Skoči na vsebino

Kolesarske fure

Hanzi

Priporočene objave

NIc hudega :) Vec glav, vec ve ;)

Sicer pa je danes padla lepa turca, 37 km... samo kaj ko je pihalo, ma ce bi v hrbet ne bi imela nic proti, tako pa je skozi v prsa, sem se kr posteno namatrala...

Pridna! :worship:

Jaz sem bil pa len :blush: Dopoldan sem se zgovarjal na veter in mokr makadam,popoldne sem pa mev obiske. Vsak izgovor je dober.Zdej mi je pa žal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pridna! :worship:

Jaz sem bil pa len :blush: Dopoldan sem se zgovarjal na veter in mokr makadam,popoldne sem pa mev obiske. Vsak izgovor je dober.Zdej mi je pa žal.

C c c.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obema THX :worship:

jst se furam "a lot", pa si nisem nikoli poglobil v oblačila,

res bi bilo treba do kkšnega svetovalca v trgovino, samo kaj ko ste tu

malo bolje podkovani, pa še izkušnje iz prve roke padejo!

Imata v dobrem :beer1: :beer1:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obema THX :worship:

jst se furam "a lot", pa si nisem nikoli poglobil v oblačila,

res bi bilo treba do kkšnega svetovalca v trgovino, samo kaj ko ste tu

malo bolje podkovani, pa še izkušnje iz prve roke padejo!

Imata v dobrem :beer1: :beer1:

lp

PS: bodi pozoren v katero trgovino bos skocil, ker ponekod so prodajalci samo prodajalci in o opremi in kolesarjenju nimajo pojma. Jaz predlagam da malce povohunis se na bicikel forumu. Tam bos res nasel vse potrebne info. Saj ves,... vsak forum za svoje podrocje ;) Pivo pa z veseljem vzamem. :whistle:

Aja... pa kaksno turco tud... :whistle:

Popravljeno . Popravil gorskaroza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: bodi pozoren v katero trgovino bos skocil, ker ponekod so prodajalci samo prodajalci in o opremi in kolesarjenju nimajo pojma. Jaz predlagam da malce povohunis se na bicikel forumu. Tam bos res nasel vse potrebne info. Saj ves,... vsak forum za svoje podrocje ;) Pivo pa z veseljem vzamem. :whistle:

Aja... pa kaksno turco tud... :whistle:

Gorskaroža mi bere misli in jih posreduje naprej!!! :OK:

Na Koroškem bi predlagal Enduro šport - Prevalje. Tip ma kar nekaj pojma o kolesarjenju,opremi,rezervnih deli,.....!

Ziher pa ne boš hodo na naš konc nabavlat opremo! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cakaj da vidim od kod si... kam lahko zviznes :)

Ljubljana? Potem predlagam http://www.veb-company.si/

Res so super. Strokovno podkovani, polni informacij in kar je pomembno, dobro zalozeni. Pa ce si vsaj malce gobcen, se gotovo lahko zmenis se za kak dodaten popust ;) ( kdor jezika spara, kruha strada :D)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: bodi pozoren v katero trgovino bos skocil

Imaš kakšen predlog glede dobro založenih kolesarskih trgovin z oblačili? (v Lj) :unsure: Bicikel . com pa že malo vohunim :naughty:

A ja, pa še to, kolesarske hlače so iz kakšnega materijala? Kako se obnesejo v mrzlem? Če že ni windStoper,

potem verjetno malo diha :hmm:

Pa, ker je tema o kolesarskih furah, moram omenit, da je zakon Ljubljanski PST z Golovcem skupaj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gorskaroža mi bere misli in jih posreduje naprej!!! :OK:

Na Koroškem bi predlagal Enduro šport - Prevalje. Tip ma kar nekaj pojma o kolesarjenju,opremi,rezervnih deli,.....!

Ziher pa ne boš hodo na naš konc nabavlat opremo! :P

Čakaj, da mi gredo "pa pa" gume, skočim k Širniku, to pa je na tvojem koncu :evilgrin:

Žal rabim zdaj, ker me zima čaka :krneki:

Cakaj da vidim od kod si... kam lahko zviznes :)

Ljubljana? Potem predlagam http://www.veb-company.si/

Res so super. Strokovno podkovani, polni informacij in kar je pomembno, dobro zalozeni. Pa ce si vsaj malce gobcen, se gotovo lahko zmenis se za kak dodaten popust ;) ( kdor jezika spara, kruha strada :D )

Si pa ažurna v temi :yea1:

A oblačila imajo tudi v Veb-u? Ker sm bil že notri, pa sem bil verjetno

preveč zagledan v bicikla :blink: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako kot sem napisala, predlagam http://www.veb-company.si/ .

Kar pa se kolesarskih hlac tice, pa... Kjerkoli jih bos kupoval, bo cena nekje podobna. Variirala bo od 90-120 Evrov. Pac odvisno od proizvajalca.

Zelo zazeljen material je windtex - proti vetru, zračen in elastičen materijal. (tako za hlace, kot zgornji del).

Brez skrbi, hlace so narejene za mrzlo vreme, tako da se zelo dobro obnesejo ob nizjih temperatirah.Ponavadi je z notranje strani hlac "mucek", torej so "toplo podlozene". In verjemi ko bos malenkost bolj pognal kolo, ti bo se kako vroce :D

(ne pozabi na kapo pod celado, saj gre skozi lasisce 80% nase toplote)

ps: azurna sem pa zato, ker se mi ne da delat na sihtu... :D

Popravljeno . Popravil gorskaroza
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ps: azurna sem pa zato, ker se mi ne da delat na sihtu... :D

Sihtu :blink: nedelja, a ja volitve :glare: dolgcajt pa Turk je zmagal :glare: , ali pač?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sihtu :blink: nedelja, a ja volitve :glare: dolgcajt pa Turk je zmagal :glare: , ali pač?

Hehe, ma ni ne eno ne drugo,.... ampak vcasih je treba tudi v nedeljo skocit' v sluzbo in kaksno stvar se narediti ;)

Ja ja, Turk je pobral slavo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem obiskal Veb C., imela si prav glede podkovanosti trgovcev s strani

znanja o kolesarstvu in oblačil. Jasno in glasno sem imel učno uro na temo

"kaj obleči v mrzlih dneh?"

Hm glede popustov je pa tko tko s tem, da je že konec sezone in ker nimajo

dostavljene nove kolekcije za 2008, je popust v višini do 15%(na oblačila), na kolesa pa

krepkih 30%!

Bojmo videli, še kam verjetno skočim, pa dam v primerjavo :unsure: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem obiskal Veb C., imela si prav glede podkovanosti trgovcev s strani

znanja o kolesarstvu in oblačil. Jasno in glasno sem imel učno uro na temo

"kaj obleči v mrzlih dneh?"

Hm glede popustov je pa tko tko s tem, da je že konec sezone in ker nimajo

dostavljene nove kolekcije za 2008, je popust v višini do 15%(na oblačila), na kolesa pa

krepkih 30%!

Bojmo videli, še kam verjetno skočim, pa dam v primerjavo :unsure: !

Tocno tako, naredi giro, pa bos videl kako je s cenami in popusti tudi drugje. Samo prosim ne hodi v Bauerja v BTCju,... ker mariskater mulc ve vec o kolesarjenju kakor oni tam... So dobro zalozeni, so tudi dragi, pa se za popuste se ne da ama bas nista zment'. Na zalost so vsi mnenja, da ce je trgovina velika, potem vse vedo :wacko: in letijo tja kot kure brez glave. Pri Čerinu ti bodo marsikaj dobrega povedali, samo majo cene posteno zasoljene. (pac ime Čerin dela svoje)

Toliko jaz poznam v Ljubljani. Ostalo pa,.. pot pod noge, pa v raziskovanje :D

Veliko srece ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

No ker letos zagotovo ne bo več kolesarskih km samo kratek povzetek letošnje sezone.

Uspelo mi je odpeljat 97km Franjo, en skok na morje, vsega skupaj sem naredil nekaj čez 5000km, bilo je tudi nekaj padcev, vendar kaj hujšega na srečo ne. Kolesarjenje okrog Triglava(LJ, KG, Vršič, Bovec, Mangart, Tolmin, Baška Grapa, Sorica, Bohinj, Lj) pa še vedno ostaja v planu za leto 200x :rolleyes:

Uživajte in srečno 2008

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ker letos zagotovo ne bo več kolesarskih km samo kratek povzetek letošnje sezone.

Uspelo mi je odpeljat 97km Franjo, en skok na morje, vsega skupaj sem naredil nekaj čez 5000km, bilo je tudi nekaj padcev, vendar kaj hujšega na srečo ne. Kolesarjenje okrog Triglava(LJ, KG, Vršič, Bovec, Mangart, Tolmin, Baška Grapa, Sorica, Bohinj, Lj) pa še vedno ostaja v planu za leto 200x :rolleyes:

Uživajte in srečno 2008

kolk si mel cajt na franji??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2:23

Glede na to s kakšnimi nogami, kakšnimi kg, kakšnim biciklom sem šel vozit prvič Franjo sem z uvstitvijo med 1. polovico izjemno zadovoljen. BOm videl če bom drugo leto sposoben iti na Franjo. (Operacija...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2:23

Glede na to s kakšnimi nogami, kakšnimi kg, kakšnim biciklom sem šel vozit prvič Franjo sem z uvstitvijo med 1. polovico izjemno zadovoljen. BOm videl če bom drugo leto sposoben iti na Franjo. (Operacija...)

sem kasneje prebral temo hanzijeva hanzijada, tako da ti lahko rečem samo: kapo dol!!! :worship: ...že zato, da se sploh pelješ z biciklom, kaj šele takšne resne ture delaš in postavljaš tako dobre rezultate...le tako naprej :worship: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle: prvi je bil pol ure pred mano (najbrž z vsem "možnim supportom) zadnji so bili pa uro in pol za mano :rolleyes:

z malo bolj pravilno "prehrano" v dneh in urah pred tekmo (sravfanje, sranje)in krajšimi postanki na okrepčevalnici (sem kar klepetal s tati) bi moral priti do časa 2:10 :whistle:

Bo drugo leto drugače :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle: prvi je bil pol ure pred mano (najbrž z vsem "možnim supportom) zadnji so bili pa uro in pol za mano :rolleyes:

z malo bolj pravilno "prehrano" v dneh in urah pred tekmo (sravfanje, sranje)in krajšimi postanki na okrepčevalnici (sem kar klepetal s tati) bi moral priti do časa 2:10 :whistle:

:worship: ...kaj pa na tisto turo okol pohorja si že šou??...jaz sem pred parimi leti šou, tisto najdaljšo varjanto (150km) in je blo zelo zelo utrujajoče, sem imel še dva dni po tistem krče v nogah pa žuljavo rit hehe...res pa je da smo vozli brez pavze :slap: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, predvidevam da je to precej po klancih kar pa meni do sedaj ni ustrezalo (vožnja strogo v sede).

Sicer pa imam "štajerski" rekord:

1. dan (popoldan) : Novi Marof - Ptuj

2. dan: Ptuj, MB, Radlje, radelpass, Golica, Dravograd, Radlje (sem že hotel klicat pomoč, ker vrh Golice ni in ni hotel priti, noč se je pa bližala )

3. dan: Radlje LJ

Vsega skupaj je moralo biti okrog 400 km , kar nekaj tudi višincev (radel pass golica)

Me prv zanima če bom še kdaj tako "trmast" in to na kitajskem biciklu a 200 evrov

Popravljeno . Popravil Hanzi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisti, ki je prisel prvi na cilj, ni imel nikakrsnega posebnega supporta. Je pa eden najboljsih slovenskih rekreativnih kolesarjev. Ga poznam zelo dobro. Hm.. predobro :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke :whistle: pa se opravičujem ker sem zavajal :rolleyes:

Ampak nekateri (predvsem klubski) udeleženci so imeli kar nekaj podpore. Če bi meni guma počila, sem dober za 15 minut preden sem nazaj v dirki, oni pa samo drug kolo vzamejo s strehe avta :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čestitke :whistle: pa se opravičujem ker sem zavajal :rolleyes:

Ampak nekateri (predvsem klubski) udeleženci so imeli kar nekaj podpore. Če bi meni guma počila, sem dober za 15 minut preden sem nazaj v dirki, oni pa samo drug kolo vzamejo s strehe avta :whistle:

Ja bi rekla ja, da imajo v Savi zelo lepo organizirano vse :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hanzi :worship: :worship: :worship: Nič druga ne bom rekev!

Rožica, a še goniš kaj zdej,ko je malo bol hladno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hanzi :worship: :worship: :worship: Nič druga ne bom rekev!

Rožica, a še goniš kaj zdej,ko je malo bol hladno?

Jaz bi ze vozila... samo kaj ko je kr gneca v sluzbi in zmanjkuje casa. Sovrazim, ko menjas sluzbo, pa zelijo iz tebe iztisniti se zadnje atome moci.

Se ta teden potrpim, potem pa hop na kolo... ne glede na temperature! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!