Pervy Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 ne vem kolk je ta anketa resnična pomoje vsi ..... ugasnt luč pa ata na mamo ..... 5min akcije se okrog obrnt pa zaspat :lol1: ne sodi po sebi in se ne čudi če se ti beležijo vpisi v to temo http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...2754&st=500 :devil: anja37 1
Perla Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 O, ženska rit, o rit dekleta! Okrogla rit, lepo grajena, z živo mejo kodrov omejena, kjer tvoja usta so vedno zaprta, a le če kdo nima drugačnega načrta. V vas, stisnjene, okrogle, ljubke riti, da mogel bi igro bolj dražestno dovršiti, velikokrat se vaš tovariš zaleti, poljubi vas, pa pokonci že stoji. Eustorg de Beaulieu Moja sladka mala skurbana Nora! Naredil sem, kot si mi naročila, prasička moja, in sem si ga ob branju tvojega pisma dvakrat vrgel na roko. Zelo me veseli, da ti je všeč, da te pofukajo v rit. Da, zdaj se spominjam noči, ko sem te toliko časa nategoval od zadaj. Moj tič je cele ure tičal v tebi, in te nabijal in nabijal noter in ven v tisto tvojo navzgor štrlečo rit. Na svojem trebuhu sem čutil tvoje prepotene ritnice in videl tvoj razvneti obraz in poblaznele oči. James Joyce Micka, ki z očmi me dražiš, z lic preženi rdečico, klinc moj hitro potolaži tvoje riti srbečico. Treba se je veseliti: dosti časa boš imela za spokornost in molitev. Z leti boš pač ovenela, tvoja pizda bo velika, da še mezga ne zamika. François Maynard [attachmentid=79633] a.pdf
Anubis Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 James Joyce François Maynard :worship: :yea1: :kva2:
Kruse Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 V glavnem, kaj mi je rekla.... Isto, k da bi sla srat! Ergo... Ne jebem vec pick u rit. Na (glavo) mi lahko pa itaq serje kdorkoli.... Mogoce mam pa samo premejhnega kurca? Pa bi bilo drugace, ce bi ji raztrgal rit? Ali pa samo nenadoma usel tja? BMK...Prepozno....Me ne zanima vec.... :)
DimmuMaid Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Sej občutek je itak odvisen od pripravljenosti, sproščenosti, zrajcanosti, mogoče kake igračke, lubrikata... Več je vsega, boljši bo občutek pri obeh :blush:
2win Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Sam v rit je treba kavsat, ker ni potrebno pol vozičkov za otroke kupovat. :naughty: :naughty:
xr800 Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 (popravljeno) Sam v rit je treba kavsat, ker ni potrebno pol vozičkov za otroke kupovat. :naughty: :naughty: batofkors.............. :trance_33_sleep: Popravljeno Marec 20, 2008. Popravil xr800
Sam dePihlja Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 (popravljeno) No no no... But(tock) is on the course :grim :yea2: Popravljeno Marec 20, 2008. Popravil Sam dePihlja
KeC Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 No no no... But is on the course :grim :yea2: Off-road-course :evilgrin:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Mlada zgodna žena na pregledu kod lekara: -Doktore, jako volim analni seks, jeli to normalno? -Jel' boli? -Ne. -Ako vam analni seks predstavlja užitak onda je to je sasvim normalno, samo molim obratite pažnju, da ne zatrudnite! -Pa kako, zar se od analnog seksa može zatrudnjeti?? -Pa naravno, odakle vi mislite, da dolaze Slovenci????
Senna Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 marsi kter bl paše ke u guzo k u pičaka :rolleyes: Tut rad ustrežem take želje(da nau pomote,ženske želje)
KeC Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Tudi v primeru, da ima ženska željo gledat, kako te kakšen dec od zadaj? :evilgrin:
no_name Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Al pa da si ga ona priveže pa akcija...
Roky Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 :blush: :devil: In kaj nej bi to pomenil? :D
jetman Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Sam v rit je treba kavsat, ker ni potrebno pol vozičkov za otroke kupovat. :naughty: :naughty: @2win očitno fuka stada, ko tele stare fuk teme iz naftalina vleče. :evilgrin:
vapotek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Mene pa zanima, kolko MS-ovk prakticira A2M? Neke raziskave so baje pokazale, da ma večina babnc to ful rada, oziroma si tega ful želi. Ghost_R1 in anja37 1 1
gregorius Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Mene pa zanima, kolko MS-ovk prakticira A2M? Neke raziskave so baje pokazale, da ma večina babnc to ful rada, oziroma si tega ful želi. neke druge raziskave pa da če ne f* se ti skisa :hmm:
Lencdo Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Veste kako se zdej baje sexa? 3-krat normalno pa enkrat v pizdo... :naughty: vsaj tko pravjo... Sploh pa zakaj bi ga rinu v gnoj, če je češplov kumpot 100-krat bolši!!! :yea1: p.s. je pa zanimiva izkušna :worship:
GRUNF Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ej,ko mi ga z ritnimi mišicami vkup stisne.....kaj si ti ja nor.... :blush: anja37 1
johnny21 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Pa da se ti še kej zatakne not a? Pol pa greš, ko mario proti UKC.
Rude Boy Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 praksa pravi tako: najprej normalno, potem pa v pičko !
volk Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Sem mel eno ko je hotla samo v buljo Sam moja slik guma ni za v blato :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se