vmes kaj makedama, nekje sem zasledil slike makedamske ceste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 5 minutami, ssmiran pravi: Se opravičujem, če sem spregledal! Nameravam iz Skadra po celi SH20 v Črno Goro- Gusinje,Plav in naprej Berane,Mojkovac.... Kako je z mejnim prehodom med Albanijo in Črno Goro? Je vmes kaj makedama, nekje sem zasledil slike makedamske ceste? 500 m je makadama na Albanski strani, ampak nič dramatičnega ... s sportakom sem dokaj varno prišel preko MiNa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, maus pravi: 500 m je makadama na Albanski strani, ampak nič dramatičnega ... s sportakom sem dokaj varno prišel preko Pa on ima Yamaho ti pa Kawo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 Sh20 je kr uredu, prejsn tedn 3x cez letel, makedama je pred mejo par 100m ja... Nobene krize. Tok da si reces oooo Albanija, sam pol je sh20 supr asfalt, ostalo po albaniji pa vse usran pa zlizan. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 pred eno uro, solorider pravi: Pa on ima Yamaho ti pa Kawo za yamo ni pot niti 1cm daljša, za kawo pa 100m, ostalo ludnica. Paziti mora samo na pesek in živalice na cesti, ampak to moraš tak al tak povsod. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 49 minutami, DAMI34 pravi: za yamo ni pot niti 1cm daljša, za kawo pa 100m, ostalo ludnica. Paziti mora samo na pesek in živalice na cesti, ampak to moraš tak al tak povsod. Mora pazit tudi na drek in kakšen plaz. Bo pa Miran to obvladal pred 57 minutami, DinDiin pravi: Sh20 je kr uredu, prejsn tedn 3x cez letel, makedama je pred mejo par 100m ja... Nobene krize. Tok da si reces oooo Albanija, sam pol je sh20 supr asfalt, ostalo po albaniji pa vse usran pa zlizan. ? Ti si pa motor kupi in ne govori, da so ceste zlizane... TakeALookAround in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 Pravkar, solorider pravi: Mora pazit tudi na drek in kakšen plaz. Bo pa Miran to obvladal paz blato, kjeee wuššš.......bam...o šit solorider in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 Ja a ni res? Zvali, pusran vse, kamni, zlizan.... Sej normalno gre vse cez ? Pa ob mestih taka guzva, da si vec na nasprotnem pasu k svojem, se dobr, da se vsi umikajo ? Pulcajev k prodajalcev lubenic, ni da ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 pred 6 urami, ssmiran pravi: Se opravičujem, če sem spregledal! Nameravam iz Skadra po celi SH20 v Črno Goro- Gusinje,Plav in naprej Berane,Mojkovac.... Kako je z mejnim prehodom med Albanijo in Črno Goro? Je vmes kaj makedama, nekje sem zasledil slike makedamske ceste? Plav...samo.poglej in pici dalje...ne it jest tukaj se posebej v eno vecjo ostarijo ob cesti k te bodo ful olupl...so ful pretkani tam. Sem pa pozabila ime gostilne. Med Plav in mejo je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zore89 Objavljeno Avgust 26, 2019 Deli Objavljeno Avgust 26, 2019 mi smo sli dol prvo na skadar cez mejo nazaj grede pa iz kosova na SH20 in potem cez mejo na Podgorico- gorih je nekaj makedama ampak ni ravno omembe vredno se da lepo peljati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 22, 2019 Deli Objavljeno September 22, 2019 Ena s poletne Grčije... MiNa, DAMI34, IF7 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se