Skoči na vsebino

MAKSI in TOMOS za mlade

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj, a je Tomos že premočan za vas??? :? :hmm: :)

Zame ne mogoče za kšnga začetnika

• 3 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Blo je supr :OK: :OK: :OK: :D :D

Sm prvič tačke brusu :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

samo kadarkoli sm pogledu kje k krogu, si ti drgnu bogi asvalt.. a je kej ostal od tacke sploh? :grrr :lol1: :lol1: vstrajen si bil skratka :D

aja, kaj je blo presenečenje ?? No nagrade za osmico so bile kr lepo presenečenje :grim samo me zanima da nism česa extra zamudu :D

Objavljeno

Ja blo je res dobr :OK: :OK: jst sm se navdušu nad tomosom kako gre to po zadni pa spredni :P :P

Objavljeno

tomos je raketa ja, samo me zanima kolko pa kako gre original, verjetno bl bogo :?

Objavljeno

Original gre 100 pa tud pospeški so bol švoh .) .)

Objavljeno (popravljeno)

Kaj pa original z akrapotom? :P Pa kolk pride akrapovič nov? Ker nikjer ne najdem cene..

LP

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Kaj pa original z akrapotom? :P Pa kolk pride akrapovič nov? Ker nikjer ne najdem cene..

LP

Ej kontkakteri bladzota na PM pa ti bo use še bol točn povedu ker ga ma

Objavljeno

Sem mu poslal pm, čakam... Drgače pa tomos tudi ne odgovarja na maile :BUA:

Objavljeno

Sem mu poslal pm, čakam... Drgače pa tomos tudi ne odgovarja na maile :BUA:

Za vse info se lahko obrneš tudi name :)

Objavljeno

Za vse info se lahko obrneš tudi name :)

Mene zanima, koliko pride nov tomos, akrapo(in vse druge predelave)da je končn izdelek tak ko je tista "igračka" na delavncah :D

Hvala :blush: l

Objavljeno

Tuki se prodajajo

P.S.: Številka 69 baje najbol gre :o

cak sam neki ne stekm ? a to prodajajo vse al kej ?? oz a niso to motori od tekmovalcev ?? :?

Objavljeno

to sem že videl, vendar vprašanje ohranjenosti :? :D

Denarja za novega verjetno do jeseni ne bo(leta 2007 jeseni ali 2008 spomladi) tako da bi rabljenega, nato pa še vse spremembe(mora biti vseeno še homologiran za na cesto :P )

Vsekakor, bomo delali celo po..kano poletje za izpit in motor :slap:

kdo prodaja poceni tomosa??? :D :D

Objavljeno

Mene zanima, koliko pride nov tomos, akrapo(in vse druge predelave)da je končn izdelek tak ko je tista "igračka" na delavncah :D

Hvala :blush: l

To ti pa še js loh povem :) Pride preračunanih 957.600,00 SIT (€ 3.995,99) z vključenim DDV.

LP

Objavljeno

To ti pa še js loh povem :) Pride preračunanih 957.600,00 SIT (€ 3.995,99) z vključenim DDV.

LP

To sploh ni res. Tisti ko je na delavnich ima samo vilice ki so vredne več kot cel motor :)

Objavljeno

LP

tist tomos na delavnicah ma druge bremze, 125 kit, druge mortizerje... itd. tist je vreden veliko več (nov seveda) .)

Objavljeno

Nevem, toliko je cena za cup replico, na delanicah pa je blo tud to... :?

Objavljeno

Nevem, toliko je cena za cup replico, na delanicah pa je blo tud to... :?

Že, ampak tisti Tomos ki je na delavnicah ima še dodatne predelave gor.

Objavljeno

Pol pa ne moreš kupit novega :) Samo rabljene z dirk :)

Lp

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!