anja37 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Če oz. ko se srečama, boš rekla sama... Kšna štala je ratala iz tega pogovora.... Kot da smo neandertalci motogp1999, Alpinist, RockyBalboa in 16 others 3 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Kšna štala je ratala iz tega pogovora.... Kot da smo neandertalci Res je....zdaj si pa že v riti.... RockyBalboa, remsak, Squawk in 9 others 8 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Res je....zdaj si pa že v riti.... ja na riti sedim :naughty: pa če ste zakompleksani 100 na uro Kramp, Squawk, FrancKarnjo in 14 others 2 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 ja na riti sedim pa če ste zakompleksani 100 na uro Ti to tak malo virtualno?? Nas poznaš, mende?? ninjaxx, Alla, RockyBalboa in 8 others 7 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 (popravljeno) ja na riti sedim :naughty: pa če ste zakompleksani 100 na uro Anja.....oprost.......ampak, res me malček skrbi zate. Na trenutke se sprašujem........al si poročena ( živiš v skupnosti ) s totalno nedomišlijskim in nesposobnim decom.......al si se pred meseci ločila. Drugače si nekako ne znam predstavljati......da.....kakor pravijo simpatična deklina.........kot zadnjo možnost išče tipa, ki ji bo razširil anus.....preko interneta. Sorry.......malček me skrbi zate! Popravljeno Oktober 23, 2009. Popravil klimbra Nagaya, Furioso, riderrgirl in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 pa če ste zakompleksani 100 na uro Za ostale ne vem, ampak jaz sem pa vsaj 180, ne samo 100... ninjaxx, remsak, Squawk in 9 others 8 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Ti to tak malo virtualno?? Nas poznaš, mende?? saj nisem nič zamudila.... Alpinist, RockyBalboa, Frantisek in 13 others 2 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Anja.....oprost.......ampak, res me malček skrbi zate. Na trenutke se sprašujem........al si poročena ( živiš v skupnosti ) s totalno nedomišlijskim in nesposobnim decom.......al si se pred meseci ločila. Drugače si nekako ne znam predstavljati......da.....kakor pravijo simpatična deklina.........kot zadnjo možnost išče tipa, ki ji bo razširil anus.....preko interneta. Sorry.......malček me skrbi zate! ne rabvi te skrbet za mene,znam sama poskrbet.....naj te ne skrbi :lol: kaj se pa limaš na take teme,če si tolk pameten itd.... :lol: Alla, Furioso, xceno in 15 others 3 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 mogoče je speleolog ga zanima nova...tvorba anja37, ninjaxx in remsak 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 mogoče je speleolog ga zanima nova...tvorba Opa dobra.....speleolog se vzpenja iz anjine jame FrancKarnjo, Furioso, Frantisek in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Opa dobra.....speleolog se vzpenja iz anjine jame Kaj je zdejs tabo,hahaha Ni jama je...Kaj bi šje blu,pa da jo vidš,te kap,hahaha Kaj pa k bi povedau-pokazau kulk je tuj petelin,pa puole ti o muoji jami.... Alpinist, Squawk, grepavl in 13 others 3 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kaj je zdejs tabo,hahaha Ni jama je...Kaj bi šje blu,pa da jo vidš,te kap,hahaha Kaj pa k bi povedau-pokazau kulk je tuj petelin,pa puole ti o muoji jami.... In bi mi še prevedla to, kar trosiš naokoli?? FrancKarnjo, Furioso, grepavl in 11 others 7 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 In bi mi še prevedla to, kar trosiš naokoli?? Ma kaj nej ti povem,ker nebi tendu,če bi pokazala lahko da... Kaj pa misliš da trosim na okrog.....Lahko pa da mam kaj trosuit,pa ti??? grepavl, Frantisek, Alpinist in 14 others 4 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Te pere in to vredi pere, ha?? RockyBalboa, ninjaxx, Alpinist in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Te pere in to vredi pere, ha?? a ja,misliš da ja.... Furioso, grepavl, Alpinist in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 A povabi kteri še mene poleg? Bi mi počasi spet pasalo kako kolektivno jebanje... FrancKarnjo, Alla, Squawk in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 A povabi kteri še mene poleg? Bi mi počasi spet pasalo kako kolektivno jebanje... e najbolje da se sam povabiš,bo bolj izzivalno. pa jebi vse vprek,seveda če ti bo ratal??? FrancKarnjo, thumper, Alla in 16 others 6 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Anja, Anja......teb lahko samo še bog pomaga! :evilgrin: GRUNF, xceno, remsak in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 e najbolje da se sam povabiš,bo bolj izzivalno. Sem se, včasih, zadnje cajte pa nič kaj več... pa jebi vse vprek,seveda če ti bo ratal??? Po pravici povedano, mi kr dobro ratuje...kak dan jebanje celo forwardiram. Anja, Anja......teb lahko samo še bog pomaga! :evilgrin: In ti si mi neki komunist!!! remsak, Furioso, Alpinist in 10 others 8 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Sem se, včasih, zadnje cajte pa nič kaj več... Po pravici povedano, mi kr dobro ratuje...kak dan jebanje celo forwardiram. In ti si mi neki komunist!!! kolk ste me skritizirali sedaj..... jst tolk za nč,vi pa pametni 100 na uro,jao....res drži uni pregovor svašta pička rodi,samo para neče FrancKarnjo, motogp1999, RockyBalboa in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 kolk ste me skritizirali sedaj..... jst tolk za nč,vi pa pametni 100 na uro,jao....res drži uni pregovor svašta pička rodi,samo para neče Evo ti žajfe...pa si malo usteca poplakni.... remsak, Nagaya, pajkica in 13 others 8 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Evo ti žajfe...pa si malo usteca poplakni.... ma hvala,ne maram žajfe :unsure: tekoče milo.. remsak, domina, pajkica in 12 others 4 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 ma hvala,ne maram žajfe tekoče milo.. Uf, kak si me zabila.....ma ok, sam da se umivaš pa je vse lažje grepavl, remsak, klimbra in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Uf, kak si me zabila.....ma ok, sam da se umivaš pa je vse lažje me veseli,ti pa maš tšne izpade da....ma ben vsak ma svoje veselje.. RockyBalboa, Furioso, remsak in 13 others 4 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Uf, kak si me zabila.....ma ok, sam da se umivaš pa je vse lažje Jap....prav imaš.....važn, da se umiva.......pol ti tut med cunilingusom.....ne postane takoj slabo. Bljak......a si predstavljaš po gobcu valat crknjeno, teden dni staro ribo......bljak, bljak Anja.....kar umivaj se.....nikol ne veš.....morda pa bo danes tvoj srečen dan.......če pa spet ne......jebat ga, leto, dve.......skos moraš biti pripravljena. Morda se te še Vapo usmili........če ga boš lepo prosila :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: anja37, Nagaya, remsak in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se