Guest Brumer Objavljeno September 12, 2009 Opozori Objavljeno September 12, 2009 Jaz zeloooo rad jaham, da nebo pomote samo žrebice, še raje pa konje krotim z zapestjem!!!! malakai in DAN 2
GRUNF Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Pa ti si taki caaaaar.... domina, malakai, DAN in 2 others 4 1
Tedybear Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 (popravljeno) Pa ti si taki caaaaar.... Ma ne..on je 164 - ti konj na njegovem naj Bemflnu. Bljak.... Popravljeno September 13, 2009. Popravil Tedybear DAN 1
umetnica51 Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 Hhahaaaaa... :lol: Ta tema je pa zame... znam sedt na konja oz po domače zaj... kobilo, znam držat vajeti, ubistvu mi še najbolj sede sedet v kimpešu oz gigu... Sam ne moreš konja (žival) primerjat z motorjem... Meni se je nekega lepega dne v sulkiju postavila kobila na zadnje noge in me skor dol stresla, kriv je bil pes, ki je skočil pred kobilo... ubistvu prigod s konji ni manjkalo, zato jih mam zdj na distanci oz jih sam na daleč gledam... Torej če je motorizem in konjeništvo povezano. Pol obstaja tud zame upanje, da en dan zmagam in naredim izspit za motor
FLY Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 U51 z malo fantazije lahko primerjaš motor z konjem. Praviloma nabava in vzdrževanje obeh pomeni odrekanje in žrtvovanje,oba sta sredstvo prevoza,na obeh se lahko šopiriš,odira te tako mehanik kot veterinar,na obeh lahko bežiš pred zakonom,vsaj občasno sta ti oba lahko ljubša od partnerja,če ti odtujijo enega ali drugega lahko postaneš morilec in ko crkneta se ti srce trga. Tebe je zeznil pes ki je skočil v kobilo,mene je baba ki je s stranske skočila z avtom v motor.. Ko v svetli prihodnosti ne bo več za registracijo in bencin oz.bojo okrog brenčali le električni mopedi upam da bom še toliko pri moči da bom lahko zlezel na konjiča..
BREITNER Objavljeno Marec 17, 2014 Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 (popravljeno) DAMI34, v temi "vtisi iz dnevnih voženj". ko sem videl slike, sem opazil, da se rad z konji družiš in slikaš. Dobre slike ... Popravljeno Marec 17, 2014. Popravil BREITNER DAMI34 in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2014 Opozori Objavljeno Marec 17, 2014 tle na sliki je okrog 230 konju, ne podcenjuj vrednosti slike gregorjanc, umetnica51 in Zivnorc 3
gusar Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 da, nau tebe gdi sliku konju jedan :grim
gregorjanc Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 ...a slikal je konju jedan.... ne ne, to je Umetnica narisala
umetnica51 Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 ne ne, to je Umetnica narisala Da ne boš en dan kam letu... izogibaj se srečanja z menoj na cerka 20 m Vprašaj svojega pocukranega prijatelja zakaj :lol:
gregorjanc Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 (popravljeno) Da ne boš en dan kam letu... izogibaj se srečanja z menoj na cerka 20 m Vprašaj svojega pocukranega prijatelja zakaj :lol: Je reku da zato ker kobila jedna tok dobr useka. p.s.to sem jest samo napisal, za mišlenje drugih ne odgovarjam Popravljeno Marec 18, 2014. Popravil gregorjanc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se