aselak Objavljeno Marec 20, 2014 Deli Objavljeno Marec 20, 2014 A ti zelo rosi? Ce ti malo bi jaz mogoce kar ppusti lcecje pa trga olja vec, pa bo res potrebna menjava, mislim da bos moral podret. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Marec 20, 2014 Deli Objavljeno Marec 20, 2014 Ne, ni veliko, ampak me moti... In se mi zdi zdaj pravi čas pred sezono.... Itak bom delal servis in še nekaj ostalih stvari... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 21, 2014 Deli Objavljeno Marec 21, 2014 Pri vecini motorjev se da zglumit da ne rabis podirat blokov. Cekiraj ksne tuje forume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno Marec 21, 2014 Deli Objavljeno Marec 21, 2014 Čestitam! Med tem ko rihtaš semering pa lahko objaviš kakšno sliko. Tile motorji so že precej redki pr nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Marec 21, 2014 Deli Objavljeno Marec 21, 2014 Lep pozdrav, zanima me ce ima kdo stevec za 954? Oz cez zimo mi je sel obratomer, vse ostalo dela. Ko smo preverjal kable in senzorje je vse ok. strom pride do obratomerja, obratometer pa mrtev:/ imam 2. Resitvi ali kupit rabljenega na ebay ali pa ga zamenjam za digitalnega. Slednje se mi bolj dopade pa se cenejse je;) ali je kdo ze to probal? Hvala slikce pa tudi pridejo;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Marec 21, 2014 Deli Objavljeno Marec 21, 2014 (popravljeno) Evo dve sliki..... Rep je prebarvan na črno, ker je bil malenkost poškodovan, pa tudi sam sem ljubitelj črne barve, tako da bo slej ko prej cel črn... Z "original" nalepkami v eni od živih barv.... Prebarval sem tudi zadnjo strehico, zamenjal zadnjo luč ter smernike, naredil nosilec ter osvetlitev tablice.... Čaka me še menjava sprednjih smernikov, ker smo med transportom v kombiju enega odlomili... Menjava gum, očitno tudi semeringa na sprednjem zobniku :glare: , , zavorne ploščice, zavorna tekočina, hladilna tekočina, krmilni ležaji ter seveda olje, filter ter svečke... Pa tudi K&N zračni filter sem ji privoščil... Vse našteto že čaka na vgradnjo . Če bo vse po planu bo v začetku aprila že na cesti... Sploh če bo tako vreme :grim Aja, tudi Massov izupuh je že naročen.... Popravljeno Marec 21, 2014. Popravil spidybaw logarr, piko4321 in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urb1 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8348914 je komu poznan motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 prodaja se že res doug. nevem če ga je že kdo šel pogledat. meni osebno ni lep, to je pa vse kar vem o njem. pejt pogledat pa poročej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urb1 Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 prodaja se že res doug. nevem če ga je že kdo šel pogledat. meni osebno ni lep, to je pa vse kar vem o njem. pejt pogledat pa poročej cca kok cajta se pa že prodaja?=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rams Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Bivši lasnik Jeseničan ki jo je rasturil in prodal za 700eu. Švasano ogrodje, križ, blok motorja , prekitan v celoti in vrnjen števec.! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdič Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8409167 Pozna kdo tale motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Takole, kar nekaj se je naredilo od nakupa... Veliki servis, krmilni ležaji, tesnilo na sprednjem zobniku, gume, barvanje, izpuh, zavorne ploščice, smerniki,.... Motor je, tako kot ste vsi v tej temi povedali, enostavno čudovit... Enkrat v prihodnosti ji privoščim še crash padse, indikator prestav ter stabilizator krmila, potem pa bo počasi to to Aja, pa zadnje stranske torbe moram nabavit Demon, DXR16, ZdenkoK in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matej22 Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 čestitke, res je lep motor.. zdej pa sam tiščat komot pa tut kšno sliko več gor daš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Maj 21, 2014 Deli Objavljeno Maj 21, 2014 Hvala :grim Kje se nastavlja višina snopa luči?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Pozna mogoče kdo http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8100635 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Mene pa zanima če kdo ve, pod voznikovim sedežem je en konektorček, kateri ni nikamor priklopljen. Preko interneta sem naročil 12v vtičnico, katera ima iste vrste konektor... Verjetno nimam te sreče, da bi šlo to skupaj kajne? Verjetno je pripravljen za kaj drugega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReBo Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 Imam en problem,zadnje čase se mi dogaja,da mi števec kilometrov enostavno kaze 00. Po določenih kilometrih pa začne spet delat in dela normalno ,gre pa za motor 954rr. ..upam,da ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Si ugotovil kaj je bilo narobe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 Mene pa zanima če kdo ve, pod voznikovim sedežem je en konektorček, kateri ni nikamor priklopljen. Preko interneta sem naročil 12v vtičnico, katera ima iste vrste konektor... Verjetno nimam te sreče, da bi šlo to skupaj kajne? Verjetno je pripravljen za kaj drugega... Izmeri z V-metrom,če imaš napetost na konektorju potem lahko ta tok uporabiš za vtičnico in ne se bat saj gre sigurno ta tok čez varovalko ! spidybaw 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReBo Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 Si ugotovil kaj je bilo narobe? ..še ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 Če kdo pozna kakšno 954 za prodat, prosim ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 (popravljeno) Odvisno kolk si pripravljen odštet :closedeyes: .) Je pa danes tako lep dan, da je moja čist mokra... Popravljeno September 30, 2014. Popravil spidybaw DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Žal je napočil čas, da se poslovim od svoje skokice :/ http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8750162 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 Če se odločiš prodat stabilizator posebej mi piši v ZS. Hvala, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milosh Objavljeno Oktober 17, 2014 Deli Objavljeno Oktober 17, 2014 (popravljeno) Prodam nov filter zračni znamke HIFLO za CBR954, cena simbolična:P če rabis pisi na ZS Popravljeno Oktober 17, 2014. Popravil milosh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se