Bremzer Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 V nedeljo 27.04 2014 bo v Nm kolesarski maraton po dolini Reke Krke prijave 0d 9,00 naprej start ob 10.00. Vozi se lahko mali maraton 40 Km ali veliki 80 Km. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 Da ne bo zaspala tema..... :-) She, gandi, suzuki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 sobota: Lj- lučine-gorenja vas-kladje-cerkno-zakriž-bukovo-petrovo brdo-smučišče cerkno-gorenja vas- lučine- horjul-lesno brdo-lj. 180km, 3200 višincev Priporočam tole traso ForU2, She, suzuki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 sobota: Lj- lučine-gorenja vas-kladje-cerkno-zakriž-bukovo-petrovo brdo-smučišče cerkno-gorenja vas- lučine- horjul-lesno brdo-lj. 180km, 3200 višincev Priporočam tole traso grenak priokus za tiste,ki komaj naštepajo te kilometre z mopedom... cb1300, Scarlett in suzuki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 grenak priokus za tiste,ki komaj naštepajo te kilometre z mopedom... he he...to mi je najbolj smešno ko delajo diplome, kak motor za višjerasle, pa kako je težko s cestakom daljše ture delat, pa gel sedeže....a več kot do morja pa nazaj ne znajo trase nardit....jest npr od lendave do pirana (375km) nisem nič prek sedeža jambral, prek vzmetenja tud ne, ker ga na kolesu pač nimam, da je premal KM tud ne....mi je tistih 700W popolnoma zadostovalo :-) DAN in Port Folio 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Hola mojster, @ cb1300: nekdanji bratje Srbi imajo lep pregovor: slabom kur*u svaka dlaka smeta... zato ne se čudit, to pač je tko... She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 he he...to mi je najbolj smešno ko delajo diplome, kak motor za višjerasle, pa kako je težko s cestakom daljše ture delat, pa gel sedeže....a več kot do morja pa nazaj ne znajo trase nardit....jest npr od lendave do pirana (375km) nisem nič prek sedeža jambral, prek vzmetenja tud ne, ker ga na kolesu pač nimam, da je premal KM tud ne....mi je tistih 700W popolnoma zadostovalo :-) ... to je pa že moč enega malo bolj šwoh konja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Hola mojster, @ cb1300: nekdanji bratje Srbi imajo lep pregovor: slabom kur*u svaka dlaka smeta... zato ne se čudit, to pač je tko... A ne....mi sedemo pa pelemo :-) suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 sobota:maraton češenj....pol pa še nazaj...lepih 212km in 2700 višincev ForU2, FLY, suzuki in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 (popravljeno) sobota:maraton češenj....pol pa še nazaj...lepih 212km in 2700 višincev odkar sem na bolovanju,jih naredim toliko samo do trgovine...na mesec višincev mi ne pokaže,mora biti kaj z GPS narobe.. Popravljeno Junij 3, 2014. Popravil FLY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 odkar sem na bolovanju,jih naredim toliko samo do trgovine...na mesec višincev mi ne pokaže,mora biti kaj z GPS narobe.. na bolovanju bi mogu doma počivat :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 petek lj-čatež ob savi....čez črnomelj :-) ned čatež ob savi-novo mesto-ivančna-lj..... v nedeljo gremo pa http://alpe-adria-bikefestival.com/sl/alpe-adria-giro-160km/ ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Julij 2, 2014 Deli Objavljeno Julij 2, 2014 petek lj-čatež ob savi....čez črnomelj :-) ned čatež ob savi-novo mesto-ivančna-lj..... v nedeljo gremo pa http://alpe-adria-bikefestival.com/sl/alpe-adria-giro-160km/ Ti si zmešan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 2, 2014 Deli Objavljeno Julij 2, 2014 (popravljeno) A ne....mi sedemo pa pelemo :-) Ej Pantani :grim ...kje si se skrival, ko je moj pokojni kolega Robič potreboval "sovoznika" za skoraj vsakodnevni drugi krog (Jesenice - Šk.Loka - Petrovo Brdo - Soriška planina - Bohinj - Bled - Jesenice), ker mu je vsak crknil že po prvem krogu... :wacko: Popravljeno Julij 2, 2014. Popravil Tedybear She in FLY 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Julij 7, 2014 Deli Objavljeno Julij 7, 2014 Ej Pantani :grim ...kje si se skrival, ko je moj pokojni kolega Robič potreboval "sovoznika" za skoraj vsakodnevni drugi krog (Jesenice - Šk.Loka - Petrovo Brdo - Soriška planina - Bohinj - Bled - Jesenice), ker mu je vsak crknil že po prvem krogu... :wacko: smo se poznali, škoda fanta, večkrat bli skupaj na laufarcah,samo ko sem šel jaz domov je on še ene 3h laufal, pol šel pa še mal na trenažerja :-) prišel nas je tudi vzpodbujat na naši 24h dobrodelni vožnji..... No....varno na dvokolesih....tole pa še ena od sobote :-) Dolenski vršič :-) SIMPLE MEN, She, Keiko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 Uf.... @cb1300 ...kapo dol, res! :notworthy: ti še spiš na kolesu Moja najdaljša (3x) do zdaj je Šk. Loka-Litija- Šmartno-in čez hrib (makadam)-Metnaj-Mekinje-Ivančna G. in po isti nazaj....150km....z gorcem....tja grem na obisk Drugače pa mal obiram hribe Polhograjcev, včasih na Krvavec ali Veliko planino.... Se skušam pripravit da prevozim Scott maraton...tako zase....maš kakšen nasvet :yes: ? Pa še veliko lepih km....z več ali manj kW ! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Julij 21, 2014 Deli Objavljeno Julij 21, 2014 V soboto lepa turca....Šk. Loka - Železniki - Držgoše - Kropa - Podnart - Strahinj - (čez gmajno...makadam) Tenetiše - Trstenik - Bašelj - Predvor - Kranj - Šk. Loka Vročih 92km....a sem užival! cb1300 in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 V soboto 2. 8. 2014 Stari trg - Babno polje - Gerovo - G. Jelenje - Krk (do parkirišča čez most). 93 km. Pridobljene nekaj nove "braun boje" in kmjev v noge. Naprej po Krku pa zaradi norih Italijanov :wacko2: ni bilo vredno nadaljevati. cb1300 in She 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 V soboto 2. 8. 2014 Stari trg - Babno polje - Gerovo - G. Jelenje - Krk (do parkirišča čez most). 93 km. Pridobljene nekaj nove "braun boje" in kmjev v noge. Naprej po Krku pa zaradi norih Italijanov :wacko2: ni bilo vredno nadaljevati. Lepa....in vroča ....kaj pa nazaj ? cb1300 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Mal brcanja po škotski :-) RobiRoberto, Keiko, She in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Mal brcanja po škotski :-) ..."mal" brcanja....kolikor poznam tvoje brcanje si Škotsko kar obkrožil ob obali... Daj kaj več napiši...kako si šel gor, koliko časa, nastanitve, vreme, ture....me zanimajo take "utrgane" :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Hola, hja, za cb1300 ne bi blo nč čudnga če bi šel kar s kolesom... pa vmes na Matterhorn ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 Lepa....in vroča ....kaj pa nazaj ? Nazaj pa žal z avtom. Žena ni bila ravno navdušena za povratek s kolesom. ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 ..."mal" brcanja....kolikor poznam tvoje brcanje si Škotsko kar obkrožil ob obali... Daj kaj več napiši...kako si šel gor, koliko časa, nastanitve, vreme, ture....me zanimajo take "utrgane" :yes: Bil z avtodomom: v glavi nekoč zrasla želja prepeljat od juga anglije do severa škotske....ko sem bil tam me je želja minila, preozke ceste in prenevarno....na kolesu bil zelo malo. Vreme---anglija blizu 30 stopinj, škotska okoli 20, sonce praktično tri tedne.....nič kaj podobno njihovemu povprečju...so že molili za dež. .....če te zanimajo utrgane....najbolj utrgana je bla 18h sedenje za volanom, 1400km direktive, in ker je blo na karavankah gužva sem šel čez korensko....ko si pa že v kranjski je pa greh ne skočt s kolesom na vršič....brez fruštka lagano počasen tempo dobrih 46min suzuki, She, ForU2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 20, 2014 Deli Objavljeno Avgust 20, 2014 naslednjo soboto je maratona Logarska dolina če kdo gre http://www.zelenedoline.si/kolesarski_maraton/o_maratonu Js sm sicer prjavlen, tko d ače ne bo kake pardnevne moto ture, grem tko za zajbancijo mal , od doma dol in nazaj, tk da bo eno 120km u izi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se