GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Jap....prav imaš.....važn, da se umiva.......pol ti tut med cunilingusom.....ne postane takoj slabo. Bljak......a si predstavljaš po gobcu valat crknjeno, teden dni staro ribo......bljak, bljak Anja.....kar umivaj se.....nikol ne veš.....morda pa bo danes tvoj srečen dan.......če pa spet ne......jebat ga, leto, dve.......skos moraš biti pripravljena. Morda se te še Vapo usmili........če ga boš lepo prosila :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Si vido....je blo tebe tud strah :naughty: . Veš kak sem zdaj pomirjen :closedeyes: ....Stari nea me straši s staro ribo.... :evilgrin: Kramp, klimbra, grepavl in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 kako sta vidva faj,da se vama celi svet klanja...klimba ti si sigurno tipo klošarja,po pisanju te tko ocenjujem sam beri kaj in kako pišeše,pa se ne smej samemu sebi :evilgrin: grumf tebi pa brez veze kaj didajat,ker postajaš počasi njemu podoben,tko da.... vem da na sveu je vseh vrst ljudi,sam vi pa ste prav neko posebno pleme za..... motogp1999, Alla, Kramp in 9 others 2 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 anja, povej nam kaj o sebi radi bi te spoznali, ker se nam zdiš zanimiva Miha27, Alla, anja37 in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 Hm.....zanimiva? Naravnim katastrofam se jaz raje na široko ognem. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 Hm.....zanimiva? Naravnim katastrofam se jaz raje na široko ognem. :trance_33_sleep: zato greš vedno tolk okol pa hitr mim mene? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 anja, povej nam kaj o sebi radi bi te spoznali, ker se nam zdiš zanimiva Radi te imamo anja :evilgrin: Hm.....zanimiva? Naravnim katastrofam se jaz raje na široko ognem. :trance_33_sleep: Klinc nekak morm preživet cajt do smučarske sezone... :naughty: anja37, xceno, Kramp in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 zato greš vedno tolk okol pa hitr mim mene? Ne, to sam zarad tvoje. Se nje bolj bojim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 lej glejte, ja. da ne bo kdo po stopnicah padel urssa, domina, anja37 in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 kako sta vidva faj,da se vama celi svet klanja...klimba ti si sigurno tipo klošarja,po pisanju te tko ocenjujem sam beri kaj in kako pišeše,pa se ne smej samemu sebi :evilgrin: Uze vrag šalu. Anja......Anja, res me skrbi zate. :evilgrin: Kramp, anja37, SCORPIONS in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 kako sta vidva faj,da se vama celi svet klanja...klimba ti si sigurno tipo klošarja,po pisanju te tko ocenjujem sam beri kaj in kako pišeše,pa se ne smej samemu sebi :evilgrin: grumf tebi pa brez veze kaj didajat,ker postajaš počasi njemu podoben,tko da.... vem da na sveu je vseh vrst ljudi,sam vi pa ste prav neko posebno pleme za..... samo je pa klimbra simpatičen klošar in kaj že imajo tvoji problemi z analo razen da si očitno "full of shit"???? Kramp, anja37, SCORPIONS in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 kako sta vidva faj,da se vama celi svet klanja...klimba ti si sigurno tipo klošarja,po pisanju te tko ocenjujem sam beri kaj in kako pišeše,pa se ne smej samemu sebi :evilgrin: grumf tebi pa brez veze kaj didajat,ker postajaš počasi njemu podoben,tko da.... vem da na sveu je vseh vrst ljudi,sam vi pa ste prav neko posebno pleme za..... Svetovna prvakinja KONSTANTNIH slovničnih napak..Ben anja, svetovna prvakinja brez konkurencew xceno, Nagaya, Kramp in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Svetovna prvakinja KONSTANTNIH slovničnih napak..Ben anja, svetovna prvakinja brez konkurencew Pa ti ki si tolk pametnejši od mene,popravljaj za mano... :trance_33_sleep: Pa lahko da se bom kaj dobrega naučla od tebe... Ben vsaj v nečen da sem dobra...Ne se sekirat srce,boš prehitru star in osivel,kot si.... pajkica, halls, Kramp in 11 others 3 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 anja, povej nam kaj o sebi radi bi te spoznali, ker se nam zdiš zanimiva Ne se sekirat,če me ne poznaš,saj ne bom jokala in se..... Prvo poskrb za sebe,polje pa.... ČE TE PA KAJ ZANIMA O MENI-VPRAŠ,saj ne jem in ne ...... xceno, Furioso, RockyBalboa in 12 others 3 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Hm.....zanimiva? Naravnim katastrofam se jaz raje na široko ognem. :trance_33_sleep: Se strinjam z tabo,se treba kr na šroko izognit,čene so lahko hude posledice-verjemi sem probala.... :trance_33_sleep: pajkica, domina, Furioso in 13 others 4 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ne se sekirat,če me ne poznaš,saj ne bom jokala in se..... Prvo poskrb za sebe,polje pa.... ČE TE PA KAJ ZANIMA O MENI-VPRAŠ,saj ne jem in ne ...... za začetek lahko poveš, zakaj si tako huda? Alla, GRUNF, kevin34 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 samo je pa klimbra simpatičen klošar in kaj že imajo tvoji problemi z analo razen da si očitno "full of shit"???? Zakaj bin jst mela probleme-POVEJ!!!! A je to portal o ljubezni in je odprto na to temo več tem.... In akaj narobe,če sem jst vprašala o grupnem itd...??? NO POVEJ ZAKJA BI MELA JST PROBLEME ZATO Z SEXOM ITD???? Alla, vuk76, GRUNF in 12 others 4 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 (popravljeno) Anja.....a ti lahko svetujem enga dobrga psihiatra.....pa sex terapevta?????? Mislm......pa ti si eksmplerični primer človeka, ki to potrebuje v maksimalnih količinah!!! Res se mi smiliš! Ampak, ker sem dobr človeček.....ti nudim svoje rame, pa da se vsaj tam počutiš neogroženo.......če te že v real lifu vse tako hudo matra. Punčka.....pazi nase.....hudo me skrbi zate!!! P.S.....vem, da se sliš čist mim......ampak......taki ljudje hitro postanejo suicidni! Popravljeno November 12, 2009. Popravil klimbra halls, anja37, GRUNF in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 za začetek lahko poveš, zakaj si tako huda? Ma se motiš,če misliš da sem jezna na koga al na tebe-SAJ TE NE POZNAM.... Pač povem-napišem svoje,upam da ni nč narube z tem-kaj praviš.... grepavl, SCORPIONS, xceno in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Pa ti ki si tolk pametnejši od mene,popravljaj za mano... Pa lahko da se bom kaj dobrega naučla od tebe... Ben vsaj v nečen da sem dobra...Ne se sekirat srce,boš prehitru star in osivel,kot si.... Čuj, jaz ja nisn star .....aja, pa farbam se...kaj češ kriza srednjih let ...niti slučajno nimam namena kaj popravljat za tabo....kaj je zajebano, je zajebano.... riderrgirl, Furioso, vuk76 in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ma se motiš,če misliš da sem jezna na koga al na tebe-SAJ TE NE POZNAM.... Pač povem-napišem svoje,upam da ni nč narube z tem-kaj praviš.... če nisi huda, zakaj pa potem tako hudo pišeš? pajkica, anja37, vuk76 in 6 others 2 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Anja.....a ti lahko svetujem enga dobrga psihiatra.....pa sex terapevta?????? Mislm......pa ti si eksmplerični primer človeka, ki to potrebuje v maksimalnih količinah!!! Res se mi smiliš! Ampak, ker sem dobr človeček.....ti nudim svoje rame, pa da se vsaj tam počutiš neogroženo.......če te že v real lifu vse tako hudo matra. Punčka.....pazi nase.....hudo me skrbi zate!!! P.S.....vem, da se sliš čist mim......ampak......taki ljudje hitro postanejo suicidni! Kaj si sedaj psihiater ,al sex terapeutda ,davidm če se splača sploh se te....... RockyBalboa, vuk76, motogp1999 in 9 others 4 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 če nisi huda, zakaj pa potem tako hudo pišeš? Ma kaj hudi pišem??'''''' Furioso, pajkica, ninjaxx in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Kaj si sedaj psihiater ,al sex terapeut-da ,da-vidm če se splača sploh se te.......???? kaj naj bi to pomenilo????? Draga moja.....najprej sem se potrudil, da popravim tvoje slovnične napake. Kot drugo.........nisem ne eno ne drugo.......pač pa poznam nekoga, ki se s tem ukvarja......in njega sem ti želel priporočiti. Anja, Anja........smej se.....ali pa ne......ampak, res me skrbi zate! Ma kaj hudO pišem??'''''' SCORPIONS, GRUNF, vuk76 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 ...saj ne bom jokala ..... Pravilno. Če bo pa le prehudo, imaš tu robčke. bajkr88, Furioso, SCORPIONS in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jebemomast.... Ampak tale analna tema pa kar dober laufa!! SCORPIONS, Furioso in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se