Špilferderber Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Odpisani Karl Marx je govoril o interesih. Pa o navzkrižju interesov. Interes imam iti na o,3, interes imam iti na superce. Prevaga pa moja ljuba, ki k drugim paše, pri prvih bi se pa bolj čudno počutila. In moj interes je, da je moja draga zadovoljna. :) Saj vem, višja matematika in je ne razumete najbolje. :P WAF faktor, razumemo! :OK: p.s. http://en.wikipedia.org/wiki/WAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Odpisani Karl Marx je govoril o interesih. Pa o navzkrižju interesov. Interes imam iti na o,3, interes imam iti na superce. Prevaga pa moja ljuba, ki k drugim paše, pri prvih bi se pa bolj čudno počutila. In moj interes je, da je moja draga zadovoljna. :) Saj vem, višja matematika in je ne razumete najbolje. :P Brez skrbi oženjeni razumemo, drugi pa še bojo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Nula-tri krat tri je v superci, temu junaku žeje trpeti treba ni! :whistle: Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Nula-tri krat tri je v superci, temu junaku žeje trpeti treba ni! :whistle: Zdrawwwca za MS pooblaščenega poeta :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Za nepolnoletne bomo kar bljfraj uporabl, razen če ne dokažeš drugače :lol1: Hehe... uf polnoletnost pa je ze krepko za mano... kje so tista leta :cry: ... ce bi imel moznost, se kr vrnem nazaj... :doze: No karkoli... pa nic, ce ti je skoda tistega pira... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Saj vem, višja matematika in je ne razumete najbolje. :P Tvoja draga zadovoljna, ti zadovoljen! :OK: Naglase prosto po prešernu! Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Hehe... uf polnoletnost pa je ze krepko za mano... kje so tista leta :cry: ... ce bi imel moznost, se kr vrnem nazaj... :doze: No karkoli... pa nic, ce ti je skoda tistega pira... :P Ja ja kar prid, za en pir tud savinčana :devil: ne vzame :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Ja ja kar prid, za en pir tud savinčana :devil: ne vzame :lol1: ja zdej bi me rad na led spelu... kao pridi, pol mi bos pa kosilnico potisno vroke... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 ja zdej bi me rad na led spelu... kao pridi, pol mi bos pa kosilnico potisno vroke... :P saj je na štirih kolesih.. z eno roko volan, z drugo pa pir.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 saj je na štirih kolesih.. z eno roko volan, z drugo pa pir.. Hja... to ze ... sam k mi bo pir sele po koncanem delu zaupal... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 ja zdej bi me rad na led spelu... kao pridi, pol mi bos pa kosilnico potisno vroke... :P Samo :beer1: te čaka, s temle [attachmentid=70521] bom pa že jest opravil, da se prevč ne matraš :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Cak cak... s temle pa pridem kosit, tudi ce mi ne das pivo... bom z vodo cist zadovoljen... Ves kak bi se vozu po tvojem dvorisu s temle...kr premetavalo bi me... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Od Rinke pa do Sotle, nas flaše nawdo motle! Od Hude Lukne pa do Trojan, se razteza naš tobogan! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Cak cak... s temle pa pridem kosit, tudi ce mi ne das pivo... bom z vodo cist zadovoljen... Ves kak bi se vozu po tvojem dvorisu s temle...kr premetavalo bi me... :kva2: No čist taprave slike nisem najdu ampak kosilnica je pač kosilnica :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 No čist taprave slike nisem najdu ampak kosilnica je pač kosilnica :lol1: neki tazga: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Maj 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Od Rinke pa do Sotle, nas flaše nawdo motle! Od Hude Lukne pa do Trojan, se razteza naš tobogan! Ce si v 0,3 nic ni zaman, saj vedno bos nazgan. Oda, ki jo pojemo v nula tri, ti življenje spremeni. . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Od Rinke pa do Sotle, nas flaše nawdo motle! Od Hude Lukne pa do Trojan, se razteza naš tobogan! Ce si v 0,3 nic ni zaman, saj vedno bos nazgan. Oda, ki jo pojemo v nula tri, ti življenje spremeni. . . . sem pa prav ponosna, da sem član 0.3 sekcije :hmm: :hmm: dobri pesniki, še hujši kot sam France P. :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 franci je pussy.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 franci je pussy.. :grim sam je vedel, kaj je to frak'l :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Zdrawc, predlagam da eno himno za 03 sestaviš do četrtka :kva2: Pol pa :fredy: dobimo da jo zapoje :slap: in to je to :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Zdrawc, predlagam da eno himno za 03 sestaviš do četrtka :kva2: Pol pa :fredy: dobimo da jo zapoje :slap: in to je to :wacko: to bi blo pa že mal prjeweč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 No kje ste zdej :devil: . Brez strahu sem že pokosil. In zdej grem :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 In zdej grem :beer1: kam pa kam .) kam pa kam .) ah, saj res na enega........ :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 Nikjer nikogar ? Grem pa še na eno kratko furco. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 A me je kdo iskal ? Sem že nazaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se