YeTika Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 ja... k je na koncu lepga, vedno neka pizdarija..
TOMTECH Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 ja... k je na koncu lepga, vedno neka pizdarija..
SharpNinja Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 K je že konc dneva TommyP in klimbra 1 1
a79 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Po srecni voznji prsu domu, parkiral motor zunej, d se shladi...Pol ga grem pa v garazo zapelat in ga 2x naslonm na steno ...." udolbinci na tanku sta pa rezultat...Zalosten, prej jezn ko pes!!
SharpNinja Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Po srecni voznji prsu domu, parkiral motor zunej, d se shladi...Pol ga grem pa v garazo zapelat in ga 2x naslonm na steno ...." udolbinci na tanku sta pa rezultat...Zalosten, prej jezn ko pes!! Se nardi tud najboljšim, sj bo, sm d ni hujšga, dok se sm po stenah naslanjaš je vse qlči :yes: TommyP in klimbra 1 1
a79 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Se nardi tud najboljšim, sj bo, sm d ni hujšga, dok se sm po stenah naslanjaš je vse qlči Temu bi nekak reku idiotizem....res ne vem kva mi je blo....kr prevagala me je zver..
Klajba Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Sej vem, da nas od časa do časa zvije psiha, ampak ljudje, življenje je prekratko, da bi si ga še z žalostjo po nepotrebnem dolgočasil. Ko vas prime žalost, pričnite delati stvari, ki jih delate najraje in se poglobite vanje. Žalost kar čudežno nekam izgine. Meni tako žalost mine riderrgirl 1
mig72 Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Ker sem se postaru , pa še pit ne morem ker sem varuška:headbang:
Andrejaa Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 K je nekdo užalostil men ful drago osebo, na res neprimern način ...joj dečki ej, vsakič ga res biksnejo :glare:
Irencko Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 ni šans, dns pa res :grrr everything is perfect no skor hehe...
Andrejaa Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 K bolš d vrjame v tole kot pa ve resnico...tud če... ahhh ja...
YeTika Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 vse... kamr se obnem, tam je slabš...
snoopy Objavljeno Oktober 7, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2009 vse... kamr se obnem, tam je slabš... kaj pa če se k men obrneš??al pa če te jst .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se