bowla Objavljeno April 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2006 djstrausepi poglej 3 nivoje zgoraj: "RAKIA....." :lol1: :lol1: :OK:
djstrauss Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 djstrausepi poglej 3 nivoje zgoraj: "RAKIA....." :lol1: :lol1: :OK: Ja cist hudo!!! :OK:
tati Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 TAK OJE PETEK BO AKCIJA, PIČ... NEKATERI PA ŽE V ČETRTEK :BUA: :( Ste pa :BUA: :BUA: , a nam ne privoščite, pa da mal teren prečekiramo in mal slabega :010 :drunk: vtisa naredimo...
bowla Objavljeno April 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2006 Ste pa :BUA: :BUA: , a nam ne privoščite, pa da mal teren prečekiramo in mal slabega :010 :drunk: vtisa naredimo... :slap: Sorry tati, ne da ti ne privoščimo, ampak vam zavidamo ker bi mi tud že prej :drunk: :SS :whistle:
Zdrawc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Ste pa :BUA: :BUA: , a nam ne privoščite, pa da mal teren prečekiramo in mal slabega :010 :drunk: vtisa naredimo... :eek: tati, a misliš ti že čez Bosno kažin delat :whistle: , me kar malo skrbi :?
tati Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 :slap: Sorry tati, ne da ti ne privoščimo, ampak vam zavidamo ker bi mi tud že prej :drunk: :SS :whistle: saj bomo skupaj :drunk: v petek vse nadoknadili, sobota je treznjenje in zmerno pitje :beer1: ..... nedelja pa............. :yea1: :yea1: :eek: tati, a misliš ti že čez Bosno kažin delat :whistle: , me kar malo skrbi :? je treba vsaj malo, saj veš, celo leto nič, potem pa :blink: :wacko: na glavo :slap:
S57CQ Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 ALL Mikice so spakirane v torbi za domov - 37 mikic ... dobite jih tisti (Slovenska ekipa), ki pridete na zbor v Mitrovico.. upam da bo zadosti... - Ena gre Lunardiju - ce gre ali ce ne gre - ena je za mojega sponzorja (zenapress) in ena ostane v Sudanu za reklamo... he he Klimbra ne se sekirat - so bele tako da z dodatkom (vode) - piva bodo se kako prozorne.... :OK: lp DaNe... Omladinac - kaj je dej gres ali ne gres????
djstrauss Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 ALL Mikice so spakirane v torbi za domov - 37 mikic ... dobite jih tisti (Slovenska ekipa), ki pridete na zbor v Mitrovico.. upam da bo zadosti... - Ena gre Lunardiju - ce gre ali ce ne gre - ena je za mojega sponzorja (zenapress) in ena ostane v Sudanu za reklamo... he he Klimbra ne se sekirat - so bele tako da z dodatkom (vode) - piva bodo se kako prozorne.... :OK: lp DaNe... Omladinac - kaj je dej gres ali ne gres???? Pa normalno ''kume'' sam se nevem al v paru al singel!!! Upam na drugo!!! :kva2:
Pervy Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Kakor kaze bo petek zjutraj opcija za mene - Pervy - dobimo se nekje okol zagreba cajt... okol 0900 - HUH tako zgodaj :eek: ?!?! OK se slišiva kak dan prej, bom 3 budilke naštimal ker četrtek, znan tudi kot mail petek, je pri nas v tistem času hudo naporen :grim
Vale Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 HUH tako zgodaj :eek: ?!?! OK se slišiva kak dan prej, bom 3 budilke naštimal ker četrtek, znan tudi kot mail petek, je pri nas v tistem času hudo naporen :grim Pervy, če boš tako prišel kot si lani ... potem :doze: :(
Pervy Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Pervy, če boš tako prišel kot si lani ... potem :doze: :( lani nisem bil kriv nič, za ziher sem še gumo menjal in servis naredil prej!!!! pol je pa spodnja ročica od kuplunge počila, opazil sem 1 dan prej in sem preklical celo SLO in AUT pa je ni bilo na zalogi, seveda pa nisem hotel reskirat nekje na poti brez kuplunge ostat :angry2: letos je vse poservisirano :OK:
pirrulz Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Pervya za serviserja leta ! .) Pervyja za kuplungo leta! :grim :D
Zdrawc Objavljeno April 13, 2006 Opozori Objavljeno April 13, 2006 Pervyja za kuplungo leta! :grim :D Na to se pije :beer2: :beer2: :beer2:
volk Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 lani nisem bil kriv nič, za ziher sem še gumo menjal in servis naredil prej!!!! pol je pa spodnja ročica od kuplunge počila, opazil sem 1 dan prej in sem preklical celo SLO in AUT pa je ni bilo na zalogi, seveda pa nisem hotel reskirat nekje na poti brez kuplunge ostat :angry2: letos je vse poservisirano :OK: :slap: V Bosni se jih pol vozi brez kuplonge
Zdrawc Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 :slap: V Bosni se jih pol vozi brez kuplonge Na motocross progi tudi :yes: No ja saj bosanske ceste, so re nekje kot cross proga :whistle:
jager Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 :slap: V Bosni se jih pol vozi brez kuplonge Druga polovica pa z zaštekanim gasom na full :kva2: :lol1: :ninja:
bowla Objavljeno April 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2006 :BUA: tkole bom reku, da tud pr ns niso nekateri cist nic boljši. Vsaj ceste so dokaj u redu. Dejmo mal temo na "Srem". A ma še kdo kakšno idejo da jih presenetimo še z čim razen mikic, ki jih bo DaNe zrihtu O:-)
Pervy Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 A ma še kdo kakšno idejo da jih presenetimo še z čim razen mikic, ki jih bo DaNe zrihtu O:-) z lepim obnašanjem mogoče? :devil: jaz bom par klubskih rut pa kap vzel zraven, za drugo pa ne vem :hmm:
Zdrawc Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 z lepim obnašanjem mogoče? :devil: :lol1: Itaq :whistle:
S57CQ Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Pervy - ni panike se slisiva v cetrtek ko se pritrogam domov... sem pa ze zmenjen, da naju pocakajo v Brckem.. :OK: Omladinac - single tokrat ... :eek: lp DaNe
Damian Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Jaz grem v petek, ali zjutraj žez ilok in N.Sad. ali pa ob 14.00 na Bregani (mejni prehod ali OMV pumpa??) Še enkrat sprašujem: ali bo šla večina v hotele, ki so "ponujeni" ali boste imeli šotore ????? Meni bo namreč to prvič.......... O:-) Lp Damjan
Pervy Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Še enkrat sprašujem: ali bo šla večina v hotele, ki so "ponujeni" ali boste imeli šotore ????? Meni bo namreč to prvič.......... O:-) Lp Damjan jaz definitivno šotor :OK:
Rude Boy Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Meni bo namreč to prvič.......... O:-) Lp Damjan ....obvezno ruralni šotor ! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se