exaGee Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Tema namenjena le moškim. In to pravim bajkerjem, tistim v usnju :naughty::fredy: thumper, halls, xceno in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 14, 2009 Deli Objavljeno November 14, 2009 Tema namenjena le moškim. In to pravim bajkerjem, tistim v usnju :naughty::fredy: In? Si ti tud prišo malo svojo nastavit :naughty: Furioso, RockyBalboa, vuk76 in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exaGee Objavljeno November 14, 2009 Deli Objavljeno November 14, 2009 In? Si ti tud prišo malo svojo nastavit :naughty: Jap, tud jaz bi rad občutil kok to zgleda GRUNF, Nagaya, halls in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Jap, tud jaz bi rad občutil kok to zgleda Ti sam vn na zrak z njo,saj grumf in vapotek že na odskočni dski,sam za.... Alla, xceno, Nagaya in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exaGee Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Ti sam vn na zrak z njo,saj grumf in vapotek že na odskočni dski,sam za.... Info iz prve roke GRUNF in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 17, 2009 Deli Objavljeno November 17, 2009 Ti sam vn na zrak z njo,saj grumf in vapotek že na odskočni dski,sam za.... Ti, a humor se mora risat, al se lahko bere? grepavl, Kramp, halls in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 Ti sam vn na zrak z njo,saj grumf in vapotek že na odskočni dski,sam za.... Ti se kar zajebavaj, ampak kurc, jaz bi te še vedno nažgal... xceno, pajkica, Kramp in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 Ti se kar zajebavaj, ampak kurc, jaz bi te še vedno nažgal... Ti kr nažigaj,sam da se ti kaj ne vžge,pole bo hudič,prej ne...... SCORPIONS, RockyBalboa, Kramp in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 (popravljeno) Anja Anja......glede na to......koliko kuriš tele naše maratonce........se resno sprešujem, kje je problem. Ampak, kolikor poznam njih......verjetno v tebi. Pa dej no........naj te enkrat opedenajo.....pa boš vsaj en teden srečna...........oni pa verjetno malo manj, saj predvidevam, da bodo vsakodnevno deležni telefonskega nadlegovanja s prošnjami za ŠEEEEEEEEEEE!!!!! Anja, Anja........čedalje bolj me skrbi zate!!!! Popravljeno November 18, 2009. Popravil klimbra Kramp, anja37, Nagaya in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 (popravljeno) Anja Anja......glede na to......koliko kuriš tele naše maratonce........se resno sprešujem, kje je problem. Ampak, kolikor poznam njih......verjetno v tebi. Pa dej no........naj te enkrat opedenajo.....pa boš vsaj en teden srečna...........oni pa verjetno malo manj, saj predvidevam, da bodo vsakodnevno deležni telefonskega nadlegovanja s prošnjami za ŠEEEEEEEEEEE!!!!! Anja, Anja........čedalje bolj me skrbi zate!!!! Že tečemo častni krog.... Popravljeno November 18, 2009. Popravil GRUNF RockyBalboa, Nagaya, SCORPIONS in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 Že tečemo častni krog.... Ti sam teči,enkrat ja buš pršu na cilj... hilton, pajkica, RockyBalboa in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 18, 2009 Deli Objavljeno November 18, 2009 Ti sam teči,enkrat ja buš pršu na cilj... Anja ljubica...za določene stvari moraš imet kaj v glavi...ne je imet samo za frizuro.... :wacko: :blink: Alla, Nagaya, anja37 in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Anja ljubica...za določene stvari moraš imet kaj v glavi...ne je imet samo za frizuro.... :wacko: :blink: V glavi že neki mam,čene nebo mela to kr mam.....Na frizuro pa ne dam kaj dost,ker sem že tko in tko lepa.... Alla, RockyBalboa, halls in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 V glavi že neki mam,čene nebo mela to kr mam.....Na frizuro pa ne dam kaj dost,ker sem že tko in tko lepa.... No ja, tud lepe po srcu morjo bit....s tem se pa strinjam... grepavl, anja37, hilton in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 No ja, tud lepe po srcu morjo bit....s tem se pa strinjam... Po srcu pa da nit ne govorim....Če nimaš sebe rad,tud druzga ne boš meu.... RockyBalboa, pajkica, halls in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Če nimaš sebe rad,tud druzga ne boš meu.... Kaj pa jaz, ko mam sebe ful rad, druge pa samo izkoriščam? anja37, Alla, RockyBalboa in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Kaj pa jaz, ko mam sebe ful rad, druge pa samo izkoriščam? To tvoj problem,se ne obremenjujem .... :trance_33_sleep: halls, Alla, grepavl in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 To tvoj problem,se ne obremenjujem .... :trance_33_sleep: Ne no taka bit. Priznam, da sem malo pretiraval... Tebe mam tut še malo rad. Nagaya, anja37, RockyBalboa in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 To tvoj problem,se ne obremenjujem .... Ti si izgleda full"lepa" po srcu..... ma ne se bat anja....take pri nama nea grejo skozi....jebi ga sma pač bol esteta in vizuelna tipa.... pajkica, anja37, hilton in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2009 Deli Objavljeno November 19, 2009 Ti si izgleda full"lepa" po srcu..... ma ne se bat anja....take pri nama nea grejo skozi....jebi ga sma pač bol esteta in vizuelna tipa.... saj zato se pa z mano družita, da je vsaj nekdo v družbi lep riderrgirl, GRUNF, vuk76 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 saj zato se pa z mano družita, da je vsaj nekdo v družbi lep Ja saj, tak ko nekteri dedi hodijo z mini cucki al pa dojenčki v park in tak šmekajo mimoidoče deklice, tak midva hodima s tabo na pir, da nama ga zastonj točijo. Upam, da zdaj ne boš razočaran, ampak to ni zaradi tega, ker bi bil tak lep, ampak se jim midva smilima... Furioso, RockyBalboa, hilton in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Ja saj, tak ko nekteri dedi hodijo z mini cucki al pa dojenčki v park in tak šmekajo mimoidoče deklice, tak midva hodima s tabo na pir, da nama ga zastonj točijo. Upam, da zdaj ne boš razočaran, ampak to ni zaradi tega, ker bi bil tak lep, ampak se jim midva smilima... pozabil si napisat da nekateri vozite pičkaste avte, pomojem je ta tema von hinten sex( ena velika varka) saj veš na kaj namigujem anja37 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 pozabil si napisat da nekateri vozite pičkaste avte Med pičkastimi in ultrapičkohvatnimi avtomobili je ogromna razlika. Saj veš kaj mislim... RockyBalboa, anja37 in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Med pičkastimi in ultrapičkohvatnimi avtomobili je ogromna razlika. Saj veš kaj mislim... samo problem je, da v ta tvoj ultrapičkohvatni avto ne spraviš več kot 1 pičke razen če si thuleja na streho zmontiraš( samo ne delajo tak malih ) priklopa pa tuji nimaš tak da anja37 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 samo problem je, da v ta tvoj ultrapičkohvatni avto ne spraviš več kot 1 pičke Sicer ne vem čist točno kake so tebi všeč, da jih ne bi not spravil, ampak jaz prebuckastih nimam rad. Take ki jih imam, pa spravim 3 not...preverjeno. RockyBalboa, xceno, Furioso in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se