Andrejaa Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Želo... mami res nima sreče z zdravjem mooooooo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 bruhou bom ,preveč torte -_- maus in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 bruhou bom ,preveč torte -_- a se je treba silt z njo k da ni nobenga k bi se žrtvoval namest tebe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 :unsure: še 2 dni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 a se je treba silt z njo k da ni nobenga k bi se žrtvoval namest tebe :naughty: sj se ne,sam dva kosa mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 dons pa čist neč brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 žabe so se mi zaredile v želodcu zarad preveč Burna mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 r.i.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Ker se dogajajo same slabe po cesti,joj maus, Alla, SCORPIONS in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 ... ker mi je totalno dolgčas in sem že cel dan sama doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 zadnje dele sipsonov pa south parka si zvleci dol če še nis pogledala mojamiska, maus, Maja333 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Sej gremo zdej na Rožnik brembo in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 pa smo ga pokopal... :closedeyes: r.i.p. človek se zamisli.. a kaj ko sam za tistih par minut, pol je pa spt vse po starem.. minutke tko hitr letijo mim nas, pa se ne zavedamo kako zlo so dragocene... :xx: malakai, Alla, brembo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 žulj od novih čeulou :closedeyes: brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 ker se bo treba nekak usest, naučit.. pa nrdit izpit računovodstva... :closedeyes: hkrati paaa... prihaja petek in bo spt luštn ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MeSkO__ Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 zakaj? ker morem iti na vaje v mb na fax. Sred popoldneva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Ker sm čist preveč zanemarla mojo lubico na 2 kolesih.. saaam da dam čez te poufinalee, se ji posvetiim! brembo in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 in pol nej še kdo reče da motor ni luxuz... nč mu nočem, pa mi bo v dveh dneh pobrau pošteno več kot 200 eur... matr in to zavarovanje.... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 skor razbil šipo zarad pozabljivosti :trance_33_sleep: odlomu kos plastike in zdej bo spet letanje kje dobit nadomestek :closedeyes: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Ker bom mogu ploščice menjat po 8000km nigdr več neko XY firmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 K me kličejo skretar :glare: ... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 4, 2010 Deli Objavljeno Julij 4, 2010 konec ludega vikenda...5-6 dni žalosti pol pa...poj pa bo poj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 K znam bit tak buksl zarad tega kr se bojim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 K me kličejo skretar :glare: ... barabe :angry: evo ena za bolšo voljo mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se