Rude Boy Objavljeno Januar 19, 2012 Opozori Objavljeno Januar 19, 2012 čakam sneg ! potem pa skok na Rožnik, spust s Toškega in naskoki na Katarino z vseh strani ! ps saj ne vem al se mi jebe al kolesari ! :-) Carp 1
otko Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 13. Januarja je padla prva letošnja malo daljša furca. šel sem mimo Sevnice, Radeč, po dolini sopote skozi Moravče v Mirnsko dolino in nazaj. Nabralo se je dobrih 120 km. Zeblo me ni pretirano, razen malo v noge ker sem vozil v kolesarskih čevljih. Je pa dolina Sopote lepa in slikovita, ni pa ravno poznana med ljudmi. Keiko, rumenicestak, Carp in 3 others 6
otko Objavljeno Februar 9, 2012 Opozori Objavljeno Februar 9, 2012 Pa še lanska najdaljša fura z gorcem. Čeprav ima na grbi že celo desetletje mi še vedno dobro služi. Nekatere kolesarske steze po Madžarski so lepo urejene, tam je milina vozit, po mestih so večinoma stare in luknjaste. Ampak še vedno je treba precej voziti po običajnih prometnih cestah. Priti s kolesom v Budimpešto, ne da bi bil v prekršku je pa skor mala umetnost. She, Keiko, Carp in 4 others 7
rumenicestak Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Včeraj ena krasna turca po sneženi idili Železna kupola bunkerja Še en bunker Zelo nizek vhod bunkerja, po vsehŠtirih bo treba not zlest Kar dolg tunel bunkerja, žal na koncu zasut. ViŠina tunela okoli 1m, dolžina okoli 150m, akcija čepe Kje hudiča je glavni vhod tistega ki iŠčem Zbiralnik vode, za oskrbo vojske v bunkerju Še en vhod, bingo. Mislim da sem naŠel drugo stran glavnega vhoda Pa bejžmo notri Jes, najdu sem ga Več kot sto let star Avstro Ogrski nedokončan tunel, katerih želja je bila povezati osrednjo Slovenijo in Gorico z Širokotirno železnico Dolžina okoli 400m, majhna svetla pikica na sredini slike je vhod tunela dotem, benny0104, She in 6 others 9
Buschi Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Pismo, jajce pa maš se tam notri sprehajat. Kakršno srečo imam v življenju, bi se sigurno nekaj podrlo name. rumenicestak 1
rumenicestak Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 Pismo, jajce pa maš se tam notri sprehajat. Kakršno srečo imam v življenju, bi se sigurno nekaj podrlo name. Hehe, ne smeš bit takih misli, k pol se res kaj nardi She 1
rumenicestak Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Še ena od predzadnjič gandi, Carp, suzuki in 2 others 5
rumenicestak Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Rakov Škocjan V luknjo pod mali naravni most Pogled na mali naravni most iz spodaj Mali naravni most Izvir reke Rak Zanimivosti ob reki Rak Ponik reke Rak Po ledu pa ne gre Veliki naravni most In Še po drugi strani reke nazaj Keiko, suzuki, dotem in 3 others 6
Miliy Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Kakšne prehrambene dodatke in pijače zaužijete med kolesarsko furo, jest sem nekajj delal na energijskih plošcicah pa nisem občutil kakšnega posebnega učinka, baje da te gel dvigne na višji nivo, nisem ga še probal, kakšne imate izkušnje Energijske ploščice ti dajejo folgotrajnejšo energijo, na daljših turah je tudi dobro piti kako izotonično pijačo. Gel pa ti da energijo na hitro, ampak je tudi hitro zmanjka. Najpomembneje pa je dan oziroma dva pred daljšo turo, napolniti glikogenske zaloge z ogljikovimi hidrati, najboljše so testenine. Če boš to upošteval boš na kolesu res užival ob zadostni količini treninga seveda. rumenicestak in Carp 2
Sanda7 Objavljeno Februar 22, 2012 Opozori Objavljeno Februar 22, 2012 v soboto z avtom do Rižane potem pa s kolesom do Trsta in nazaj prva furca z novim kolesom 40km...lušnooo še sneg na obali
gorazd Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 (popravljeno) Med tednom na cestaku, danes pa za spremembo na gorca. Je pasalooooo :-) Popravljeno Marec 4, 2012. Popravil gorazd gandi 1
gorazd Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 (popravljeno) še fotka... včeraj me je nekaj zezalo... Popravljeno Marec 5, 2012. Popravil gorazd rumenicestak, Keiko in gandi 3
rumenicestak Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Kolesarska turca v okolici Kačjih rid suzuki, ebony, halls in 4 others 7
Miliy Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Včeraj prvič letos s kolesom v Logarsko. Od Solčave naprej je v senci še sneg in precej mraz na povratku, ampak je bilo vseeno fajn. gandi in She 2
Buschi Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Včeraj prvič letos s kolesom v Logarsko. Od Solčave naprej je v senci še sneg in precej mraz na povratku, ampak je bilo vseeno fajn. Iz katerega kraja pa si štartal?
Miliy Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Iz katerega kraja pa si štartal? Iz Mozirja.
Popularna objava rumenicestak Objavljeno Marec 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Mičkan po Parezani RobiRoberto, Keiko, dotem in 7 others 10
gorazd Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Lepo! Kateri del parenzane je to, pokaži na karti, če je možno... G rumenicestak 1
rumenicestak Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Lepo! Kateri del parenzane je to, pokaži na karti, če je možno... G Trasa med Bujam in Motovunom gorazd 1
gandi Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Tudi jaz včeraj najprej lepo opral kolo, še od lanske sezone je blo gor umazanije juhuhu in potem naredil prvih 50 km letos, sicer bol ravninskih, ampak... She, rumenicestak, RobiRoberto in 1 other 4
gorazd Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 (popravljeno) Trasa med Bujam in Motovunom Hvala za odgovor. Bo treba it to parenzano 1x odpeljat :-) Popravljeno Marec 29, 2012. Popravil gorazd gandi in rumenicestak 2
Carp Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 V torek 27.3 padla kraljevska etepa, lj - turjak - žlebič - bloško jezero - cerknica - rakek - postojna - studeno - planina - laze - logatec - vrhnika - lj, vsega skupaj dobrih 160km, vozil dobrih 6h, zadnjih 30km dihal na škrge :closedeyes: dobra fura za uvod kolesarske sezone She, gandi, RobiRoberto in 4 others 7
motofrik Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 No, ja.. jaz sem tudi danes šel malo v klanec. Sem si rekel, da do konca marca samo ravninske sekam, pa ni šlo. Me je potegnilo skozi gozd na grad Vodriž, pa na Graško (samo ne po asfaltu -makadam je zakon...). Prav prijetno sem utrujen. Carp, gandi, Keiko in 3 others 6
gorazd Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Tura treh jezer :-) 1- jezero Trojica 2- jezero Radehova 3- jezero Komarnik Pa en bunker med potjo :-) gandi, Carp, She in 4 others 7
rumenicestak Objavljeno April 1, 2012 Opozori Objavljeno April 1, 2012 Stara pošta ebony, gandi, Keiko in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se