YeTika Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 (popravljeno) :unsure: sj boo Popravljeno Avgust 8, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 popizditis s tem šihtoooom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Žalostna sem - mnogo prezgodaj odhajajo u redu ljudje M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 čudn d si še bl ne zmišluje in premišluje... u pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) Žalostna sem - mnogo prezgodaj odhajajo u redu ljudje M. - isti razlog - Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 nisem prav neč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Žalostna sem - mnogo prezgodaj odhajajo u redu ljudje M. - isti razlog - Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Žalostna sem - mnogo prezgodaj odhajajo u redu ljudje M. same here Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 ker je usoda zla do dobrih ljudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 mal pa sm, čeprov glede na vse ne bi smela bit:trance_33_sleep: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Ze eno leto je odkar nisem vozil svojega motorja, tak da ze prav trpim v teh sanjarjenjih, zivljenje mi je ratalo pusto, ne veselim se toliko vec morja, prijateljev...Nekaj mi manjka, cutim praznino. Na servisu pa so rekli da nic ne vejo kdaj bo. Skratka......skoda vsakega zapravljenega dneva Upam da bo cimprej spomlad da bomo spet tiscali po cestah Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Ze eno leto je odkar nisem vozil svojega motorja, tak da ze prav trpim v teh sanjarjenjih, zivljenje mi je ratalo pusto, ne veselim se toliko vec morja, prijateljev...Nekaj mi manjka, cutim praznino. Na servisu pa so rekli da nic ne vejo kdaj bo. Skratka......skoda vsakega zapravljenega dneva Upam da bo cimprej spomlad da bomo spet tiscali po cestah za tiščanje je pista. cesta je za pelat se. Alla, klimbra in Miha27 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 malo malo pomalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 zadnji dan dopusta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Naenkrat dobri prijatelji postanejo neiskreni, se izmikajo in ne pogledajo več v oči. A je treba tako? Saj so naša srca dovolj velika in tudi naš svet je dovolj velik za vse, tudi za nove dobre prijatelje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 ma vsa sm neki švoh mam vnetje križa,trebuh boli,... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 ma vsa sm neki švoh mam vnetje križa,trebuh boli,... :angry: Sm jamrat ne Sanda, je pol prec bolš pa gre žalost:friend2: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 k sm ugleden -1 bom preživu in se zapil do konca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 K sm zvedla eno novico o men dost dragi osebi..........očitn gre res use u qrac moji problemi so ob tem ničelni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 ker mi neki manjka pa ne vem kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 za kva že osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se