anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 ti izjavi bosta šli v anale Primorke vemo zakaj živimo,sam vi ne vem... Pa dajta si ga med vrata,pa jst nrdim prepih pa bo vrhunec grepavl, maus, biker77 in 8 others 2 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 jOJ,JOJ,JOJ..... A te kaj boli? anja37, pajkica, Furioso in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Primorke vemo zakaj živimo,sam vi ne vem... Ne, midva pa tega res ne veva. A bi bila, prosim lepo, toliko dobra in naju podučila o radostih življenja? Furioso, ninjaxx in RockyBalboa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 A te kaj boli? ja me boli glava,kšne bedne govoriste tu guori.... ninjaxx, grepavl, domina in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Da mi je znat kolk ste stari,ki take klatite Verjetn ni dougo ko ste šli od mleka Alla, ninjaxx, klimbra in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Da mi je znat kolk ste stari,ki take klatite Verjetn ni dougo ko ste šli od mleka zakaj "faizer" in ne "jamaha"??? :unsure: vapotek, pajkica, ninjaxx in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Čuj , mene nea tu zraun mešaj... Kaj ne bo tebe mešau....Ben ti maš vsaj pametna leta,kot piše v tvojem priofilu... :grim Frantisek, ninjaxx, thumper in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Da mi je znat kolk ste stari,ki take klatite Verjetn ni dougo ko ste šli od mleka Jaz sem 34, Grunf pa tolk ko jaz X cca 2 Zakaj bi pa šel sploh od mleka? ga, od kar pomnim, vsako jutro spijem pol litra... GRUNF, anja37, RockyBalboa in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 zakaj "faizer" in ne "jamaha"??? :unsure: in kup podobnih vprašanj... Frantisek, anja37, Nagaya in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Kaj ne bo tebe mešau....Ben ti maš vsaj pametna leta,kot piše v tvojem priofilu... Čuj pipika, sn se že vstrašo, da nauš pogruntala, da smo tu sami stari prdci prisotni....no pa ti si že ven z ta rosnih, tak da mi ne bi smeli imeti skrivnosti... Dobro no, res vapeja po cigaretlne pošljem, samo duplo jih pa ne štejem....priznam pa da me malo jebe barva las grepavl, pajkica, Frantisek in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ben ti maš vsaj pametna leta,kot piše v tvojem priofilu... :grim A Grunfu je v bistvu ime Ben? Nagaya, GRUNF, RockyBalboa in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 priznam pa da me malo jebe barva las pa išijas, pa revma, pa sluh, pa oni švaba, kak se že imenuje... pajkica, Frantisek, GRUNF in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 zakaj "faizer" in ne "jamaha"??? :unsure: Nagaya kaj tebe sedaj matra.... klimbra, domina, ninjaxx in 9 others 3 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Nagaya kaj tebe sedaj matra.... po moje je zakompleksana, ker nima D košarice.....al pa kaj podobnega ImenitnaPriložnost, pajkica, ninjaxx in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Nagaya kaj tebe sedaj matra.... Mislim, da fazer..............pa mala pupika...ni pa nujno, da je ravno tak.... lahk jo matra tud biker RockyBalboa, drjack_dj, grepavl in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 pa išijas, pa revma, pa sluh, pa oni švaba, kak se že imenuje... Mama ti je išias... pajkica, RockyBalboa, ninjaxx in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 po moje je zakompleksana, ker nima D košarice.....al pa kaj podobnega Nea morš z zize pobegnit ha? Popkovino pretrgat mogoče? Ojdipov kompleks, maybe? grepavl, RockyBalboa, pajkica in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Mama ti je išias... bolje išias, kot sivi las... Nagaya, RockyBalboa, pajkica in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 ti izjavi bosta šli v anale A misliš??.... bolje išias, kot sivi las... Sivi las, jebe vas... pajkica, grepavl, ninjaxx in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ojdipov kompleks, maybe? Ma kurc, s tem še gre nekak živet. Mene bolj skrbi tvoja varianta elektrinega... ninjaxx, pajkica in RockyBalboa 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Sivi las, jebe vas... Ti se kr tolaži. Je pa res, da ma tut svoje prednosti. Naprimer, na avtobusu ti nikoli ni treba stat... ninjaxx, pajkica, Frantisek in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ma kurc, s tem še gre nekak živet. Mene bolj skrbi tvoja varianta elektrinega... A si se preveč v jezeru gledal, zaj maš pa malo probleme sam s sabo, ha?? Squawk, RockyBalboa, vuk76 in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Ti se kr tolaži. Je pa res, da ma tut svoje prednosti. Naprimer, na avtobusu ti nikoli ni treba stat... Točno. Pa kaka mladenka me tud pod roko prime, pa me prek ceste pele....od tod do gsm številke pa ni več daleč.... vuk76, Frantisek, RockyBalboa in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 A si se preveč v jezeru gledal, zaj maš pa malo probleme sam s sabo, ha?? Če sem pa jaz edini, ki si upam probleme delat! Čuj, morš pa priznat, da je zanimivo, kam vse se pride zaradi navadnega fuka... pajkica, Squawk, GRUNF in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 od tod do gsm številke pa ni več daleč če se le ne bi tak pajtlal, da je niti vtipkat ne moreš... motogp1999, pajkica, klimbra in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se