stuhec Objavljeno Junij 3, 2006 Deli Objavljeno Junij 3, 2006 kaj le lahk :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 VREME Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Nabijanje postov enih tlele..... :grim :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 pa ne mi reč da te to žalosti :? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker bom danes po dolgem času spet sama samcata! :cry: :closedeyes: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker grem čez 48 ur na dopust. :cry: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker mi gre letos vse narobe :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker grem čez 48 ur na dopust. :cry: :grrr Ker gre Vapotek čez 48 ur na dopust. :doze: (pa ne, da bi ga pogrešal, samo fauš sem mu :krneki: :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 dež pa ustni izpiti v temni in bližnji prihodnosti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker gre Vapotek čez 48 ur na dopust. :doze: (pa ne, da bi ga pogrešal, samo fauš sem mu :krneki: :P ) Stari ne sekiraj se, saj si boš pomoje tut ti enkrat v prihodnosti lahko privoščo dopust. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Stari ne sekiraj se, saj si boš pomoje tut ti enkrat v prihodnosti lahko privoščo dopust. :P Obljubiš? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Stari ne sekiraj se, saj si boš pomoje tut ti enkrat v prihodnosti lahko privoščo dopust. :P In year 21.. :devil: He he vapotek, šibam te za 24 ur. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Obljubiš? :unsure: Obljubim! :grim Na keks. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... ker dežuje ... ker morm bit v službi ... ker ne morem na motor ... ker sm zaspana ... ker gredo nekateri na dopust :cry: ... in še mnogo ker ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... ker dežuje že en teden ... ... in jaz sem cel teden na dopustu ... ... motor pa v garaži ... ... to je že za kozlat ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... ker dežuje že en teden ... ... in jaz sem cel teden na dopustu ... ... motor pa v garaži ... To se je meni dogajalo prejšnji teden. Ampaq veličina dopusta je v tem, da te ne motijo take malenkosti B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 To se je meni dogajalo prejšnji teden. Ampaq veličina dopusta je v tem, da te ne motijo take malenkosti B) hmmmmm se ne morem strinjati s tem. Prejšnji teden sem bila tudi jaz na dopustu, pa me je zelo motilo, da je tako vreme in da je v Dolomitih celo snežilo baje, jaz pa sem visela doma in sem lahko samo sanjala, kako bi šla v Dolomite........ :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 hmmmmm se ne morem strinjati s tem. Prejšnji teden sem bila tudi jaz na dopustu, pa me je zelo motilo, da je tako vreme in da je v Dolomitih celo snežilo baje, jaz pa sem visela doma in sem lahko samo sanjala, kako bi šla v Dolomite........ :( Ne se sekirat, kaj bi bilo šele, če bi sanjala koruzo? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 To se je meni dogajalo prejšnji teden. Ampaq veličina dopusta je v tem, da te ne motijo take malenkosti B) ... že, že - ene par dni paše, potem pa človeku zmanjka idej, kako "ubiti" čas ... ... pol pa nabijam na MS ... :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 hmmmmm se ne morem strinjati s tem. Prejšnji teden sem bila tudi jaz na dopustu, pa me je zelo motilo, da je tako vreme in da je v Dolomitih celo snežilo baje, jaz pa sem visela doma in sem lahko samo sanjala, kako bi šla v Dolomite........ :( Jako smiselno se je sekirat okoli zadev, na katere spljoh nimaš vpliva ( :grrr ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... vsekakor imaš prav Pepe ... kot vedno ... ... samo jaz sem pa še vedno slabe volje ... :doze: ... pa naša me skozi sprašuje, če res nimam kaj delat ... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 To, da imam gips na nogi, me pravzaprav sploh ne žalosti, tudi to ne, da sem več ali manj cel mesec že skos na istem kavču v glavnem, tudi to ne, da mam ful dela in sploh ne vem kje se ga lotiti ... pravzaprav se še kar dobro držim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 To, da imam gips na nogi, me pravzaprav sploh ne žalosti, tudi to ne, da sem več ali manj cel mesec že skos na istem kavču v glavnem, tudi to ne, da mam ful dela in sploh ne vem kje se ga lotiti ... pravzaprav se še kar dobro držim Odlično ... travmiraš kot vedno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... pa naša me skozi sprašuje, če res nimam kaj delat ... :nono: Mogoče pa na kaj namiguje? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 ... "podabo" ... :slap: :slap: :slap: :slap: (zgledadasemžepredolgooženjenpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se