GRUNF Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Sicer ne vem čist točno kake so tebi všeč, da jih ne bi not spravil, ampak jaz prebuckastih nimam rad. Take ki jih imam, pa spravim 3 not...preverjeno. A zdaj liliputanke fukaš? Nisn vedo Furioso, RockyBalboa, SCORPIONS in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 A zdaj liliputanke fukaš? Nisn vedo nic kafe pir? al se nimata malce SCORPIONS, anja37 in halls 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 A zdaj liliputanke fukaš? Nisn vedo Jaz se vsaj ne rabim z bmw-jem kurčit, da bi me ktera pogledala.....pa še to zlo redko. SCORPIONS, halls, anja37 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 nic kafe pir? al se nimata malce Midva z Grunfom se dobima okol pol dveh na piru. Zaj me ne držat za točn cajt, ker čist odvisno, kak hitro bom fertik z eno "zadevo"... :naughty: Razn če me bota z Grunfom počakala, ker njega pač tovrstne "zadeve" ne zanimajo več, oziroma se tolaži da ne, čeprav je resnica druga... anja37, Furioso, hilton in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Midva z Grunfom se dobima okol pol dveh na piru. Zaj me ne držat za točn cajt, ker čist odvisno, kak hitro bom fertik z eno "zadevo"... Razn če me bota z Grunfom počakala, ker njega pač tovrstne "zadeve" ne zanimajo več, oziroma se tolaži da ne, čeprav je resnica druga... Maaaarš svija.... hilton, anja37, grepavl in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 ja sej če ni druzga je pa tud per dobr za u rt tlačt :naughty: halls, spuzva, SCORPIONS in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 (popravljeno) V glavi že neki mam,čene nebo mela to kr mam.....Na frizuro pa ne dam kaj dost,ker sem že tko in tko lepa.... Res je, preverjeno in dokumentirano: Rokavic se žal ne vidi. Popravljeno November 20, 2009. Popravil Kramp halls, anja37 in xceno 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 ja sej če ni druzga je pa tud per dobr za u rt tlačt :naughty: A ti to iz lastnih izkušenj?:naughty: anja37, grepavl in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 A ti to iz lastnih izkušenj?:naughty: jaz mam rajš no-alko grepavl, anja37, RockyBalboa in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 jaz mam rajš no-alko Sam da je flaša a ne?:evilgrin: Furioso, grepavl, xceno in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Sam da je flaša a ne?:evilgrin: Ne morem verjet, s kak malim so ene zadovoljne... Kramp, anja37, RockyBalboa in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Res je, preverjeno in dokumentirano: Rokavic se žal ne vidi. Ma kaj si hotu z tem povedat Al maš ti tašno željo,ja saj so kurbe,pa poklič na 090... Nagaya, RockyBalboa, pajkica in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Ma kaj si hotu z tem povedat Al maš ti tašno željo,ja saj so kurbe,pa poklič na 090... Mogoče je pa hotel tvojo G točko pri mandlih stimulirat.... SCORPIONS, halls, Kramp in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Mogoče je pa hotel tvojo G točko pri mandlih stimulirat.... Kr tebi naj-nastavi... RockyBalboa, GRUNF, grepavl in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 He, he, he :naughty: halls, hilton, RockyBalboa in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Mogoče je pa hotel tvojo G točko pri mandlih stimulirat.... Dvomim. Gospod Kramp je sicer dobričina, vseeno pa upošteva določene kriterije GRUNF, Alla, SCORPIONS in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Ma kaj si hotu z tem povedat Al maš ti tašno željo,ja saj so kurbe,pa poklič na 090... Ma ene pa znajo ni kej svaka ćast anja37, Alla, Nagaya in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Ne morem verjet, s kak malim so ene zadovoljne... Mal si iz konteksta padu....:whistle:B)morš pajkico vprašat... GRUNF, xceno, pajkica in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 20, 2009 Deli Objavljeno November 20, 2009 Dvomim. Gospod Kramp je sicer dobričina, vseeno pa upošteva določene kriterije Mah, saj ji hočem že cel mesec dopovedat.....kaj čemo...blont ostane blont, pa če tudi se pofarba.... :zzz: halls, hilton, xceno in 10 others 7 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 21, 2009 Deli Objavljeno November 21, 2009 Mal si iz konteksta padu....:whistle:B)morš pajkico vprašat... :unsure: jaz ne pijem piva .... mam rajš sok iz tavelke flaše halls, SCORPIONS, Furioso in 11 others 8 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno November 21, 2009 Deli Objavljeno November 21, 2009 (popravljeno) Ne morem verjet, s kak malim so ene zadovoljne... Mogoče pa razmišljajo o tem, da če z malim niso zadovoljne potem tudi velikega vredne niso Popravljeno November 21, 2009. Popravil Greeny Kramp, motoristka7, xceno in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 saj so kurbe,pa poklič na 090... Pokliče naj na 090? In kaj pol...jo prek telefona nažge al kaj? RockyBalboa, ninjaxx, Kramp in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Ma ene pa znajo ni kej svaka ćast Ja saj si me tko nauču.... :naughty: ninjaxx, halls, soncnca in 8 others 5 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Ma kaj si hotu z tem povedat ... No, potegnem s tabo in priložim slikovni dokazni material, da imaš nekaj v glavi, kot trdiš, nekaj sivega, potlej pa take kvasiš in me napadaš. No, za pomiritev, ti pošiljam darilce: halls, anja37, Alla in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 No, potegnem s tabo in priložim slikovni dokazni material, da imaš nekaj v glavi, kot trdiš, nekaj sivega, potlej pa take kvasiš in me napadaš. No, za pomiritev, ti pošiljam darilce: sam da se ne užge soncnca, RockyBalboa, grepavl in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se