speed Objavljeno Avgust 8, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2015 http://www.carpimoto.it/en-SI/41866_CMTERMOPITXLN-Thermal-Technology-Performance-SE-Motorcycle-Tyre-Warmers.htm Res da ni v rangu 200€, vendar jih imam in so super. Edina graja gre na lučko za vklop/izklop, je samo zelena ko greje, ko ne greje je izklopljena. Ko sem imel TTSL grelce je svetila rdeča za ogrevanje in zelena, ko je bilo ogreto. TT grelci so mi tudi zakon zato, ker ob robovih ne pride samo čez rob gume, ampak pride konkretno čez gumo, tako da se tudi feltna lepo segreje. gsxf750 in Dejanx 2
macak333 Objavljeno Avgust 8, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2015 Za race tech sem uspel nekaj najt da naj bi bli kar ok. Kako dolgo pa se ti segrevajo gume prvic? Greje enakomerno?si jih dobil z eu vticnico ali si moral predelati? Biketech, za te nisem najbolj nekje sem slisal da so se ze vzgali nekomu ampak ne vem ce je res. Našel sem še Racefoxx na nemškem ebayu, ima kdo te? Lp Ti nvm nism lih meru z laserskim merilcem temp. sam se mi zdi kr ok, je pa res da tm kjer zategnes vezalke guma ni pokrita, no ce prevec zategnes. Ampak meni so super, gumo segrejejo v cca 45min, men kul
Jure Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Koliko rabljeni ter kako ohranjeni?
MteByKer82 Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Koliko rabljeni ter kako ohranjeni? po mojem so čist Okey enkrat sem jih imel na grobniku in enkrat na marofu. Ti jih komot priesem na ride pokazati in sprobati, če Ti prneseš agregat
Jure Objavljeno Avgust 18, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2015 Hehe, sprašujem za kolega, jaz jih imam, ravno tako TTSL in so super. Si kupil nove?
Simon Jazbec Objavljeno Februar 28, 2017 Opozori Objavljeno Februar 28, 2017 Lep pozdrav zanimam se za nakup grelcev pa me zanima sledeče.... grelci ki so brez regulatorja temperature in ti gume segrejejo na temp 80 ter primerjava grelcev ki imajo regulator 60-80. zakaj so slednje bolše??
fp4492 Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 slednje ti omogočajo ogrevanje dežnih gum. Te gume imajo namreč nižjo delovno temperaturo ... gsxf750 1
Simon Jazbec Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 aaa.. hvala.... kaj pa je fora onih ko se segrejejo nad 90??
kewo Objavljeno Marec 7, 2017 Opozori Objavljeno Marec 7, 2017 Prodam grelce capit sport. 160€. Info na privat
bajsi Objavljeno September 3, 2018 Opozori Objavljeno September 3, 2018 rabim grelec prednjega kolesa, ima kdo kaj za prodat? Ponudbe ZS.
ukica Objavljeno Februar 2, 2020 Opozori Objavljeno Februar 2, 2020 Če komu ležijo kakšni grelci.. kupim
ukica Objavljeno Maj 29, 2022 Opozori Objavljeno Maj 29, 2022 Ima kdo izkusnje s temi? https://www.bscenter.si/motoristicna-oprema/oprema-razno/oprema-razno/grelci-pnevmatik-oxford-lcd-eu/ox673eu ali pa mpw digitalnimi(samo v UK se jih dobi?)?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se