sunnygirl Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 Sopotnika (ali sopotnico) bi bol tezko spravu pod pokrov zadnjega sedeza... maus in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 14 minutami, sunnygirl pravi: Sopotnika (ali sopotnico) bi bol tezko spravu pod pokrov zadnjega sedeza... ja zvakumirat ga moraš maus, Efendi in sunnygirl 3
sunnygirl Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 To se pa nisem spomnila... Jst mam sam deznega zvakumiranega, PP pa ne. Se dobr da ste vi kle na forumu, marsikej novega izvem maus 1
maus Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 3 minutami, sunnygirl pravi: To se pa nisem spomnila... Jst mam sam deznega zvakumiranega, PP pa ne. Se dobr da ste vi kle na forumu, marsikej novega izvem itak .. brez nas bi še vedno tavala u temi in tulila sunnygirl in Bmflar 2
sunnygirl Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: ja zvakumirat ga moraš Kako pa to zgleda, zvakumiran sopotnik, mas ksno sliko? maus in thumper 2
jskrablin Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 5 minutami, sunnygirl pravi: Kako pa to zgleda, zvakumiran sopotnik, mas ksno sliko? Kompaktno maus in DAMI34 2
maus Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 js sm tut zvakumiran jskrablin, DAMI34, Joker in 2 others 5
stuhec Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 kako dolgo lahko zamudiš prevzem robe na prevzemnem mestu mimovrste ?
sunnygirl Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 Na prevzemnem mestu naj bi čakalo 5 dni od obvestila da lahko prevzameš. Potem stornirajo naročilo. Predvidevam da gre potem nazaj v centralno skladišče s prvo pošiljko. Sem lih danes nekaj prevzela na mimovrste, zato to vem. Najbolje če jih pokličeš pa se zmeniš, oziroma vprašaš če še imajo. Verjetno če obrazložiš zadevo, bi te še kakšen dan več počakalo...
sayo Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 (popravljeno) pred eno uro, stuhec pravi: kako dolgo lahko zamudiš prevzem robe na prevzemnem mestu mimovrste ? Mene so danes obvestili, da me že čaka frišna PP, jutr grem iskat ko sem ravno v Lj Popravljeno Marec 16, 2016. Popravil sayo
gretzky Objavljeno Marec 16, 2016 Opozori Objavljeno Marec 16, 2016 pred 2 minutami, sayo pravi: Mene so danes obvestili, da me že čaka frišna PP, jutr grem iskat ko sem ravno v Lj Nam boš prosim povedal katerega datuma je? Tudi jaz jo moram kupiti, pa me zato zanima. Hvala.
sayo Objavljeno Marec 17, 2016 Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 Ob 16. 3. 2016 at 19:48, gretzky pravi: Nam boš prosim povedal katerega datuma je? Tudi jaz jo moram kupiti, pa me zato zanima. Hvala. Veljavna do 6. 2020 . gretzky 1
thumper Objavljeno Marec 18, 2016 Opozori Objavljeno Marec 18, 2016 Ob 16. 3. 2016 at 13:19, sunnygirl pravi: To se pa nisem spomnila... Jst mam sam deznega zvakumiranega, PP pa ne. Se dobr da ste vi kle na forumu, marsikej novega izvem tako kot so rekli ..zvakumirat si jo moraš .. sunnygirl 1
sunnygirl Objavljeno Marec 18, 2016 Opozori Objavljeno Marec 18, 2016 Bom, ko bom kam sla in rabila vec prostora v kufru Se zmeri pa cakam na slike kako izgleda zvakumiran sopotnik (no lahko tudi sopotnica)
Bmflar Objavljeno Marec 18, 2016 Opozori Objavljeno Marec 18, 2016 pred 5 minutami, sunnygirl pravi: Bom, ko bom kam sla in rabila vec prostora v kufru Se zmeri pa cakam na slike kako izgleda zvakumiran sopotnik (no lahko tudi sopotnica) Takole izgleda takoj po vakuumaciji sunnygirl, Yoghurt, DAMI34 in 2 others 5
birca Objavljeno Marec 19, 2016 Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Pravkar sem jo kupil na Petrolu, skoraj svežo 02/2016. Cena 13.90 -7.91 zlati bon na kartico. Dobil jo za 5.99€ in pol tankal in porabil to razliko. petrol link notranc 1
Bmflar Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 Če kdo potrebuje, je na Petrolu v akciji za 6 €. Zivnorc in Yoghurt 2
Gost Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 Vse lepo in prav, zakaj je pa motoristična dražja? Ker je manjša in je manj stvari notri? Bom jaz pri moji kar lepo vsakih 5 let retuširan listek na novo sprintal, poskeniral sem ga že. Sicer pa malo mojega čudaškega razmišljanja..., rok uporabe je glede prodaje, ne pa glede uporabnosti, jogurt lahko kupim zadnji dan ko ima še rok uporabnosti, uporabim ga pa lahko tudi kasneje. Enako je lahko sterilna gaza fuč krepko pred potekom, in enako je lahko dobra še leta po natisnjenem datumu. Tako da rok uporabe tudi pri kompletih prve pomoči ne bi smel biti faktor za zamenjavo, temveč zgolj (ne)izpravnost kompleta. Bi se moral kakšen organ za varstvo potrošnikov ob to spotakniti...
Zivnorc Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 ....vsi bi samo o pravicah.... na dolžnosti pa pozabljamo. Stvar je simpl. je čisto res, kar si napisal glede uporabnosti... trajnosti ...itd..... .... samo nekje mora biti meja. ....in to mejo so postavili na 5 let in pika. ...čene bi se nekdo znašel nekje s stokrat opranimi in zlikanimi povoji iz bolnice franje.... in bi trdil, da so povoji čist čisti...oprani...in sterilizirani z likalnikom... ...potrošnikov je recimo..milijon....in vsak potrošnik ima pet idej, kako bi, zakaj nebi.... pa kako bi on... pa kako drugi ne sme, če ni tako, kot misli on....in to vodi v kaos. Napisali so pravilnik/zakon...ali karkoli že, kaj mora biti not...in koliko časa naj bi bilo to uporabno....in to je to. ...ne vem, kaj tle ni jasno. ...nisem za čredni nagon...niti kimavček....ampak nekje mora biti stop....in se popolnoma strinjam, da rok uporabe mora biti....in 5 let se mi ne zdi čisto nič narobe. Koliko ljudi poznam, ko menjajo motor vsako leto...ali pa še celo več...pa da ne boš imel še tistih 6€ za novo pakungo prve pomoči... ...sori....mogu sem.... čeprav sem bil že ene dvakrat over&out... ...pa brez zamere.. cikadina, Bmflar, notranc in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 js tut nisem za čredni nagon, pa potem naj čredici predpišejo, kazen, ki je premosorazmerna prekršku, do takrat sem mi pa gladko jebe, a je datum potekel al ne...mah pr men je itak že vse poteklo. Bmflar 1
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 Ker sem imel ravno malo časa, sem čistil po avtu in pregledal pretečeno prvo pomoč, ki je bila kao, da ne odpiram nove. Ne moreš verjeti. Kondenz skoraj povsod, večina plesnivo in mokro. Skratka popolnoma neuporabno. Upam, da vam je sedaj lažje - glede zapravljenega denarja . Dobre dve leti pretečeno. Scarabeo Zivnorc 1
KNNMS Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 pred 32 minutami, Scarabeo 500 pravi: Ker sem imel ravno malo časa, sem čistil po avtu in pregledal pretečeno prvo pomoč, ki je bila kao, da ne odpiram nove. Ne moreš verjeti. Kondenz skoraj povsod, večina plesnivo in mokro. Skratka popolnoma neuporabno. Upam, da vam je sedaj lažje - glede zapravljenega denarja . Dobre dve leti pretečeno. Scarabeo Bo treba kej tesnilne mase kupit... Avto ti pušča! Zivnorc in DAMI34 2
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 22, 2016 Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 pred 7 minutami, KNNMS pravi: Bo treba kej tesnilne mase kupit... Avto ti pušča! Po moje je ravno zato problem - preveč dihta. Zivnorc in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2016 Opozori Objavljeno Marec 26, 2016 ...jest ne vem kaj tolk komplicirate...pa vakumirate...pa valjate... TKOLE narediš... Pa imaš še plac za malco... ..skret papir... ...pijačo...orodje...roštilj... motofrik, Efendi, sunnygirl in 5 others 8
sunnygirl Objavljeno Marec 27, 2016 Opozori Objavljeno Marec 27, 2016 Stranski kufri so zakon. Jih kr pogrešam k jih nimam...pol morm pa skoz prestavljat stvari v zadnjem kufru, da dobim notri čelado
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se