Red Arrow Objavljeno April 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2006 dj ti raje tukaj povej kolk je kj cena totega auspuha ki ga prodajaš... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rbagoros Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 cena je 37.000 sit novi pride 45.000 in še jaz sem dal 7.000 sit za kromiranje tak da se splača kupit .) Če te zanima mi lahko pišeš na moj email: rok.bagoros@siol.net ali pa na MSN: rok.bagoros@siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2006 Bom enga frenda prašu če ga zanima, jst mam svojga :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rbagoros Objavljeno April 30, 2006 Deli Objavljeno April 30, 2006 ti samo vprašaj pa mu daj moj MSN naslov da se zmenima :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2006 velja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rbagoros Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 a si že kaj vprašu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2006 enga sm pa je reku, da ne, ker kupuje avto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rbagoros Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 aham no ok če še maš kakega kolega ga vprašaj če rabi .) tnx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2006 (popravljeno) normalno da bom... :) čak, za kter motor je to narjen? Popravljeno Maj 2, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 normalno da bom... :) čak, za kter motor je to narjen? piaggio/gilera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Ni ga gor, imenuje se pa DPR delan za high end tunnane cilindre kjer tovarniški izpuhi odpovejo :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 C30 :worship: :worship: ROOST :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 ARROW KOPRESS LITE :OK: :OK: :OK: :OK: :):) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy-candy Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Newem če to glih spada v tole temo...sorry če ne. Zanima me ali se bolj splača kupiti avspuh za gilero.......Tecnigas next R Crome ali Leovince ZX crome ???? Hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Newem če to glih spada v tole temo...sorry če ne. Zanima me ali se bolj splača kupiti avspuh za gilero.......Tecnigas next R Crome ali Leovince ZX crome ???? Hvala za odgovore. Tecnigas :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 isti drek pomoje..vzami lepšega..zx-ov je preveč že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 18, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2006 isti drek pomoje..vzami lepšega..zx-ov je preveč že Tecnigas je dobra firma, cenejše izdelke ima zaradi tega, ker še nima nekega imena, kot ga ima LeoVince in če bi on ZX tut nabil do 40 čukov ga bi ludje kupval... Tecnigas je velik cenej, tko da ga priporočam... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 bom se jaz kar podpisal pod to izjavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 piaggio/gilera mašine so minareli masine al morino. zanima ne zaradi nakupa auspuha Sori za off-topic O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Piaggio/Gilera to je ena mašina, Minarelli je druga mašina, Morini pa tretja :) . To so vse različne. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polini EVO Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 o fak kaj sprašuje :wacko: ja to k je simon napisu je res. sam men se zdi da se ti kle sam zajebavaš iz nas. al se motim??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 vsi nevejo vsega..zato pa je ta forum,da taki ki nimajo osnovnih pojmov razčiščenih, vprašajo kaj takega kar se vam izkušenim zdi bedasto! Pomoje ni nič narobe s tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andy-candy Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Mene zanima če lahko kupim tecnigas Next R crome v Ljubljani? Ker nočem ravno naročati iz Celja. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 nisem vedel kje naj vprašam, pa bom kar tukaj..ko je tema o izpuhih... Zanima me čemu služi luknja na cevi, ki pelje do izpuha? (Imam gilero gsm) Luknja pa je na spodni strani, kjer pride cev iz mašine in je zvita v polkrog. Ču sem že da mogoče zaradi kondenza (da teče ven) da ne rjavi... Vpliva to še na kaj drugega? Pa precej ispušnih plinov gre skozi to luknjo ven in ne skozi ispuh....Pa tudi bol ropoče... Sedaj sem to luknjo zapolnil (s vijakom) in pri vožnji ne čutim neke razlike..po števcu pa ne vem..ker se mi je zajla otrgala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2006 razlike ni, luknja pa naj bi bla že serijsko zaprta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se