jexta Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 mah to jaz ne jemljem ne kot bitko, ne kot general, ampak bolj kot to, da sem bil pravi čas na motoboomu :devil: (pač nisem bil za vikend, ko se je paslo na njih xyz oči, ampak med tednom dopoldne ko so se lahko bolj posvetile "obiskovalcem" Mislil sem na to, da nisi prej objavil strani. No, če so te za to prosila dekleta, pol si storil častno dejanje, v nasprotnem primeru "se je težko hvaliti s tujim perjem". Zagotovo pa si dekleta zaslužijo prijetne besede in ne samo slinjenja in fotkanja. Sem rekel PRIJETNE BESEDE, ne: kok si fajn; a te lohka poročim; a maš rada otroke, z mano? itd.
SiR Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 na tistih fotkah sta obe še dost suhcani in brez tistih nekaj milimetrčkov podkožja :)
pirrulz Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 na tistih fotkah sta obe še dost suhcani in brez tistih nekaj milimetrčkov podkožja :) Nekaj mm je kul. B) O patoloških navadah ljubiteljev aušvitz bab sem pa že nekje tu tudi povedal, da se ne bom spuščal v to. :glare: :fredy:
vapotek Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 Meni tudi! V bistvu so mi vse všeč. :grim
kawaroky Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 Kaj tu se res vsi samo slinite po hostesah? :hmm: dajmo Barbaro raje kaj bolj pametnega vprašat! :? Mene predvsem zanima keri motor ji je bil všeč na motobumu? :hmm:
kađiva Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 Barbara svaka ti čast!! :OK: :OK: tolk kt sem se v tvoji temi nasmejal se že dolg nisem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Wobewt Objavljeno April 25, 2006 Objavljeno April 25, 2006 Mene pa zanima če zbira prtičke?.... :doze: :grim B) Luv ya.
lojzek Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Barbara in Žaneta predstavljata prehudo konkurenco Lini in Nagaji :grim . Tako da juje treba mal opljuvat, da ne bomo mislili da sta res nekaj oh in sploh. Pa še lastne slikce mata, k jih je res fletn pogledat. :wub: :photo: To je pa za nas, posredno udeležene v debati, tudi bistvo .) Ne pa prepiranje o oslovi senci in o tem, kdo bo koga "nataknil" :huh: V končni meri nam itak ostanejo samo slike in tipkovnica, razen za tiste srečneže in "srečneže", ki imajo možnost ob pogledu v globino nežnih ženskih oči položiti možato roko na lepo zaobljeno zadnjico (vsaj za Barbaro in Žaneto to lahko rečem- slikce) ene od njih. O:-)
Hanzi Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Mislil sem na to, da nisi prej objavil strani. No, če so te za to prosila dekleta, pol si storil častno dejanje, v nasprotnem primeru "se je težko hvaliti s tujim perjem Pač sem videl vse te slike že na motoboomu, linka pa nisem objavil, ker si ga enostavno nisem zapomnil, :? , pa tudi če bi si ga bi vseeno vprašal beerbaro za :rolleyes: . Sicer pa sem do teh slik na netu prišel ob načelu "vzajemnosti" :kva2: :naughty: Beerbara: se vidimo na Grobniku :yea1:
Brihta Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima če zbira prtičke?.... :doze: OOooo Lina, to je pa post meseca :OK: Sam pomoje da fante zanima bolj, ce da fukat ze na prvem zmenku, al se je treba kej dalj casa slint. Popravljeno April 26, 2006. Popravil Brihta
pirrulz Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Sam pomoje da fante zanima bolj, ce da fukat ze na prvem zmenku, al se je treba kej dalj casa slint. Osebno me najbolj zanima, če res tako dobre dunajske naredi, kot se hvali. :P
Brihta Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Osebno me najbolj zanima, če res tako dobre dunajske naredi, kot se hvali. :P Pa biftek v poprovi omaki :)
Brdaus Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) Brihta, to pa že ni več lepo... :angry2: Popravljeno April 26, 2006. Popravil Brdaus
pirrulz Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Pa biftek v poprovi omaki :) Tudi, tudi. :grim Pir je pa itaq že omenla, da rulz. B)
Brihta Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Tudi, tudi. :grim Pir je pa itaq že omenla, da rulz. B) Jeeeeeeeej :)
SiR Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 OOooo Lina, to je pa post meseca :OK: Sam pomoje da fante zanima bolj, ce da fukat ze na prvem zmenku, al se je treba kej dalj casa slint. če da že prvič brownieja za poskusit ... ;)
GorazdH Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 vse te hostese so obupno grde in jih ne bi niti svojemu konju za rep privezal... :fredy: :grrr macehomases
jose Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 Beerbraba, se položimo na Grobniku :OK: priporočam uporabo zelo trpežnih drsnikov, kajti glede na tvoj stil polaganja se bodo drugače hitro uničili :evilgrin: :P :whistle: ;)
SiR Objavljeno April 26, 2006 Objavljeno April 26, 2006 priporočam uporabo zelo trpežnih drsnikov, kajti glede na tvoj stil polaganja se bodo drugače hitro uničili :evilgrin: :P :whistle: ;) tega stila ne poznam :)
Beerbara Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 No, tud če bi bla dol, dvomim da bi blo kej dost polaganja (vsaj takega v katerega bi bla vpletena jaz). mela sem namen dol it s svojim avtom, pa se je v zadnjem momentu odloču da to ni dobra ideja in me pustil na cedilu. kuhat pa res znam ful dobr....
Ice Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 kuhat pa res znam ful dobr.... ne verjamem dokler ne okusim. :devil:
Zdrawc Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 pa se je v zadnjem momentu odloču da to ni dobra ideja in me pustil na cedilu. Ti frdaman avto ti :nono: :friend1: kuhat pa res znam ful dobr.... in kje se da probat tvoje dobrotke :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se