Ninjaraider Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 k pravi vreme d bo ceu tedn topl, do 20 stopin... js pa na faxu.. ah ja... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Mal sm blue dns, pa nit sanja se mi ne zakaj.... :trance_33_sleep: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 ja mene pa razžalostijo prjatli, ki naj bi bli prjatli pa pol ugotoviš da zgleda ni tko...ko maš občutek, da te je najboljša prijateljica, ki si ji vse zaupala, izdala drmr1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 k se morm zmeri borit za svoj facking dopust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 k se morm zmeri borit za svoj facking dopust a s sodelavko......zdaj pa sam še reči, da v blatu? Furioso, halls in Sanda7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 mau pa jokam zdele :grim .... je ena douga dlaka zapustil mojo nosnico :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Včeraj mi je na Fužinah v LJ ušel papagaj. Sliši na ime Žiga. Če ga kdo slučajno vidi, naj me, lepo lepo prosim, pokliče na 041-345000. OBUP!!! Pa tako rad sem imel tega tiča! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Zato, ker včeraj zvečer nisem dobila čokolade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 nagaya me ignorira... Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 nagaya me ignorira... šlika šlaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 šlika šlaka A bi ti en bomba oka flek? Pač, vprašam samo... xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 a s sodelavko......zdaj pa sam še reči, da v blatu? [/quot to bi blo cool spet bom sama spala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 napada me prašičja gripaa... Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 napada me prašičja gripaa... koline so bliz...tko da se mal merki halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 ker so me danes obvestili, da so mi prodali mojo TDMko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 ker so me danes obvestili, da so mi prodali mojo TDMko kupiš tiumfa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Nč več :grrr TommyP in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 vidu njo, zalosten, ker je nedosegliva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 vidu njo, zalosten, ker je nedosegliva... Prjatu nben ni nedosegljiv, sam včasih čas ni taprav Če je pa res tooooook nedosegljiva, pa vrjem d je kera dosegljiva lohk lih tok fajn, če ne še bl, sam dat morš možnost človeku d ga spoznaš v drugi luč.. Aja sori če ti po nepotrebnm pametujem...uglavnem ne sekirej se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Prjatu nben ni nedosegljiv, sam včasih čas ni taprav Če je pa res tooooook nedosegljiva, pa vrjem d je kera dosegljiva lohk lih tok fajn, če ne še bl, sam dat morš možnost človeku d ga spoznaš v drugi luč.. Aja sori če ti po nepotrebnm pametujem...uglavnem ne sekirej se Mel sem jo, pa sem jo spustu...bednik.. Hvala za pojasnila drgac... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 vidu njo, zalosten, ker je nedosegliva... Če z "njo" misliš kako hondo ali yamaho, pol sočustvujem s tabo , če pa misli kako pripadnico nežnejšega spola pa ti zagotavljam da kmalu srečaš še bolj oh in ah edino. In ko boš v mojih letih, boš žalosten zaradi vsake ki si jo spustil mimo zatacajt ko stokaš za ono nedosegljivo. :naughty: halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se