thumper Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 ke grem je tema..ke pridem je tema...kako naj se vozim z mojo brlivko...tud leda ne vidm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 ke grem je tema..ke pridem je tema...kako naj se vozim z mojo brlivko...tud leda ne vidm.... ej ej...dej naroč že tiste baterije .... halls in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 totalno podrt dan... dobr d je mausiii leze maaauuusi gre pa še kaka taka buča k se mu da ukvarjat z mano ob takih dnevih... mjaa.. svaka vam čas d se vam da.. anja37 in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 ker baje ne dobim bozičnega darila( uradna obrazložitev da sem bad boy ) pa letos sem bil resnično pridem no domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 ker baje ne dobim bozičnega darila( uradna obrazložitev da sem bad boy ) pa letos sem bil resnično pridem no Meni isto obljubljajo, češ, da nisem bla pridna. Ampak jaz vem, da sem bila še preveč pridna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 Meni isto obljubljajo, češ, da nisem bla pridna. Ampak jaz vem, da sem bila še preveč pridna. hja od kdaj so pa ženske pridne domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 hja od kdaj so pa ženske pridne Jaz sem bila! Hm saj mogoče je pa tle problem. Bi morala bit fejst poredna O:-) :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 Jaz sem bila! Hm saj mogoče je pa tle problem. Bi morala bit fejst poredna jaz zase tudi lahko rečem, sem bil ful ful priden resnica pa je drugačna anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 totalno podrt dan... dobr d je mausiii leze maaauuusi gre pa še kaka taka buča k se mu da ukvarjat z mano ob takih dnevih... mjaa.. svaka vam čas d se vam da.. Pah!!! Pa bi mene poklicala, bi ti kešno pisto priredila LOOOL..če te to ne bi nasmejal, pol pa ne vem upam d si ke bol bejba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 Pah!!! Pa bi mene poklicala, bi ti kešno pisto priredila LOOOL..če te to ne bi nasmejal, pol pa ne vem upam d si ke bol bejba no jaaa.. bol ko ne je očitno ta tedn ceu zaklet proti men.. po moje me bo kr pobral ampak ja.. poskušam rešit kar se da.. za pisto pa južno za 4, si mi pa itak doužna hehe * Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Ker me Anja37 nima rada Alla, anja37, klimbra in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 Ker me Anja37 nima rada Kaj maš ti tulku z mano za opravit-uf Še sanjat te bom začela,kaj bo pole brembo, Alla in domina 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 Kaj maš ti tulku z mano za opravit-uf Še sanjat te bom začela,kaj bo pole jah, kaj le - kolosalni dar-mar v sanjah, drugi dan pa boš cela zaspana na šihti ... anja37, brembo, domina in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 jah, kaj le - kolosalni dar-mar v sanjah, drugi dan pa boš cela zaspana na šihti ... ti pa se ne meni z mnao,ker sem dobila opomin in me primerjajo z teboj thumper, Alla in domina 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 Žalostna sem,ker pr nas tolk snega in bi šla mal vn z otrocmi in psom,pa moram delat :trance_33_sleep: domina in TBoxer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Januar 8, 2010 Deli Objavljeno Januar 8, 2010 ker mi ne pustijo spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 ein michen... mami, klic prele ..še zmer isto, pa še zmer ta jeb** šiht, d ji ne morm nkukr pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 K bom mogla v soboto tekmo spustit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 ne nism . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 K je zmankal tapocen mikserjev, pa lih sm misla zalogo ene 6ih si nardit, d mam za sprot k se vse skur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 K je zmankal tapocen mikserjev, pa lih sm misla zalogo ene 6ih si nardit, d mam za sprot k se vse skur Ziher ma Hilti kaj zate v programu? Pa še večnamenski so lahko :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Ziher ma Hilti kaj zate v programu? Pa še večnamenski so lahko :-) Zgleda bo res treba nabavt kj bl heavy duty :grim Drgač pa še kr safr furam......."kaj ti je deklica, da si tak žalostna....." ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Drgač pa še kr safr furam......."kaj ti je deklica, da si tak žalostna....." Uboga! Pa niti k dr. Baričeviču ne morš na "servis" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Uboga! Pa niti k dr. Baričeviču ne morš na "servis" ... Ja res groznu a ni.....ma pa sj bom šla kmal v KC na remont, uni arabski dohtarji so tud ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se