pajkica Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Svetovna prvakinja KONSTANTNIH slovničnih napak..Ben anja, svetovna prvakinja brez konkurencew ma odkar je štajerščina pršla u šole, je menda ja tud primorščina dovolena... če pa maš mrzle prste, se pa zgodi tud kaka napaka Furioso, spuzva, GRUNF in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ma odkar je štajerščina pršla u šole, je menda ja tud primorščina dovolena... če pa maš mrzle prste, se pa zgodi tud kaka napaka Čuj :naughty: ...poudarek je bil na KONSTANTNIH napakah, al tebi tujke delajo težave?? RockyBalboa, SCORPIONS, xceno in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Čuj :naughty: ...poudarek je bil na KONSTANTNIH napakah, al tebi tujke delajo težave?? ne čujem sam kake traparije preberem in kje tuki kaka tujka? od kdaj je primorščina jezik tujcev? mal manj bod pikolovski, pa ti bo lažje če ti pa gre kdo ke nekam, se pa z njim zmeni osebno, ne takole, na forumu .... Furioso, RockyBalboa, xceno in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Čuj :naughty: ...poudarek je bil na KONSTANTNIH napakah, al tebi tujke delajo težave?? Čuj, kaj ma pa Konstantin s fukom? Dobro no, saj verjetno ga je on tut kdaj namočo, ampak se mi vseeno zdi, da bi bolj v temo o naši cerkvi spadal... Furioso, RockyBalboa, SCORPIONS in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 če ti pa gre kdo ke nekam, se pa z njim zmeni osebno, ne takole, na forumu .... Jaz bi se s tabo tut raje tak zmenil...saj veš, popek na popek, ampak pač, kot sama vidiš, ne uspe vedno. SCORPIONS, pajkica, Furioso in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ne čujem sam kake traparije preberem in kje tuki kaka tujka? od kdaj je primorščina jezik tujcev? mal manj bod pikolovski, pa ti bo lažje če ti pa gre kdo ke nekam, se pa z njim zmeni osebno, ne takole, na forumu .... To je tvoj problem, če ne čuješ.....primorščina ni jezika tujcev, če je kolikor toliko OK napisana...... Btw ni potrebe, da si še odvetnik nekomu, saj ma dovolj dolg jezik, da se sama brani..... Furioso, RockyBalboa, grepavl in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Čuj, kaj ma pa Konstantin s fukom? Dobro no, saj verjetno ga je on tut kdaj namočo, ampak se mi vseeno zdi, da bi bolj v temo o naši cerkvi spadal... Čuj nea ga še ti seri.....pa že enkrat za pir daj, šuft.... SCORPIONS, grepavl, vuk76 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 To je tvoj problem, če ne čuješ.....primorščina ni jezika tujcev, če je kolikor toliko OK napisana...... Btw ni potrebe, da si še odvetnik nekomu, saj ma dovolj dolg jezik, da se sama brani..... ni potrebe da koga branim.....sem predraga enako velja za štajerščino, če je kokr tolk razmljivo in OK napisana RockyBalboa, soncnca, grepavl in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Jaz bi se s tabo tut raje tak zmenil...saj veš, popek na popek, ampak pač, kot sama vidiš, ne uspe vedno. tale tema ni o popek na popek, to se morš drugam zmant k tam koker jaz poznam ni anale....mislim na popku Čuj nea ga še ti seri.....pa že enkrat za pir daj, šuft.... pa ti dej da ne sereš SCORPIONS, RockyBalboa, grepavl in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Čuj nea ga še ti seri.....pa že enkrat za pir daj, šuft.... Ok, danes, ampak se še slišima, ker me zna nekaj "zmotit"... Aja, pa da ne bom čisto mimo...hrbta ti ne bom obračal!!! Furioso, Nagaya, pajkica in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 k tam koker jaz poznam ni anale....mislim na popku Je je, ampak ti pač pojma nimaš. RockyBalboa, Furioso, SCORPIONS in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Je je, ampak ti pač pojma nimaš. jebiga, verjetn so me spustl k so lukne delal :blink: spuzva, soncnca, grepavl in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Ok, danes, ampak se še slišima, ker me zna nekaj "zmotit"... Aja, pa da ne bom čisto mimo...hrbta ti ne bom obračal!!! Maaaaarššš.... grepavl, pajkica, SCORPIONS in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 tale tema ni o popek na popek, to se morš drugam zmant k tam koker jaz poznam ni anale....mislim na popku pa ti dej da ne sereš Če pa vapo neče pira plačat.....te pač moram malo offtopičarit, kaj češ zdaj.....Lahko pa ti kaki pir plačaš ob priliki.... grepavl, Furioso, SCORPIONS in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Če pa vapo neče pira plačat.....te pač moram malo offtopičarit, kaj češ zdaj.....Lahko pa ti kaki pir plačaš ob priliki.... men ponavad drugi pir plačajo :naughty: ob priliki seveda SCORPIONS, spuzva, RockyBalboa in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 men ponavad drugi pir plačajo ob priliki seveda Klinc, vse je enkrat prvič anja37, grepavl, vuk76 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 men ponavad drugi pir plačajo Meni tudi, meni tudi!!! SCORPIONS, RockyBalboa, Furioso in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Klinc, vse je enkrat prvič kdaj kdaj pa ne tošl doma puzabt Meni tudi, meni tudi!!! a ti tud zmer brez dnara okol hodš soncnca, Furioso, xceno in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 kdaj kdaj pa ne tošl doma puzabt a ti tud zmer brez dnara okol hodš Jebi ga...taka pač sma..... SCORPIONS, anja37, vuk76 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 a ti tud zmer brez dnara okol hodš 150€ na uro, dvakrat dnevno, 30 dni na mesec, evo, pa gre skoraj cela plača za babe. anja37, Nagaya, xceno in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 150€ na uro, dvakrat dnevno, 30 dni na mesec, evo, pa gre skoraj cela plača za babe. a tolk so ratale drage čistačice Jebi ga...taka pač sma..... še dobr da dajo tud kej na puf :naughty: SCORPIONS, anja37, Furioso in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 (K)analni spolni odnos... Dons sem normo izpolnu in pajkico ujel! Zdej se pa pospravljam v ilegalo.... :grim pajkica, anja37, Nagaya in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 (K)analni spolni odnos... Dons sem normo izpolnu in pajkico ujel! Zdej se pa pospravljam v ilegalo.... :grim pustila sm ti da me ujameš, zdej si pa kufe dolžn pa bejž mau delat :naughty: spuzva, xceno, anja37 in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 pustila sm ti da me ujameš, zdej si pa kufe dolžn pa bejž mau delat :naughty: Saj paše včasih da te nekdo mal lovi,je bolj..... .) pajkica, Majesty, xceno in 10 others 5 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ...bolj kaj..... švicnato ?! :evilgrin: Alla, pajkica, halls in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se