anja37 Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Zgleda da med vami bolj al manj tega noben ne prakticira, razen mene in mogoče še koga. Evo, jaz sem ta teden 3x, seveda kot "dajalec", ne "prejemnik". :grrr :grrr domina, TBoxer, halls in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 KAJ NAROBE .) GRUNF, Alla, TBoxer in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 KAJ NAROBE .) Kdu pa je reku da je kej narobe vsake tolko časa prov paše! :naughty: pajkica, anja37 in Greeny 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 KAJ NAROBE .) Berem in se učim mi mladi se moramo še velik naučit Kdu pa je reku da je kej narobe vsake tolko časa prov paše! :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Berem in se učim mi mladi se moramo še velik naučit Ne sekiraj se pravjo da se celo življenje učimo :grim Greeny, pajkica, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 Ne sekiraj se pravjo da se celo življenje učimo :grim eni smo že kaj pozabili...tako da bo spet zanimivo... :lol: Greeny in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 Zgleda da med vami bolj al manj tega noben ne prakticira, razen mene in mogoče še koga. Evo, jaz sem ta teden 3x, seveda kot "dajalec", ne "prejemnik". Madonca kok so eni radodarni- a to sm zdej k je Božiček al tut drgač? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Kdu pa je reku da je kej narobe vsake tolko časa prov paše! :naughty: Paše,paše verjamem :grim Alla, Greeny, halls in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Paše,paše verjamem :grim Sam pa ni glih za vse!Enim se pa tud mal tku upira :grim Mislm men osebno :grrr pajkica in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 eni smo že kaj pozabili...tako da bo spet zanimivo... :lol: jap, bo zanimivo, lahko pa da te skleroza ujame pol pa sploh fajn, vsake pet minut kej nouga zveš. Pa še boli ne tale skleroza anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 5, 2017 Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 Prakticiram redno. Vsak dan. Včasih večkrat dnevno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2017 Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 pred 33 minutami, kao normalna pravi: Prakticiram redno. Vsak dan. Včasih večkrat dnevno. a solo? dr.looney, VS800, pik1 in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Oktober 5, 2017 Deli Objavljeno Oktober 5, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: a solo? Jup. A ti ga ne? Jaz obvezno to vsako jutro opravim. Pa čez dan če je treba. Marko P., pik1, VS800 in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 31, 2017 Deli Objavljeno Oktober 31, 2017 Ob 5. 10. 2017 ob 17:46, kao normalna pravi: Jup. A ti ga ne? Jaz obvezno to vsako jutro opravim. Pa čez dan če je treba. blagor tebi, meni redno zmanjkuje svečk pol pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se