Tony Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 nisem gledal ampak.... v stari jugi je veljalo načelo, da nasprotnika podreš, če hočeš biti ziher... Zelo težko je podret človeka, kjer sta oba profesionalca in oba zelo dobro pripravljena......
brembo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 nism gledau borbe...samo a mu je poljak res že čestital (ja boljši si biu) ? bajkr88, maus in anja37 1 2
RSTDRIVER Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Zelo težko je podret človeka, kjer sta oba profesionalca in oba zelo dobro pripravljena...... a si zgrešu 'če hočeš biti ziher'? ocenjevanje.... lepote, plesnih parov, sloga smučarskih skokov, drsalcev in še in še je jeba... meter, sekunda, gol, koš, knockout so zadeve, ki so odvisne od tebe, ostalo je zmeraj tako-tako...
GorazdH Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 kot sem prebral...tipična "srbska posla" :whistle:
Port Folio Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Po drugi strani, pa ne vem kako bi se končalo s sodniki, če bi res Zavec zmagal Poljaka za eno piko prednosti :hmm: . Poljakov navijačov je bilo cca 3k, Slo navijačov nekaj 100 :huh: . . . .
kekec III Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Zmagi (še posebaj v boksu) je težko gledat v zobe... :krneki:
hilton Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 dejstvo je da je zavec bil boljsi. tako da resnično se lahko samo sparsujemo kam je gledal srbski sodnik. pač jebat ga če pritozba uspe ga bo pač moral polozit :naughty:
maus Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) okradli so ga ... Zavec je bil boljši... in to po nekaterih izjavah ljudi, ki se na boks dobro spoznajo... boljši je tudi zato, ker je Ptujčan :OK: Popravljeno December 5, 2008. Popravil maus bajkr88 1
Jure Objavljeno September 4, 2010 Opozori Objavljeno September 4, 2010 Poljak got his ass kicked! :evilgrin: Bravo Dejan!!! :notworthy: :notworthy:
Port Folio Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Itak, čestitke Dejanu, to bi njemu lahko pripisali že dve leti nazaj, ko je namahu Poljaka. Sam te sodniki, vedno se najde en sporen, k itak se mi sploh ne sanja, kako je zveza lahko pustila soditi sodniku, ki izhaja iz iste države kot en od borecev!!!! Mislm WTF
Kremenčkovi Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 čestitke dejanu. kapo dol. :notworthy: anja37 1
Jure Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Itak, čestitke Dejanu, to bi njemu lahko pripisali že dve leti nazaj, ko je namahu Poljaka. Sam te sodniki, vedno se najde en sporen, k itak se mi sploh ne sanja, kako je zveza lahko pustila soditi sodniku, ki izhaja iz iste države kot en od borecev!!!! Mislm WTF Ma prav res! Sploh pa mi ni jasno kje je tisti sodnik videl rezultat 114:114. Očitno ni samo napol slep ampak tut štet ne zna.
DRVOWP Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Čestitke Dejan.....LEGENDA!!!!!
sjeng Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Po netu se nekaj govori, predvsem po tujih forumih se piše da naj bi bil naslednji tekmec Dejana, Paul Malignaggi. No v bistvu je tudi Paul v zadnjem času precej govoril o tem da bi rad Dejanu slekel pas..... no bomo videli.
maus Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Po netu se nekaj govori, predvsem po tujih forumih se piše da naj bi bil naslednji tekmec Dejana, Paul Malignaggi. No v bistvu je tudi Paul v zadnjem času precej govoril o tem da bi rad Dejanu slekel pas..... no bomo videli. Bolje Paul k Chuck bajkr88, sjeng in krava 2 1
DRVOWP Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Bolje Paul k Chuck Kar je res je res in to ni laž!!! Paul....... bolelo bo! krava in BLACKACES 2
sjeng Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Bolje Paul k Chuck Ne vem no.. Paul mal gey zgleda http://boxrec.com/media/index.php/Paul_Malignaggi tko da me mal skrbi da Dejan kak aids faše, od Chucka ga zihr ne bi DRVOWP 1
krava Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Alo!!!??? Bit če ludooooo!!! GO FIGHT! :yea1:
BLACKACES Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Dejan ostaja prvak. Zmaga je naša :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: DRVOWP 1
BLACKACES Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 (popravljeno) Kar je res je res in to ni laž!!! Paul....... bolelo bo! Prav si mel.. res ga bolelo Ne bo več sem hodil Popravljeno Februar 18, 2011. Popravil blackaces DRVOWP 1
thumper Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 ma naj mu bo..ko je glih dejana na kolenih prosil da naj neha dejan bravooooooo!!!!! avro in DRVOWP 2
Jure Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Bravo Dejan, dobro ga je namlatil V knockout sploh nisem dvomil, sem pa upal da bo zgledalo bolj tako, da bo un sred ringa s celim telesom po tleh treščil - v "stilu". Ampak tudi to ni blo slabo! avro 1
Jozee Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 :notworthy: :notworthy: DRVOWP 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se