DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2023 Deli Objavljeno Junij 27, 2023 pred 25 minutami, bankir pravi: evo, prišli predčasno iz dopusta. 3 dan, ko sva z ženo prispela v igumenitso, se nama je pripetil neljubi dogodek. V podvozu so stali policaji, kontrola.Ko sem se vstavil, mi je zaradi spolzkega cestišča in nagnjenosti ceste, spodneslo desno nogo in sva se z ženo složila točno pred policaji. Žena je tako nesrečno posredovala, da si je nalomila oz. zlomila koščico v komolcu.Kljub bolečini in šoku sva nadaljevala do Nikiane.lefkada, kjer smo poklicali zdravnika. Odpeljal naju je do klinike, kjer so naredili slikanje . Želeli so , da se opravi operativni poseg in to v Atenah, vendar smo se po konzultaciji odločili, da potuje naslednji dan z letalom domov, jaz pa se pripeljem z motorjem. Odša je na urgenco, kjer je mnjenje: brez operacije, dobila gips in 6-8 tednov mirovanja.n tako se nama je zaključil dopust, še predno sva ga sploh začela. Pa drugo leto jop grški asfalt je boga mati. sem takoj opazil. Tule sem zapisal: Pa sem mislil prej, da je albanski bolj tk tk...ampak je F1 napram grškemu Važno, da se vama je izšlo pozitivno...čimmanj šraufov (preverjeno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomash Objavljeno Julij 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 30, 2023 Moto tura po Balkanu 2023. Jaz in Klementina na motorju od doma preko Hrvaške, Bosne, Črne gore, Albanije, Grčije in Makedonije. 12 krat preko meje, cca 3000 km, najvišja točka 1500 mnv, najnižje ob morju, najvišja temperatura 40 stopinj celzija. Fajn je bilo. RobiRoberto, Kawasaki_rider, MiNa in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Avgust 1, 2023 Deli Objavljeno Avgust 1, 2023 kost se je zacelila, sedaj so na tapeti razgibalne vaje in do novega potovanja v septembru bo roka OK,😀 greva na Hvar jupiiiii MiNa, RobiRoberto, Kugelschreiber in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IF7 Objavljeno Oktober 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 23, 2023 Od 27.9. do 11.10. od Igoumenitse na Lefkado prespat, pa naprej na Peleponez in potem na Kefalonijo, po manj voženih cestah, brez ogledov znamenitosti. Spanja v Daphniju, Paralia Astrosu, Kiparissiju, Stoupi, Olimpiji, potem pa v Samiju na Kefaloniji. Razen enega večera in naslednjega jutra sončno in toplo, temperature do 29 stopinj. Ceste prazne. Narava enkratna. Hrana odlična. Še bo treba! Quest, Joker, MiNa in 16 others 16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se