SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 22, 2019 Deli Objavljeno Julij 22, 2019 pred 4 urami, amateur pravi: A imajo črtice pokrito enak delež baterije ali se z vsako porabljeno črtico baterija hitreje bliža 0%. Drgač sva z ženo šla iz Hoč do Arena, pa sem hotel nazaj čez Šmartno, pa sem se premislol, ker sem bil brez zemljevida Pohorja. Imaš lepo označene ceste.Areh - Šmartno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Avgust 11, 2019 Deli Objavljeno Avgust 11, 2019 (popravljeno) Ena pohorska runda... Čez Pekre pa gor po makadamu do zg. postaje vzpenjače ...in pri Belviju na en radler ...po enih kolovozih mimo Videca in Partizanke proti Arehu... Štajerske varde nikjer srečal, al pa so se tok dobr zlil z gozdom, da jih nisem opazu?, v glavnem tomahavkov al s čem so že oboroženi, ni noben za mano metal? Radler no.2 na Arehu Pol je šlo pa samo še navzdol... Fajn điro, pa še vroče ni blo dopoldan? Popravljeno Avgust 11, 2019. Popravil igc1 Mavti, Akito, jskrablin in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Avgust 18, 2019 Deli Objavljeno Avgust 18, 2019 Še ena pohorska, sem kar dost na Štajerskem zadnje cajte... Po makadamu iz Arene do trikotne jase je šlo kar v redu. Od trikotne proti koči Luka sem bicikl enih 60% za roge porival, je tolk strm kolovoz pod sedežnico, da tud s prvo ne gre... al sem pa jaz tolk švoh?. Mogoče bi pa s kakšnim biciklom na štrom zvozu hm... Od Luka naprej spet na biciklu...Radler na Belviju je bil nujno potreben? Po hladni šumi navzdol do doma na Pečkah na kofe... J.biga, moral bi v obratni smeri, čez Pečke gor pa po smučišču dol, pa ne bi blo treba dela poti pešačit, bom pa za drugič vedel? Mavti, RobiRoberto, BIF in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 22, 2019 Deli Objavljeno September 22, 2019 Malo še na poganjavčkih.... RobiRoberto, Akito in igc1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Oktober 6, 2019 Deli Objavljeno Oktober 6, 2019 (popravljeno) Malo rekreacije po kosilu ✌️ Popravljeno Oktober 6, 2019. Popravil Rey igc1, Kričač, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Oktober 18, 2019 Deli Objavljeno Oktober 18, 2019 Lepo vreme privabi v naravo... barvna kombinacija,v ozadju Koralpe ob poti vredno truda Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 18, 2019 Deli Objavljeno Oktober 18, 2019 Kar dooolgo se nisem peljal tu mimo......prižgal svečko na mestu, kjer je odsel eden iz moje generacije, iz sosednjega kraja in ne nazadnje kolega, sodelavec..... igc1, CINDAPP in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gaunar Jokl Objavljeno Oktober 20, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2019 Tale vreme je čist prehud za moped Bolš kulo ta teden ... Pravjo da tazadn kilometer sam lucifer z jezikom zraven laufa in ceu cajt najeda ? Mavti, Scarabeo 500, Carp in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Maj 23, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2020 Končno obkrožil Pokljuko. Iz Mrzlega studenca ( 1100 m/nm) , proti severu in Stari Pokljuki, višinomer prišel do 1520 m/nm. Dol na Rudno polje, pa čez Praprotnico, Zajamnike in Konjsko dolino nazaj. Tri ure. igc1, BIF, Akito in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2020 Do Pokljuke ( Mrzli studenec) goljufal. Kolo v avto. Potem pa čez Kranjsko dolino, medvedove Konte, Uskovnico ( slike) dol v Studor v Bohinju. Pol pa mal do jezera. Pa proti domu, v glavnem po glavni cesti. RobiRoberto, vandrovec, kaizer in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Junij 22, 2020 Deli Objavljeno Junij 22, 2020 Bravo, je že redko videt neelektričarja na gorcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Gaunar Jokl Objavljeno Junij 22, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2020 ene par nas je še ekstrem oldskul RobiRoberto, BIF, vandrovec in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno Junij 29, 2020 Deli Objavljeno Junij 29, 2020 ... slika pove več, kot 1000 besed! Akito, Tedybear, skalar36 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 29, 2020 Deli Objavljeno Junij 29, 2020 Res je kar praviš.... CINDAPP, skalar36, Tedybear in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Julij 1, 2020 Deli Objavljeno Julij 1, 2020 prepoznavna narava... za polnjenje energije BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 8, 2020 Deli Objavljeno Julij 8, 2020 En krog iz 650 nadmorske na dobrih 1100, pa mimo Jureta dol v najbolj športno mesto v Sloveniji ( skoraj vsi nosijo trenirke.?)...pa nazaj na izhodišče. Uf....je bilo v prvem delu v breg..... CINDAPP, MiNa, igc1 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno Julij 9, 2020 Deli Objavljeno Julij 9, 2020 ... do ciljne destinacije, kar dolgotrajen in konkreten vzpon. .... cilj, če odmislim še povratek domov. Tedybear, BIF, RobiRoberto in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Julij 15, 2020 Deli Objavljeno Julij 15, 2020 včerajšnje potepanje po oddaljenih hribih... ko te zjutraj tako lepo pozdravi ta olikani Lepotec je dan še veliko lepši na poti ... pa naprej in potem če spust.... RobiRoberto in Tedybear 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 @CINDAPP, ne vem, zakaj tvojih slik ne vidim nikoli. Tam, ko bi morala bit slika je ena velika povezava, ki pa to ni. Interesantno! Spodaj sem naredil printskrin .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 pred 20 urami, CINDAPP pravi: včerajšnje potepanje po oddaljenih hribih... ko te zjutraj tako lepo pozdravi ta olikani Lepotec je dan še veliko lepši na poti ... pa naprej in potem če spust.... Copy-Paste fotk iz google fotografij ne deluje več, moraš fotke tu direktno naložiti ali pa morebiti omogočiti šeranje albuma, fotk, javno. Zato se to dogaja. Prej je delovala, sedaj so nekaj čarali. CINDAPP in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 včerajšnje potepanje po oddaljenih hribih... ko te zjutraj tako lepo pozdravi ta olikani Lepotec je dan še veliko lepši na poti pa naprej.. in po tem še spust.. igc1, RobiRoberto, Kričač in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Julij 17, 2020 Deli Objavljeno Julij 17, 2020 On 7/8/2020 at 7:34 PM, Tedybear said: pa mimo Jureta Z Juretom sva v mladih letih dirkala,skoda ga je, mal poseben ampak v redu poba,sva se poznala od mladincev naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 17, 2020 Deli Objavljeno Julij 17, 2020 Ja, mal je bil poseben. Sva letnika, srečevala sva se že na osnovnošolskih krosih, pa pozneje Pod Mežakljo, delal je v Športni enoti SV, jaz v Gorski, pa smo imeli kakšne skupne " ib' nge". Tam, kjer se je zadnjič zložil, ni neke nepreglednosti. Je moral ne divjati, ampak je po moje nizko letel..... Značilno zanj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Julij 17, 2020 Deli Objavljeno Julij 17, 2020 Ja,kolkor ga poznam je slo na radar,sva se srecala kaksen mesec prej preden je sel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Julij 20, 2020 Deli Objavljeno Julij 20, 2020 Moja najdaljša letos... DAMI34, igc1, BlackDoc in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se