Lobo Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 kawaroky pravi: Kaj tu se res vsi samo slinite po hostesah? :hmm: dajmo Barbaro raje kaj bolj pametnega vprašat! :? Mene predvsem zanima keri motor ji je bil všeč na motobumu? :hmm: Zelo intelektualno vprašanje. Jaz bi pa vprašal Barbaro kaj meni o današnjem vremenu.
SiR Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 Beerbara pravi: No, tud če bi bla dol, dvomim da bi blo kej dost polaganja (vsaj takega v katerega bi bla vpletena jaz). mela sem namen dol it s svojim avtom, pa se je v zadnjem momentu odloču da to ni dobra ideja in me pustil na cedilu. kuhat pa res znam ful dobr.... a lahko prosim kdo beerbrado pelje na gvobnick?
jose Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 SymRu pravi: a lahko prosim kdo beerbrado pelje na gvobnick? saj pa si se ti nakaj ponujal, da bi šla polagat dol, kaj zdaj si si pa premislil :grrr :P
Beerbara Objavljeno April 27, 2006 Objavljeno April 27, 2006 Ah! Hir iz d keč... moje kuharske dobrote uživajo le redki!Sej bi vas vse povabla na večerjo ampak bi pomoje bankrotirala! :) Za grobnik mi je pa ful žal, res sem hotla it. sam fora je bla da kerkol je reku da me pelje je šel že v sredo dol, jaz sem pa mela takrat še fuuuuuul enga dela... anyways, sej bojo še kšne druge zadeve.
pirrulz Objavljeno April 28, 2006 Objavljeno April 28, 2006 Beerbara pravi: Ah! Hir iz d keč... moje kuharske dobrote uživajo le redki!Sej bi vas vse povabla na večerjo ampak bi pomoje bankrotirala! :) S polno ritjo je lahko srat. :fredy: (figurativno in dobesedno :grim )
Hanzi Objavljeno April 28, 2006 Objavljeno April 28, 2006 SymRu pravi: Beerbraba, se položimo na Grobniku :OK: Nisem zasledil ne tebe, ne Beerbare, le kje sta se potikala :? , Aha vidim da Barbare avto ni hotel dol peljat :hmm: Glede večerje: ni treba bankrotirat, mogoče bi celo lahko še kaj dodatno zalužila. Saj jo ni treba zastonj dat, zaračunaj jo tako kot v dobri gostilni :devil: , saj je narejena od osebe zaradi katere je v parih tednih nekaj 1000 objav več na motosvetu.
Avatar Objavljeno April 30, 2006 Objavljeno April 30, 2006 Beerbara pravi: kuhat pa res znam ful dobr.... To je dobro. Če zajebeš svojo hosteško/fotomodelsko kariero, si še vedno lahko kuharica .)
Zdrawc Objavljeno Maj 25, 2006 Objavljeno Maj 25, 2006 (popravljeno) ljubezen skozi želodec gre....... :grim Popravljeno Maj 25, 2006. Popravil Zdrawc
Gregs Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 DeX pravi: Ženska more znat dobro kuhat Tega večina nas ne ve, vemo pa, da dobro izgleda takrat, ko pogleda malo izpod čela in se ob tem vražičkasto nasmeji.... z veseljem sem preživel tistih 5 delovnih dni na Motoboomu... :grim :lol1: Človek se mora kar zadrževati, da ne stopi v greh... :D :lol1:
KeC Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 Hmm kje se je ta tema skrivala, tole je vse čist mim mene šlo : :BUA:
kekec III Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 Zdrawc pravi: ljubezen skozi želodec gre....... :grim ...v rit...
SiR Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 Špilferderber pravi: ..iz torte v drek.. :lol1: and back (A2M) :)
XRV-rider Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 ....tud jaz se pridružujem vsem pozitivnim kritikam in lahko rečem, da je BARBY res carica in mična gospodična. Tudi popularnot se ji je nevrjetno dvignila, kar pa verjetno ne ustreza ravno najbolj nejenemu tipu. PS.: kdaj se jo bo dal spet vidt????? .)
jose Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 yomaha pravi: :zzz: ZMANJKALO SLINE ? zgleda da ja :rolleyes: ....Noise bo treba novo 'svežo' pupiko nabavit :whistle:
Gregs Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 XRV-rider pravi: ...kar pa verjetno ne ustreza ravno najbolj nejenemu tipu. Zakaj pa ne? Vsaj ve, da ima dobro žensko.... :D :OK: :lol1:
SiR Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 Gregs pravi: Zakaj pa ne? Vsaj ve, da ima dobro žensko.... :D :OK: a ni tko, da sam da ma pičko, pa je vsaka dobra :OK:
Avatar Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 SymRu pravi: a ni tko, da sam da ma pičko, pa je vsaka dobra :OK: Če ima dve pički je sploh dobra. Ni ga čez črnobilske lepotice.
Gregs Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 SymRu pravi: a ni tko, da sam da ma pičko, pa je vsaka dobra Ne bi vedel iz glave. OK, dosti bodi nabijanja in provociranja, Gregs has gone out of the topic... :grim
gidl Objavljeno Maj 26, 2006 Objavljeno Maj 26, 2006 SymRu pravi: a ni tko, da sam da ma pičko, pa je vsaka dobra :OK: ti že veš :whistle: ---> :glare:
Beerbara Objavljeno Maj 28, 2006 Objavljeno Maj 28, 2006 mojemu ne gre nič na jetra ker če ne bi blo motobooma, midva zdj ne bi hodila... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se