Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 :cry: :doze: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 :angry: :angry: :angry: :angry: Kriminalno dejanje.........odgovorne na količke nasadit :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Prosim za minuto molka. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Danes je 6.6.06. Kristjani obljubljajo konec sveta. Zalosti me, ker se motijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Danes je 6.6.06. Kristjani obljubljajo konec sveta. Zalosti me, ker se motijo. Mogoče bo pa za njih konc :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Hola Ein! glede na to koliko je različnih koledarjev zna priti še kakšen 6.6.06, tko da ne bit žalosten, še maš šanse :hmm: :) SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Mogoče bo pa za njih konc :hmm: In lej ga vraga.....na svetu ostaneta le še Vale in Klimbra :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 In potem svizec zavije čokolado :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 In potem svizec zavije čokolado :devil: In KeC dobi lešnike :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pravkar so povedal na valu 202 da sem pol neeksplodiranih bojnih sredstev :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ma, kaki žalosten?! Besen kot hudič!!! Je 06.06.'06 in šef je tečen že od 06. ure zjutraj, dab'ga lažje nosil kot prenašal. Ga bo treba malo spokoriti... !!!:? :hmm: :hmm: :hmm: :OK: :OK: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 kristjani obljubljajo konec sveta. promises, promises.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 In KeC dobi lešnike :P Sam da ne "v" orehe. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Odlično ... travmiraš kot vedno :P v bistvu sem dost hiperaktivn :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ker gre Vapotek čez 48 ur na dopust. :doze: (pa ne, da bi ga pogrešal, samo fauš sem mu :krneki: :P ) Ne bodi fauš, saj bo skozi mel slabo vreme :kva2: Tri želje: 1. Sodelavec naj gre na dopust 2. Ves čas naj hčije 3. Ko pride nazaj, naj se pride ravno meni tožit kako mu je šlo slabo Mater sem pravi ponosni Slovenec. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pravkar so povedal na valu 202 da sem pol neeksplodiranih bojnih sredstev :cry: Jep in to na dnu Jadranskega morja :grim NORC .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Mogoče bo pa za njih konc :hmm: To bi bilo pa res za v nasmeh... Pocakam do jutri pa vidimo, kaj bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 To bi bilo pa res za v nasmeh... Pocakam do jutri pa vidimo, kaj bo. Žalostni bomo ... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Žalostni bomo ... :cry: Jaz pač ne. :grrr Jaz sem vedno vesel. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Jaz sem vedno vesel. :grim Itak, k maš vedno rdeč nos :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Jaz pač ne. :grrr Jaz sem vedno vesel. :grim Sem govorila o nas, ne o vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Sem govorila o nas, ne o vas Saj nisem sam kriv, da sem temnopolt. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Saj nisem sam kriv, da sem temnopolt. :cry: Pravi nigger, ni kaj. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pravi nigger, ni kaj. :D You racist pig! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Sem govorila o nas, ne o vas Le zakaj bi TI bila žalostna....če ostaneva sama na svetu.......ma........ Upam, da te nikol ne srečam :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se