Skoči na vsebino

Kawasaki VN 900 Classic / Custom

Priporočene objave

Objavljeno

tco_oo, cevna zaščita motorja: kje in koliko? Madona, je lep. Se mi je kar stožilo po starem Classicu...

Objavljeno (popravljeno)

Glede na hitrost in način vožnje, kateri je namenjen ta motor, zadostuje en disk spredaj. Seveda bi bilo fajn imeti dva. Občutek večje varnosti. V slabih 2 mesecih sem naredil 2000 km, pa še ni bilo potrebe po drugem disku.

tco_oo, cevna zaščita motorja: kje in koliko? Madona, je lep. Se mi je kar stožilo po starem Classicu...

Pri Louisu cca 160 EUR. Poglej si še obrobe na blatniku ( v profilu se boljše vidi). To sem videl nekje na netu, pa mi je bilo všeč. To je plastični, samolepljivi U profil.

Popravljeno . Popravil tco_00
Objavljeno

Lep je, res lep.Upam,da bo počasi kupček dovolj velik za nakup 900. Stara ljubezen ne zarjavi.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Akontacija 1000€.

Črne barve....

Tko vsaj ne bova zamenala bajkov na furi :OK: :OK:

Sej men je tud rdeč OK, sam mal pretemna....sm videl enga Vulcana, bolj živo rdeče barve - zelo lep.

Ampk vseen, men je črn lepši...pa ne vem zakaj....kombinacija tvoje in moje barve bi bla pa fenomenalna....kkšni ognjeni plameni na rezervoarju :kva2: :kva2:

Še slikca mojga konjička....bodoč'ga seveda :OK: :

[attachmentid=90123]

lp

Živjo!

Kaj zdej si že dobil moped.Upam da se že veselo voziš okol ;)

LP Rok

Objavljeno

Ne še :( :BUA: :(

Po prvem maju...pravijo... :cry: :cry:

Če ne bo bom znoru...tko lepo vreme jaz pa za knjigami namest na motorju:headbang:

Zamuja 14 dni....ni še tako veliko ampak vseen..... :nono:

Itak pa se oglasim TAKOJ ko zvem da je prispel v logatec :grim

Objavljeno

:OK:

Upam, da ga dobiš že v četrtek.

Meni bo letos verjetno pado v vodo.... :headbang: :cry:

bi ga pa tak fejst mel!!!!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

No malo sem ti fauš, pa vseeno - naj ti lepo služi n nika ne pozabi da je tvoja varnost vedno na prvem mest. Ej, sicer pa to tako ali tako že veš.

Uživaj v vožnji in pridi kaj pogledat v MB.

Pozdrav v Logatec

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Ne še :( :BUA: :(

Po prvem maju...pravijo... :cry: :cry:

Kaj je zdaj? Kmalu bo že 1. julij, ti pa se nič ne oglasiš! Če ga še zdaj nimaš, pol so te pa pošteno nategnili.

Objavljeno
še eno vprašanje z moje strani glede VN 900 classic ...

ali se da odstranit zadnji sedez? mislim, ali je pod sedezem samo blatnik al so se kaksne druge zadeve?

Malo pozno, a vseeno. Lahko si brez zadnjega sedeža, spodaj je samo blatnik. Vendar ne z original sedežem, ali ga predelaš, ali pa kupiš nov solo sedež.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hej!

Ravno ta teden sem izvedel, da bodo drug teden na tržišče prišli chopperji oz. cruiserji Kawasaki VN 900 v črni in modri barvi modelsko leto 2008.

Zanima me ali kateri izmed vas vozi ali pa pozna to vrsto motorja in kako je z njim zadovoljen. Glede na primerjavo s Yamaho Drag Starom 650, Hondo Shadow 750 in tem Kawasakijem sem ugotovil nekatere prednosti ravno za slednjega: disk zavore spredaj in zadaj, jermen (namesto kardana, baje je cenejše in lažje vzdrževanje če ima jermen???), pa še za nekje 200€ je cenejši od ostalih dveh modelov. Čeprav meni eden ali drugi zgledajo skoraj isto.

Glede na to, da je september že praktično tu, pa se ukvarjam tudi z mislijo ali bi raje z nakupom počakal na spomlad, kot pa da si zdaj motor registriram do konca leta, pa ga bom lahko vozil le še kakšen mesec, mogoče dva če bo oktober lep.

Če kdo pozna ta motor in ima z njim dobre ali slabe izkušnje, mi naj javi. Hvala.

Objavljeno

Prej sem imel njegovega predhodnika,- VN800Classic. Izkušnje? Same pozitivne. Pogrešal sem le disk zadaj, in ploščadi za noge. To pa 900 ima serijsko. Plus direktni vbrizg, jermen namesto ''umazane'' verige,... Nasvet, če imaš denar, kupi. Sicer je na vzporednem testu med VN800Classic in Shadow 750, zmagala slednja za par točk... Ampak mnenja so deljena. Meni je Kawasaki lepši in boljši.

Objavljeno
Prej sem imel njegovega predhodnika,- VN800Classic. Izkušnje? Same pozitivne. Pogrešal sem le disk zadaj, in ploščadi za noge. To pa 900 ima serijsko. Plus direktni vbrizg, jermen namesto ''umazane'' verige,... Nasvet, če imaš denar, kupi. Sicer je na vzporednem testu med VN800Classic in Shadow 750, zmagala slednja za par točk... Ampak mnenja so deljena. Meni je Kawasaki lepši in boljši.

:photo: :whistle:

Objavljeno

Primerjalni test je bil v Motorradu leta 1998. Testirala pa je Monika Schultz. :hmm:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
V čem pa se razlikuje VN900 classic model 2008 od 2007 ? je boljši 2008?

dvomm da bo kaka razlika

prej bo dražji to pa tut to

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

Pa še dva hrvaška foruma, kjer je kar precej uporabnih informacij in osebnih izkušenj lastnikov. Tole je že nekaj, pojdi pod forum in podforum ''chopperji in tourerji'', so se precej razpisali v temi o VN900..

Pa še tukaj je ena stran, kjer piše kar precej stvari o tem.

Objavljeno

A gdo rabi Kawasaki VN 900 Vulcan Classic '06 - Service Manual?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
A gdo rabi Kawasaki VN 900 Vulcan Classic '06 - Service Manual?

Ja, se ti moram tudi tu zahvaliti za poslani Service manual. Prava zadeva, kjer sem našel že marsikaj uporabnega in koristnih nasvetov noter kar mrgoli.

Objavljeno
Ja, se ti moram tudi tu zahvaliti za poslani Service manual. Prava zadeva, kjer sem našel že marsikaj uporabnega in koristnih nasvetov noter kar mrgoli.

Ja me veseli sem vedel da bo nekomu prav prišla.Upam ,da bomeni tudi nekoč.

Moram se ti tudi jas zahvalit za super forum čoperistov.

Če te pot zanese kaj skozi ali proti Rogaški se pa oglasi tel.št. ti lahko pošlem na pm.

Objavljeno

Pozdravljeni, sem nov na tej strani, pred 2 dnevoma sem kupil motor kawasaki 900VN-res lep motor, mam pa eno vprasanje, je mozno da bi mi motor "pil" na 9/10 l na 100 km?? Z enim tankom ne nardim vec kot 200 km(slabih). Ve kdo kaj vec..

hvala vam

Objavljeno
Pozdravljeni, sem nov na tej strani, pred 2 dnevoma sem kupil motor kawasaki 900VN-res lep motor, mam pa eno vprasanje, je mozno da bi mi motor "pil" na 9/10 l na 100 km?? Z enim tankom ne nardim vec kot 200 km(slabih). Ve kdo kaj vec..

hvala vam

nebi smel pri normalni vožnji, razen če ga voziš divje (močna speljevanja, avtocesta in gas do konca,...) v tem primeru pa lahko pije še več in si definitivno falil z izbiro :whistle:

Objavljeno

Kot je na forumu o VN900 napisal motofrik:

"...da dopišem podatek o porabi: 14.8 litrov za 351 km. Kar ugodno, a ne? 4,2 lit/100km."

Kar pri 20 litrskem rezervoarju pomeni preko 450km.

Glede na to, da ima elektronski vbrizg bi poraba ne smela prekoračiti 5 litrov ob kolikor toliko zmerni vožnji. Torej nekaj ni v redu in raje preveri na servisu.

Objavljeno

hvala vam

To je nemogoče. Meni pije 4,2 litra na 100. Pa sva dva gor. Pojdi na chopper forum, smo se precej razpisali tudi o porabi 900 Classica...

Objavljeno

Nemara si ga pa v začetnem navdušenju občudoval, kako lepo laufa na mestu...

Čimprej se registriraj na čoper forumu.

Objavljeno

Ja nevem če, čist normalno...

aja pa se ena zanimivost, po 50 km, se mi je prizgala lucka za ojle, kao da ga je premalo...

SEm pogledal ospod pri "fudrasteru" pa mi ga res v one okencu manjka 5mm

Kar cudno vse skupaj ja...

bom sel kar na servis

Objavljeno

Se eno vprasanje, kje je mozno dobit naslonjalo za noge kawasaki 900vn classic??Delajo za ta motor serijsko, al si moram it h komu, da mi naredi posebaj??

hvala

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!