Matex_46 Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Opa, sem že ql. :lol: (malce še kašljam, to je to). Hvala za ponudbo, ampak sem kupil nek ful-dober-superduper-odličen-d´best-like ever-jam-hami-tralala-hopsasa-še enkrat vcse skupaj-za prste obliznit-nenavaden-bolš k burek in lazanja + šnicel čaj. Boljšega še nisem pil, pa še zdravilen učinek ima. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Tako, da lahko kar tistemu pirrulz - u (s tem ga nisem ozmerjal!) narediš ein groose šnicel. :OK:
Beerbara Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 jah, ne vem kako se bomo zmenil za tist šnicl... vprašte kšnga k je že jedel pr men... kaj js vem. al se hočte na lastne jezike prepričat...
Erik Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 jah, ne vem kako se bomo zmenil za tist šnicl... vprašte kšnga k je že jedel pr men... kaj js vem. al se hočte na lastne jezike prepričat... no ker še nisem jaz nič napisal v tej temi se jaz javim za degustaicijo :lol:
KeC Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Ne pozabi s pivom napolnit hladilnik. Hm a je možno dobit en steak namest dunajskih?
Beerbara Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 a zdj se boste pa še preseraval al kaj??? no, tkole se zmenmo... ker mam v bližnji prihodnosti rojstni dan, vi prnesete hrano, jaz častim pivo in doniram svoje kuharske sposobnosti LOL. sam kuhno rabmo!
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 a zdj se boste pa še preseraval al kaj??? no, tkole se zmenmo... ker mam v bližnji prihodnosti rojstni dan, vi prnesete hrano, jaz častim pivo in doniram svoje kuharske sposobnosti LOL. sam kuhno rabmo! Če prinesemo odojka, ne rabimo kuhne, samo kak kubik drv. :grim Pa pivo, seveda, ampak to itaq nabaviš ti. :OK: (Laško, prosim)
SHERIFF Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 al se hočte na lastne jezike prepričat... That would be me...ampak sem sem zainteresiran le za suši(berinaravnixxpress) :grim :grim :grim
Lobo Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Če prinesemo odojka, ne rabimo kuhne, samo kak kubik drv. :grim Pa pivo, seveda, ampak to itaq nabaviš ti. :OK: (Laško, prosim) Častim drva. Bukova.
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Častim drva. Bukova. Odlično. Pohvaljen. :grim :OK: Kdo časti prasca? B)
vapotek Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Kdo časti prasca? B) Bom jaz! Samo za pit mi dajte.
Avatar Objavljeno Maj 31, 2006 Objavljeno Maj 31, 2006 Beerbara: za takšno lepotico si kar nekam preveč ljudska .)
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Beerbara: za takšno lepotico si kar nekam preveč ljudska .) In kaj je tu slabega? :hmm: Če hočeš plehpičke pa "high-society-I-am-the-prettiest-smartest-greatest" babe gledat, idi v Globala al kak se že tem sranjem reče :glare: Beerby ti samo pir na hladno daj, mi prinesemo drva in prasca. :grim B)
Lobo Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 ... Beerby ti samo pir na hladno daj, mi prinesemo drva in prasca. :grim B) In če bo na hladnem dovolj pira, boš kmalu imela doma hordo prascev. Mimogrede, kdo bo prasčev Trobec?
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 ....idi v Globala al kak se že tem sranjem reče :glare: Glej ga kak se dela da ne ve! :P
pirrulz Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Glej ga kak se dela da ne ve! :P Jaz vem vse. B) Tudi to, kak si bil debeli, ko si bil mali (grd si pa itak še zdaj :P )
KeC Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Pa pivo, seveda, ampak to itaq nabaviš ti. :OK: (Laško, prosim) Od kdaj je pa treba to posebej definirat? :huh: P.S. Hja no ziher je ziher je rekla nuna pa dala kondom na svečo. Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil KeC
Brihta Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Prasec :blink: , pivo :blink: ....... Da best :OK: Kje pa kdaj :?
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Jaz vem vse. B) Tudi to, kak si bil debeli, ko si bil mali (grd si pa itak še zdaj :P ) Cotl arizonski. :P
Lobo Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Jaz vem vse. B) Tudi to, kak si bil debeli, ko si bil mali (grd si pa itak še zdaj :P ) A to je mogoče oni pubec z vasi, ki je bil tako grd, da mu je mama venec krajnskih vsakič okoli vratu zvezala, kadar je hotla, da se je domači pes malo igral z njim.
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 A to je mogoče oni pubec z vasi, ki je bil tako grd, da mu je mama venec krajnskih vsakič okoli vratu zvezala, kadar je hotla, da se je domači pes malo igral z njim. Kar je blo je blo. Glavno da sem zdaj lep ko roža!
Avatar Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 In kaj je tu slabega? :hmm: Če hočeš plehpičke pa "high-society-I-am-the-prettiest-smartest-greatest" babe gledat, idi v Globala al kak se že tem sranjem reče :glare: Beerby ti samo pir na hladno daj, mi prinesemo drva in prasca. :grim B) Tam so plebejske babe, ki si aristokratsko držo domišljajo. In še preveč stroškov je z njimi.
Beerbara Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 Tam so plebejske babe, ki si aristokratsko držo domišljajo. In še preveč stroškov je z njimi. LOL, pol pa jaz sploh ne kvalificiram za high maintenance bejbo ker ga nesem nič in se ga loh za jurja nažulim ko kanta! :D
vapotek Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 .......ker ga nesem nič in se ga loh za jurja nažulim ko kanta! :D Kakšno srečo imate nekateri. Ta svet ni fer! :cry:
Lobo Objavljeno Junij 1, 2006 Objavljeno Junij 1, 2006 LOL, pol pa jaz sploh ne kvalificiram za high maintenance bejbo ker ga nesem nič in se ga loh za jurja nažulim ko kanta! :D Eni si za jurja niti jezik ne zmočijo. :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se