vandrovec Objavljeno September 13, 2020 Deli Objavljeno September 13, 2020 spotoma še plavanje v reki... Scarabeo 500, mladench, MARE 65 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Danilo D Objavljeno September 15, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2020 Še ena poštena tura ...... Šoštanj, Mazirje, Nazarje, Bočna, Menina pljanina , Golica, Vransko, Gomilsko, Parižlje, Šmartno ob Pa(c)ki , Šoštanj .... 107,94km, 1580 višincev ? GregorM, Scarabeo 500, MARE 65 in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno September 16, 2020 Deli Objavljeno September 16, 2020 (popravljeno) Evo spet mene .... , ker smo se prestavili na novo lokacijo, smo se odločili, da se za vse ljubitelje klasičnih koles in nasprotnikov e-bajkov, odpravimo z Bleda do koče na Vojah (680m.n.v.), brez baterije.Jutri pa na Kosijev dom .... Evo dve sliki .... Popravljeno September 16, 2020. Popravil Kričač RobiRoberto, MARE 65, BIF in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 20, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2020 Malo smo se do kosila zapeljali krožna Mb-Ptuj-Mb, navadno kolo z veliko upora, "mtb", 26", budget v bistvu ne easy, z lahkoto, v Hočahj sem natankal Prvi del precej po pesku. Do Ptuja nisem srečal žive duše, razen živali. MARE 65, Kričač, Quest in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 20, 2020 Deli Objavljeno September 20, 2020 Lepa je tudi kolesarska pot (označena) ki pelje čez Duplek in Dvorjane ob stari strugi do Ptuja. Ven prideš točno pod Ptujskim gradom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 pred 7 urami, BIF pravi: Lepa je tudi kolesarska pot (označena) ki pelje čez Duplek in Dvorjane ob stari strugi do Ptuja. Ven prideš točno pod Ptujskim gradom. Res je, tista trasa je res zanimiva. Ko pa to ni dovolj, pa ne greš spodaj, ampak se zapelješ čez Vurberk in si ogledaš še grad. Brez skrbi, bomb zaenkrat več ni. P.S. @BIF, a ti se pa nič ne furaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 Trenutno "furam" bolniško...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 Malo sva kolesarila okrog Bohinjskega jezera, dol do nihalke za Vogel. Mimogrede sem se spomnil, da bi lahko odkolesarila do Bohinjske Bistrice, ter se odpravila na Koblo. Ta zadnja zanimiva slika Lade Nive je nastala med kolesarjenjem na Koblo. Spomin na ruske "škatle", dokaj vzdržljive ... če jih vzdržujemo. RobiRoberto, Mavti, Scarabeo 500 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 pred 14 urami, BIF pravi: Lepa je tudi kolesarska pot (označena) ki pelje čez Duplek in Dvorjane ob stari strugi do Ptuja. Ven prideš točno pod Ptujskim gradom. Te po levi strani struge ne poznam, bo treba pogledat, hvala, čeprav je ne vidim vrisane v mapah... Čez Vurberk pa poznam z vsemi vozili. Lep razgled, cesta pa je bolj prometna. Tokrat sem hotel pogledati sotočje kanala in stare struge Drave oziroma konec plovne poti na Ptujskem jezeru v tem delu. Lušen plac, se vidi, da imajo tam piknike, v začetku je bilo celo en avtodom na švarc. BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 Ta cesta pelje med staro strugo in pod Vurberkom...skozi asfalt in malo prometa. Najlažje se priklopiš na njo da v Dupleku pri pumpi zaviješ desno (Johe) in slediš tablam. Meni še lepša pa je da se pri vake-parku spraviš na nov nasip in se po njem pelješ do Joh in potem dalje po tablah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 .... Bohinjsko jezero in med potjo na Koblo ... en kratek video iz zadnjega kolesarskega potepanja ... BIF in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 https://dravabike.si/etape/maribor-ptuj Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 pred 35 minutami, BIF pravi: https://dravabike.si/etape/maribor-ptuj Aja to je to, sem površno gledal, sem mislil, da je "gornja" običajna čez Vurberk pa zdaj vidim da malo dol zavije. V Nedeljo sem "via Starše" odpeljal. Bom "pogledal", pa mogoče še malo bolj k strugi, da se še kje malo na črno zapelje... BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 Jah...malo se da off-roadat bližje strugi....je pa nekaj preprek, kjer bo treba kolo nosit...del pa je kar precej močvirnat. Za izziv je...se pa hitro naveličaš. Če je sonce je kar luštno. Kakšne prodnate plaže , naplavljena stebla in skriti kotički ob stari strugi so prav pomirjajoči....pa praviloma nikjer nikogar...ker pač ne gre do tja z avtom. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motofrik Objavljeno Oktober 31, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 31, 2020 Danes je 31.10., dan za tradicionalni vzpon na Uršljo goro. 60 kilometrov, nekaj čez 1100 višincev. mladench, MARE 65, Bmflar in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 8, 2020 Deli Objavljeno November 8, 2020 Malo po občini, hude izbire ni tomaz69, RobiRoberto, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno November 16, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2020 Neke izbere spet ni bilo pol smo pa motorista malo lovili dok se ni pojavila megla in smo še malo hodili v soboto sem tudi bil malo smo skakali pa na stolp smo šli, no leteli, ker je zaprt zaradi dotrajanosti... CINDAPP, ALEŠ M, tomaz69 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 23, 2021 Deli Objavljeno Junij 23, 2021 Kratko. Še brez vročine. skalar36, RobiRoberto in igc1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 30, 2021 Deli Objavljeno Julij 30, 2021 en zapis iz FB... pravi takole: ′′ Kolo je počasna smrt planeta ". Bankir je ekonomistom to dal misliti, ko je dejal: ′′ Kolesar je katastrofa za gospodarstvo države: ne kupuje avtomobilov in si ne izposoja denarja za nakup. Ne plačuje zavarovalnih polic Ne kupuje goriva, ne plačuje peljati avta na pregled in potrebna popravila. Ne uporablja plačanega parkiranja. Ne povzroča večjih nesreč. Ne zahteva večpasovnih avtocest. Ne postane debel Zdravi ljudje niso potrebni ali koristni za gospodarstvo. Ne kupijo zdravila Ne hodijo v bolnišnice ali zdravnike Nič ne dodajo BDP države. Nasprotno, vsaka nova McDonald ' s trgovina ustvari vsaj 30 delovnih mest, pravzaprav 10 kardiologov, 10 zobozdravnikov, 10 strokovnjakov za prehrano in nutricionistov, očitno pa tudi ljudi, ki delajo v sami trgovini ". Izberite previdno: kolo ali Mc Donald? Vredno razmisleka PS: hoja je še hujša Pešci sploh ne kupijo kolesa! RobiRoberto, CINDAPP in Endlich 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 30, 2021 Deli Objavljeno Julij 30, 2021 pred 6 urami, maus pravi: en zapis iz FB... pravi takole: ′′ Kolo je počasna smrt planeta ". Bankir je ekonomistom to dal misliti, ko je dejal: ′′ Kolesar je katastrofa za gospodarstvo države: ne kupuje avtomobilov in si ne izposoja denarja za nakup. Ne plačuje zavarovalnih polic Ne kupuje goriva, ne plačuje peljati avta na pregled in potrebna popravila. Ne uporablja plačanega parkiranja. Ne povzroča večjih nesreč. Ne zahteva večpasovnih avtocest. Ne postane debel Zdravi ljudje niso potrebni ali koristni za gospodarstvo. Ne kupijo zdravila Ne hodijo v bolnišnice ali zdravnike Nič ne dodajo BDP države. Nasprotno, vsaka nova McDonald ' s trgovina ustvari vsaj 30 delovnih mest, pravzaprav 10 kardiologov, 10 zobozdravnikov, 10 strokovnjakov za prehrano in nutricionistov, očitno pa tudi ljudi, ki delajo v sami trgovini ". Izberite previdno: kolo ali Mc Donald? Vredno razmisleka PS: hoja je še hujša Pešci sploh ne kupijo kolesa! električno kolo je to spremenilo in na cesti videvaš tudi Mcdonalds kolesarje Akito, Tedybear in smasher 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 30, 2021 Deli Objavljeno Julij 30, 2021 Bodočih ekolesarjev, eskirojev...in ostale osebne eprevozne šare, se najbolj veseli farmacevtska industrija. Mi smo sli v trgovino, solo, v kino peš. Ali z kolesom. Pa smo pri 50+ že kar redne stranke v apoteki. Današnji otroci, bodo atoris za HDL, lorista za pritisk in glukophage za sladkor potrebovali ze pri 30+. IzkriptovdelniceKrkepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 10, 2021 Deli Objavljeno September 10, 2021 IMG_1711.MOV Akito in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boki brm Objavljeno September 13, 2021 Deli Objavljeno September 13, 2021 (popravljeno) Ob 10. 9. 2021 ob 20:33, BIF pravi: IMG_1711.MOV s tole slikco si me pa razjezil ??? se dober teden nazaj sem se takole po Losinju svaljkal pa bi se se enmal ?? sem pa nazajgrede popizdil na enga trajektmojstra - na trajektu ne parkiras kot pred stacuno (parkplaca ne izberes sam) in ravnas po navodilih strokovnjakov.. ?zapeljem na tisto kanto od jadrolinije, model me navigira v mojo levo, maha kot da so se ga serseni za piercing lotil.. ? valjda pricakujes, da model vidi in uposteva visino vozila skupaj s tovorom - ta je ocitno spregledal dva bicikla na strehi ??? no, k sreci je drug trajektmojster opazil "mucilne aparate" na strehi in sem minimalno zapel v neke postrihane cevi.. sicer je najprej izgledalo, da sem poleg rocke zjebal tudi ohisje zavore z batki, ampak sem na koncu samo obrisal 2 kg pomorske barve za trajekte ? no, trajekt krk se bo zdej verjetno potopil od rusta ??? seveda jim zelim "ugodnu i sigurnu" plovbo in mal vec pazljivosti na tovor rekreativnih biciklistov v bodoce ? Popravljeno September 13, 2021. Popravil boki brm BIF in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno September 13, 2021 Deli Objavljeno September 13, 2021 pred 8 minutami, boki brm pravi: sem pa nazajgrede popizdil na enga trajektmojstra - na trajektu ne parkiras kot pred stacuno (parkplaca ne izberes sam) in ravnas po navodilih strokovnjakov.. ?zapeljem na tisto kanto od jadrolinije, model me navigira v mojo levo, maha kot da so se ga serseni za piercing lotil.. ? valjda pricakujes, da model vidi in uposteva visino vozila skupaj s tovorom - ta je ocitno spregledal dva bicikla na strehi ??? no, k sreci je drug trajektmojster opazil "mucilne aparate" na strehi in sem minimalno zapel v neke postrihane cevi.. sicer je najprej izgledalo, da sem poleg rocke zjebal tudi ohisje zavore z batki, ampak sem na koncu samo obrisal 2 kg pomorske barve za trajekte ? no, trajekt krk se bo zdej verjetno potopil od rusta ??? seveda jim zelim "ugodnu i sigurnu" plovbo in mal vec pazljivosti na tovor rekreativnih biciklistov v bodoce ? A plačal si za vozila nad 2m višine? Tako lahko zahtevaš odškodnino, imajo pri Jadroliniji zavarovano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boki brm Objavljeno September 13, 2021 Deli Objavljeno September 13, 2021 hvala za nasvet - karte sem kupil online za avto do 5 m, za "nadvisinske" avte sploh nisem videl moznosti (ocitno spregledal). saj pravim - zaradi mojstra bodo morali kvecjemu trajekt na novo postrihat, bicikel je neposkodovan in vse dela kot mora ? hvala se enkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se