Sanda7 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ma bl sm jezna na šefa k sm zvedla da bi mela lohk vsak mesc večjo plačo ene 60-70€pa pač ker nism ritoliznik,in k se pišem na ič,..pa ni nič :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 cajta mi zmankuje, prevč opravku inu šiht popoudne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Če z "njo" misliš kako hondo ali yamaho, pol sočustvujem s tabo , če pa misli kako pripadnico nežnejšega spola pa ti zagotavljam da kmalu srečaš še bolj oh in ah edino. In ko boš v mojih letih, boš žalosten zaradi vsake ki si jo spustil mimo zatacajt ko stokaš za ono nedosegljivo. :naughty: se čist strinjam, z leti ugotoviš marsikaj :yes: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ... zarad tega k bom spet šla sama na pir, sicer pa glavn da bo pir xceno in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 15, 2009 Deli Objavljeno November 15, 2009 to pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 ... zarad tega k bom spet šla sama na pir, sicer pa glavn da bo pir Ab spet rada minus kasirala?:naughty: Hec, evo plusa:rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 Ab spet rada minus kasirala?:naughty: Hec, evo plusa:rolleyes: hvala za + sicer sem pa itak ugotovila da pivo tuki nasplošno ni glih priljubljeno, tko da ga ne bom več omenjala :xx: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m147 Objavljeno November 16, 2009 Deli Objavljeno November 16, 2009 hvala za + sicer sem pa itak ugotovila da pivo tuki nasplošno ni glih priljubljeno, tko da ga ne bom več omenjala :xx: Kako napačna ugotovitev :blink: urssa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Kako napačna ugotovitev :blink: potem je pa endina možna razlaga zakaj sem dobila minuse na temo piva (tudi na slikce!?) to da mene nekdo ne mara :unsure: , ah pač ... bmk... :evilgrin: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 tole učenje za kolokvije utruja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 ker me nima noben rad SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 ker me nima noben rad spuzva, halls in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 kaj pa me to you medek SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 kaj pa me to you medek kok si ti zahtevn... O:-) Furioso, SharpNinja in spuzva 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Donc sm bla po dolgm času tam..pr njem.. pa vsak dan bolj ko se zavedam in spoznavam sebe si želim da bi poznala njega pa vem da se mi ta želja nikakor in nikoli ne bo mogla uresničt In kr čutm da se tisto 21 let nazaj nikakor ni zgodil tko kot so v poročilu zapisal če jst neb zmogla..dvomim d je on..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 4, 2009 Deli Objavljeno December 4, 2009 cel dan ga čakam,...in k ga dočakam dobim dva in to je to....in zdej spet čakam.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 k me zdj kličejo ćoro :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ursha Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 ... jebena ignoranca .... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 še takrat ko je sonček sm na šihtu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 še takrat ko je sonček sm na šihtu... kje si pa ti ub enih zjutri sonce vidu luna je tist..... halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 totalno podrt dan... dobr d je mausiii leze maaauuusi gre pa še kaka taka buča k se mu da ukvarjat z mano ob takih dnevih... mjaa.. svaka vam čas d se vam da.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se