Hornet Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Lahko se vam pridružim tudi v NM čeprav je mi pot do Brežic že domača pa vam mimogrede pokažem še kje je Raceland, za tiste ki tam še niste bili pa vas zanima kje se to nahaja.
debitel Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Jaz sem za, edini problem je možno potovanje v tujino. Še sporočim.
skuterist Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) Lahko se vam pridružim tudi v NM čeprav je mi pot do Brežic že domača pa vam mimogrede pokažem še kje je Raceland, za tiste ki tam še niste bili pa vas zanima kje se to nahaja. :krneki: Saj smo tudi to debatirali, vendar je zmeraj za nekoga nekaj + za drugega - , žal :krneki: . Letos bomo poskušali tole organizirati malo drugače kot lani (predvsem bo krajše da imamo več časa in pa na manjših spodrsljajih se učimo ). Upamo da se nam pridružiš pa čeprav v NM, nam boš lahko v Otočcu ali Kostanjevici pokazal kje imajo dobro in kaj lepega za Če se drugo leto odločijo Gorenjci ali pa @Brane s primorske za izvedbo bomo pa mi na "slabšem" (glede poti). Sedaj pa s prijavami na plano B) P.S. Raceland je pri Krškem :hmm: , mislim da tam mimo ne gremo P.S. 2 Predlagam da se napišete v stilu Prijavljeni: 1. Debitel, naslednji citira in doda svoje "ime", ali pa prepišete vse pred vami prijavljene Popravljeno April 23, 2009. Popravil skuterist
x raider Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 (popravljeno) PRIJAVNICA MAXSIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica Popravljeno April 23, 2009. Popravil x raider
Drejči Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 PRIJAVNICA MAXSIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. Drejči
debitel Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 3. zvone 500 + X-raider, name si pa pozabu? allright... 4.Debitel in lepša polovica
skuterist Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 (popravljeno) PRIJAVNICA MAXSIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. Drejči 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist Takole nekako naj bi zgledalo za v naprej B) Popravljeno April 24, 2009. Popravil skuterist
MAXISLAVC Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 (popravljeno) PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc Popravljeno April 24, 2009. Popravil MAXISLAVC
Matic7 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Jaz se ne prijavljam za maksisrečanje, ker žal nimam časa , mam pa eno drugo vprašanje: GOLICA ta vikend... popoldne po kosilu, šel bi čim bolj zadnji hip, tolko da je pol ure rezerve za povratek domov pred temo (potrebujem pa cca. uro in pol do Dravograda in toliko še nazaj)... Bi šel kdo? Kateri dan? Ob kolkih bi se dobili v Dravogradu? (pozabil sem koliko časa potrebujemo preko in nazaj - nazaj proti domu bi rad šel okoli 18.30 do 19.00, vštejte pa še pol urice postanka pri tistem lepem jezeru na drugi strani za kafe) LP, Matic
kvant Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc 7. Kvant + sopotnica
x raider Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Jaz se ne prijavljam za maksisrečanje, ker žal nimam časa , mam pa eno drugo vprašanje: GOLICA ta vikend... popoldne po kosilu, šel bi čim bolj zadnji hip, tolko da je pol ure rezerve za povratek domov pred temo (potrebujem pa cca. uro in pol do Dravograda in toliko še nazaj)... Bi šel kdo? Kateri dan? Ob kolkih bi se dobili v Dravogradu? (pozabil sem koliko časa potrebujemo preko in nazaj - nazaj proti domu bi rad šel okoli 18.30 do 19.00, vštejte pa še pol urice postanka pri tistem lepem jezeru na drugi strani za kafe) LP, Matic Jutri je varjanta po kosilu, napiši kdaj,dobli pa se bi na OMV v Dravogradu. Ali bi še šel kdo zraven? Dopoldan grem v Rimske toplice, Skuterist če si doma se ti oglasim za 10min. LP.
skuterist Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Jutri je varjanta po kosilu, napiši kdaj,dobli pa se bi na OMV v Dravogradu. Ali bi še šel kdo zraven? Dopoldan grem v Rimske toplice, Skuterist če si doma se ti oglasim za 10min. LP. Prej me za vsak slučaj pokliči da ne bom ravno v mestu, čeprav Ti tudi v mestu dam za kavo. Na Golico bi mogoče šel zraven, napišite uro kdaj se dobite na OMV v Dravogradu, mogoče "pridirkam".
x raider Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Prej me za vsak slučaj pokliči da ne bom ravno v mestu, čeprav Ti tudi v mestu dam za kavo. Na Golico bi mogoče šel zraven, napišite uro kdaj se dobite na OMV v Dravogradu, mogoče "pridirkam". Ob 14h na OMV v Dravogradu, če gre pa kdo tu mimo mene se naj pa oglasi in gremu skupaj, od doma štartam 13.40. Skuterist midva se pa itak vidima jutri dopoldan, te pokličem ko bom v CE. LP.
Matic7 Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Ob 14h na OMV v Dravogradu, če gre pa kdo tu mimo mene se naj pa oglasi in gremu skupaj, od doma štartam 13.40. Skuterist midva se pa itak vidima jutri dopoldan, te pokličem ko bom v CE. LP. Meni se je opet vse zasukalo na glavo. Vsaj za danes. Tak da... danes me ne bo na OMV, mogoče najdem kiri drugi dan cajt. Bom napisal, če grem.
Drejči Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Jaz bi šel, pa mi je ob dveh prezgodaj. Če kljub temu pridem pa sporočim.
x raider Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 Jaz bi šel, pa mi je ob dveh prezgodaj. Če kljub temu pridem pa sporočim. Uuuuuuuu eden kandidat pa je le bil na OMV v Dravogradu in to SCARABEO 500 ki sva se popeljala po poplnoma novih krajih v A. Lepo je bilo še lepše bo drugič ko bo več časa. Pa ne smem pozabit povedat to ,da sem se dopoldan vozil po južni Štajerski policistov nikjer tu na Koroškem pa jih danes mrgoli in uspešno krotijo z raderji divjake. LP.
605 Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc 7. Kvant + sopotnica 8. 605 +sopotnica
body35 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc 7. Kvant + sopotnica 8. 605 +sopotnica 9. body35
pelikan Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc 7. Kvant + sopotnica 8. 605 +sopotnica 9. body35 10. Pelikan (+1 nečlan +njegova sopotnica)
kvant Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 PRIJAVNICA MAXIZBORA - IZLET 1. X raider + sopotnica 2. DrejÄi 3. Zvone500 + sopotnica (?) 4. Debitel + sopotnica 5. Skuterist 6. MaxiSlavc 7. Kvant + sopotnica 8. 605 +sopotnica 9. body35 10. Pelikan (+1 nečlan +njegova sopotnica) Lepa skupina za izlet. Tudi sponzor je enakega mnenja. Pričakujemo še nove obraze. Pozdrav
petek123 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 kdaj se sploh grete vozit se lahko pridružim
petek123 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 A kdo pozna koga, ki bi mi znal sedež čisto na novo stapicirati (nova pena) pa ne bi potreboval za to tri mesece in kup dnarja? če še iščeš tapetnika jaz poznam enega iz liboj vem da v avtih svega in svašta obleči iz usnja meni je v avtu oblekel volan kvalitetno in normalna cena trba bi ga bilo vprašat če sedeže za motorje tudi oblači
skuterist Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 kdaj se sploh grete vozit se lahko pridružim Več o izletu imaš tule: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1600911 gre se 16.5.2009, si pa vabljen Počasi se nas bo kar nekaj zbralo če še iščeš tapetnika jaz poznam enega iz liboj vem da v avtih svega in svašta obleči iz usnja meni je v avtu oblekel volan kvalitetno in normalna cena trba bi ga bilo vprašat če sedeže za motorje tudi oblači Tole pa prestavi v temo Moj maxiscooter
petek123 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 še eno vprašanje če bi na mojem atlanticu 500 zamenjal varjator sepravi od malossia variator 2000 kaj pridobim je velika razlika v pospeških
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se